• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem neden anlamak istemiyor

Sinirlerim bozuldu. Engelleyin numaralarını arayamasınlar sizi. Ailenizden de uzak durun. Sadece diğer kardeşlerinizle görüşün. Babanızda hatalı yalvarmakla olmaz kestirip atması şart.
Valla size gerçekten zarar geleceğini düşünüyorsanız elinizdeki kanıtlarla gidin maaşını da iptal ettirin. Geliş yolları hepten kapansın.
maasinizi kestiririm dedim.. inan o kadar korkuyorlarki oyle deyince.. ablam annemi aramis aglama rolune girmis p herifte babasini bize karsi kiskirtti ve babasi bize tehditler yagdirdi.. hatta herif whatsapp durumunda benim ona yazmis oldugum mesajlari paylasip bakin bakin Jolyss ablasini tehdit ediyor parasini kestircekmis diye herkese ilan etti saka gibi.. gelis yollarinu zaten kapatmak istiyoruz.. bilmiyorum nasil olacak.

maasinizi kestiririm dedim.. inan o kadar korkuyorlarki oyle deyince.. ablam annemi aramis aglama rolune girmis p herifte babasini bize karsi kiskirtti ve babasi bize tehditler yagdirdi.. hatta herif whatsapp durumunda benim ona yazmis oldugum mesajlari paylasip bakin bakin Jolyss ablasini tehdit ediyor parasini kestircekmis diye herkese ilan etti saka gibi.. gelis yollarinu zaten kapatmak istiyoruz.. bilmiyorum nasil olacak.

e kestir madem durmuyor hala. neden kestirmiyosun?
adamın babası ordan sana bişey yapamaz nasılsa.

yerinde olsam bir de dava açarım. hem orada yaptığı hırsızlıklarla ilgili hem uyuşturucu ile ilgili hem de tehditlerle huzur bozmayla ilgili. adli yardımlaşma var ülkeler arası, orda Türk mahkemeleri bir güzel yargılar ikisini.

Yerinizde olsam annemle bütün iletişimi keserim, borca girdi depresyona girdi vs hiç umrumda olmaz. Anneniz bunu kendisi seçmiş. Annenize de bundan sonra sizden hiçbisey beklemesi gerektiğini, sizi yok varsaymasini söyleyin ve numaranızı bütün iletişim bilgilerinizi değiştirin, ablaniz dahil kimse size ulasamasin. Babanıza da gizliden numaranızı verirsiniz annenize söylemesin, hastalık hastanelik bı durum olursa size gizliden haber versin. Bunun dışında ablaniz deli falan değil, sadece manyak ve herkesi manipüle edebileceğini sanıyor. Siz ablanizi hayatınızda istemiyorsanız bütün iletişimi kesebilirsiniz, ablaniz yok farzedin. Anneniz de somurulmek istiyosa somurulsun, yapacak bişey yok. Yarın bigun hasta yatağında da o manyak kızı gelsin ona bakmaya, sizden bişey beklemesin
aynen deli filan degil.. bilincli ve kurnazca hareket ediyor.. ama ailem bazen onun akli basinda degil diyor
. akli basinda olmayan bir insan annemin adina bankadan nasil para cekebiliyor ? kardesimin adina bankadan nasil randevu alabiliyor ? telefon uygulamalarindan nasil para aktarabiliyor ve daha nicesi anlatsam roman olur.. elinden telefon dusmez korkuyor biri telefonumu alip mesajlara bakar diye.. hepsini aninda siliyor..

aynen deli filan degil.. bilincli ve kurnazca hareket ediyor.. ama ailem bazen onun akli basinda degil diyor
. akli basinda olmayan bir insan annemin adina bankadan nasil para cekebiliyor ? kardesimin adina bankadan nasil randevu alabiliyor ? telefon uygulamalarindan nasil para aktarabiliyor ve daha nicesi anlatsam roman olur.. elinden telefon dusmez korkuyor biri telefonumu alip mesajlara bakar diye.. hepsini aninda siliyor..

Tamamen hayatınızdan çıkarmazsaniz daha cekersiniz

e kestir madem durmuyor hala. neden kestirmiyosun?
adamın babası ordan sana bişey yapamaz nasılsa.

yerinde olsam bir de dava açarım. hem orada yaptığı hırsızlıklarla ilgili hem uyuşturucu ile ilgili hem de tehditlerle huzur bozmayla ilgili. adli yardımlaşma var ülkeler arası, orda Türk mahkemeleri bir güzel yargılar ikisini.
annem diyorki parasi kesilirse ben ne yaparim.. devlet kurumunda calisan kadina kac kez anlattim durumu bakin dedim olay farkli boyutlara gelmeye basladi.. o kadinida taciz ediyor para para para diye.. ne zaman birsey anlatmak istesem kapat ceneni derdi.. onlari anlatma derdi ablam.. korkuyor cunku.. tedavi oldugu doktorlarada yok ben anneme babama zulum ediyorum, hirsizlik var, zina var, her turlu pislik var bende diyecek hali yok.. annemde diyor sakin birsey anlatma kapiya polis gelir olaylar sarpa sarar diyor.. ama o kadina anlattim durumu.. hatta bir keresinde kadin artik ben sana para gonderemem demis..

15 senedir degisik degisik ilaclar kullandi.. ve hic bir ise yaradiklari yok bu ilaclarin.. tedavine farkli bir boyut katta degisik doktorlara git diyoruz ... eeee para gelince durmuyor yerinde.. ben tedaviye para veremem diyor..
Çok zor sınavınız.
Beraber mi yaşıyorsunuz ?
Kendi haline bırakın
Para da vermeyin.
Malulen emekli olmuş 40 yaşında.
Ne gereği var kendi emekli maaşı ile geçindin.
Tedavi olmayan adama acımayın

bu tip insanlar akillanmaz gercekten.. tehlikeli ve zarar verici insanlar.. iste aileler anlamiyor bazen :KK43:
Hatta annem artk dahada ileri gidip eşimle gezmeye restoranta gittgmzde ablamı cocuklarınıda almamızı istiyo almazsak kötü tü kaka oluyoruz ben mesafe koydum artk gercekten bunaldm bıktım...sizde annenize mesafe koyun yoksa git gide artıyor istekler

Hatta annem artk dahada ileri gidip eşimle gezmeye restoranta gittgmzde ablamı cocuklarınıda almamızı istiyo almazsak kötü tü kaka oluyoruz ben mesafe koydum artk gercekten bunaldm bıktım...sizde annenize mesafe koyun yoksa git gide artıyor istekler
Allah yardim etsin.. bizde biktik :( mesafemi koydum ve koyucamda.. anlayana kadar

Çok zor sınavınız.
Beraber mi yaşıyorsunuz ?
Kendi haline bırakın
Para da vermeyin.
Malulen emekli olmuş 40 yaşında.
Ne gereği var kendi emekli maaşı ile geçindin.
Tedavi olmayan adama acımayın
yok cnm beraber yasamiyoruz kendileri turkiyede biz yurtdisinda ve 3000 kmden yapiliyor bu tehditler santajlar para istemeler.. annem veriyor kac kere soyledik laftan anlamiyor.. resmen annemi kullaniyorlar

zina olayı da var demissiniz ama bence butun bu olaydaki en zararsız olan eylem baskasıyla sevismesi yani. hani en son onu yazmıssınız cok buyuk bir gunahmıs gibi ama diger yaptıkları asıl gunah ve zararlı olanlar..
bence siz hamileymissiniz de araya mesafe koyun en saglıklısı olur :/ yazıyı okurken kendi teyzemi gördüm. annem de sizin gibi cok cabaladı ananemi uyardık hep ama bir sey degismedi. hala en buyuk savunucusu ananem, yeri geliyor reddediyor yeri geliyor o benim canım kızım diyor. bıraktık biz de öyle. ananemle bile görusemiyorum istedigim gibi o kadını görucem diye. yazdıklarınızı okurken acaba annem mi yazıyor diye dusundum o derece aynı.

Ablaniz madde kullanıyor olabilir ,kullanmiyorsa da yaptıkları çok kotu.Sizofren hastası olduğuna siz inanıyorsunuz ,ama bu hastalığa sahip olması bu yaptıklarını haklı çıkarmaz .Benim de kuzenim şizofren hastası ,kendisinden başkasına zararı yok ,hep çok üzülürüm o içine kapanık haline yaşadıklarına.
Ben olsam uzak dururum ablamdan da annemden de.Annen daha fazlasını yaşamadan vazgeçmeyecek demek ki.yas ilerledikçe simafiklik cekemiyor insan ,uzak durun derim ben

yok cnm beraber yasamiyoruz kendileri turkiyede biz yurtdisinda ve 3000 kmden yapiliyor bu tehditler santajlar para istemeler.. annem veriyor kac kere soyledik laftan anlamiyor.. resmen annemi kullaniyorlar
Yani geçinemese gerçekten ihtiyacı olsa neyse de parayla belki de madde falan alıyor
Bu kadar anormalliği başka şeyle açıklayamadım.

O herif gelip yurtdisinda sirket acacakmis guya.. burada dogup buyuyenler bile acamiyor.. anneme belge gonderiyor iste bak kapi gibi raporum var elimde diyor.. gelecegiz diyor siz istemesenizde gelecegiz.. olmazsa baska ulkeye gideriz diyor.. biz burada yapamiyoruz diyor.. ordaki sigorta cok iyi diyor.. halbuki babam sigortasini ablama baglatti turkiyede hastaneye filan giderse diye.. bize yardim edinde gelelim diyor..ne tur bir yardim ?? anlamadik gitti

O herif susuyor bu kez ablam ariyor o herifte ablami arkadan durtuyor bunu bunu soyle diye.. anne biz burada olmuyor iste yapamiyoruz diyorlar annemde diyorki dunya kadar maasiniz geliyor, evinizi dayadik dosedik gelipte ne yapacaksiniz diyor.. orada daha iyi olur bizim icin diyor.. yine ayni palavralik yardim edinde gelelim...

Eger gelirlerse ki o herifin neymis efendim akrabalari varmis yurtdisinda onlar yardim edecekmis, biz bittik bu kez.. ev babamin basina yikilir.. dediginiz gibi gidisat cok kotu.. babam kac kez uyardi annemi.. evladim napim diyor... herifle ablam bir olup uzerimize iftirada attilar hakarette var.. tehlike canlari caliyor...
Adamın akrabaları varsa onlar yardımcı olsun da gelsinler ya. Belki gerçekten vardır akrabaları ama kimse yardımcı olmaz. Yurtdışında olan çoğu kişi de haklı olarak uğraşmak istemiyor bu tarz durumlarla. Evrak işlerinde falan hep yabancı dil gerekiyor çünkü. Benimde akrabam var yurtdışında. Birkaç tanesi Türkiye’den gelin yada damat aldı, o kadar zorlandılar ki. Hepsinin de gittiğinde işi gücü hazır olmasına rağmen. Kağıt işleri, bürokrasi hep yanlarında gidip ilgilenmek gerekecek. Düzgün insanlar olsa tabiki aileniz ilgilenin denir. Ancak onlar yanınıza gelip daha rahat sömürecekler anne babayı. Amaçları bu . Babanızla kesin tavır koyabilirsiniz umarım yoksa işiniz zor.

zina olayı da var demissiniz ama bence butun bu olaydaki en zararsız olan eylem baskasıyla sevismesi yani. hani en son onu yazmıssınız cok buyuk bir gunahmıs gibi ama diger yaptıkları asıl gunah ve zararlı olanlar..
bence siz hamileymissiniz de araya mesafe koyun en saglıklısı olur :/ yazıyı okurken kendi teyzemi gördüm. annem de sizin gibi cok cabaladı ananemi uyardık hep ama bir sey degismedi. hala en buyuk savunucusu ananem, yeri geliyor reddediyor yeri geliyor o benim canım kızım diyor. bıraktık biz de öyle. ananemle bile görusemiyorum istedigim gibi o kadını görucem diye. yazdıklarınızı okurken acaba annem mi yazıyor diye dusundum o derece aynı.
zina olayi vardi ama karsiliksiz degildi bence... bu fuhusta olabilir.. cunku cocuk aldirma olayi filanda olmus.. keske anlarsalarda bu tip seyler yasanmazsa..

Adamın akrabaları varsa onlar yardımcı olsun da gelsinler ya. Belki gerçekten vardır akrabaları ama kimse yardımcı olmaz. Yurtdışında olan çoğu kişi de haklı olarak uğraşmak istemiyor bu tarz durumlarla. Evrak işlerinde falan hep yabancı dil gerekiyor çünkü. Benimde akrabam var yurtdışında. Birkaç tanesi Türkiye’den gelin yada damat aldı, o kadar zorlandılar ki. Hepsinin de gittiğinde işi gücü hazır olmasına rağmen. Kağıt işleri, bürokrasi hep yanlarında gidip ilgilenmek gerekecek. Düzgün insanlar olsa tabiki aileniz ilgilenin denir. Ancak onlar yanınıza gelip daha rahat sömürecekler anne babayı. Amaçları bu . Babanızla kesin tavır koyabilirsiniz umarım yoksa işiniz zor.
hani duzgun durust insanlar olsa dediginiz gibi basimizin ustunde yerleri var.. ama bunlar tehlikeyi olmaya basladilar.. aynen somudukce somurecekler hem manevi hem maddi..

Ablaniz madde kullanıyor olabilir ,kullanmiyorsa da yaptıkları çok kotu.Sizofren hastası olduğuna siz inanıyorsunuz ,ama bu hastalığa sahip olması bu yaptıklarını haklı çıkarmaz .Benim de kuzenim şizofren hastası ,kendisinden başkasına zararı yok ,hep çok üzülürüm o içine kapanık haline yaşadıklarına.
Ben olsam uzak dururum ablamdan da annemden de.Annen daha fazlasını yaşamadan vazgeçmeyecek demek ki.yas ilerledikçe simafiklik cekemiyor insan ,uzak durun derim ben
Ben hic bir zaman inanmadim sizofren hastasi olduguna.. kardeslerimde inanmadi.. bunlarin millete zararida var.. sorun burada.. hani kendi koselerine cekilip tedavilerine baksalar oda yok.. :(

Yani geçinemese gerçekten ihtiyacı olsa neyse de parayla belki de madde falan alıyor
Bu kadar anormalliği başka şeyle açıklayamadım.
baskalarina yediriyor.. madde yada alkolde olabilir cunku annem yakalamis alkol siselerini.. bir keresinde bende yakaladim.. normalde tedavi oluyor ve bunlari yapmamasi gerekirken bu hala devam.. karakter sorunuda var bence.. hersey hastalik degil..

baskalarina yediriyor.. madde yada alkolde olabilir cunku annem yakalamis alkol siselerini.. bir keresinde bende yakaladim.. normalde tedavi oluyor ve bunlari yapmamasi gerekirken bu hala devam.. karakter sorunuda var bence.. hersey hastalik degil..
Evet o da olabilir.
Çok acı yine de
Bence siz uzak durmaya çalışın mümkün olduğunca

Back