• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem neden anlamak istemiyor

aynen kotu arkadasliklar ediniyor.. annemde bunu zap edemeyince bizi cagirip agliyor.. bunu bunu yapiyor diyor.. biktim artik diyor ama yuz vermeye devam ediyor..

engelledim annem farketti.. engellesem bu kezde ev numarasindan saldiriyorlar..
Babanız ve kardeşlerinize birlik olun gerekirse annenizi ya biz ya o diye tehdit edin.
Ev numarasını kapattırın şimdi zaten herkeste cep telefonu var.
Anneniz ablanızın arkasını toplamaya devam ettikçe gerçekten zor duruma düşmedikçe tedaviye asla yanaşmayacaktır.
Ablanız şizofren değil tam bir sosyapat gibi davranıyor.
Duygu yok kadında resmen sadece haz odaklı yaşıyor.

Bu yaştan sonra ananızı babanızı boşatır
Allah korusun para vermezlerse babanıza falan saldırırlar.
Gelmesi daha büyük bela
Ne yapın edin engel olun kalsın kaldığı yerde

Merhaba arkadaslar,

Benim bi ablam var aslinda ben kendisini yaptiklarindan sonra sadece biyolojik olarak goruyorum.. 18 yasinda evlendi ve bosandi esinden.. mahkemede kizi babaya verdiler.. cunku ablam ben bakamam depresyondayim vsvs dedi ve kizi alamadi.. neyse hizlica geciyorum bu bolumu..

Annemlere geri geldi o donem tabi 25 yasindaydi.. ve gun gectikce tuhaflasmaya basladi, kotu arkadasliklar edinme, evden cikip sabahlara kadar gelmeme, hirsizlik, yalan soyleme, kimsenin aklina gelmeyecek seyler yapma, kurnazlik, hastaneye yatip hastaneden izinsiz cikip arkadasina gitmeler, annemin adina bankadan para cekmeler, babamin banka kartiyla dunyanin alisverisini yapmalar, evdeki esyalari habersiz satmalar, surekli cift hatla gezmeler, tanimadigi erkeklere para havalasi, annemlerin evine erkek getirmeler kedi kopek getirmeler izinsiz sekilde, ve onlara bizim hayatimizi anlatmalar, ve daha nicesi, derken gun geldi kardeslerimle birlikte annemleri uyardik.. ama adimiz iftira atmayin oldu..

Tabi bu sure zarfinda ben delilleri teker teker yakalayip annemlere sundum ve anladilar az da olsa olaylarin boyutunu..

15 sene gecti arkadaslar.. evet tam 15 sene ve ablam surekli ben sizofrenim demeye basladi bu son 5 yilda.. hala devam ediyor.. surekli ilac degistirmeler, rol yapip ambulans cagirmalar, hastaneden kacip arkadasinda keyif surmeler, milleti tehdit etmeler, ailemi dusman gibi gormeler.. dur durak bilmiyor.. eline 5000 tl gecse bir gunde harcar inanin.. malulen emekli oldu dunyanin parasini almasina ragmen, o paralari yedirir birilerine, altinlari ortadan kayboldu.. derken biz ne zaman birsey soylesek yada annemi uyarsak annem surekli onu savunur, birde bakiyoruz savunmaz, parasini harcar harcar annem hala ona para verir borclarini kapatir.. elleme birak birsey soyleme ne yaparsa yapsin vsvs ye geldi surekli.. ben gerekeni soyluyorum der..ve olaylar oyle bir boyuta geldiki inanin artik olayin icinden cikamiyoruz diger kardeslerimle..

Galiba ablamda zina olayida vardi hala varmi bilmiyoruz.. artik iyice soguduk kendisinden.. ve guvenimizi alt ust etti.. su tvlerde numaralari cikan erkekleri aramalar..

Simdilerdeyse imam nikahli biriyle evlendi turkiyeye yerlesti, yurtdisindan 5000 tl.emekli parasi aliyor karsisindakide 800 tl aliyormus galiba.. annem dunyanin mobilyasini almis kendilerine buna ragmen.. herifin uzerine kapiyi kitleyip gidiyormus bir yerlere, yani kotu seyler yapmaya devam ediyormus.. ve 6 aydir surekli kardeslerimi rahatsiz ediyorlar.. bize yardim edin biz yurtdisina gelecegiz diye.. resmen tehdit santaj yapiyorlar..ailem kendisi yuzunden zan altinda kaliyor.. bizi kotuluyormus o sahizin ailesine.. tehdit bile edildik..

Yillardir ailemi korumak icin cabaladim.. inanmayin buna dedim, size somuruyor dedim, farkindalarda ama annemi durduramiyoruz.. imam nikahli kocasi annemi arayip para istiyor ve annem kendilerine western uniondan para aktariyor.. hastaliklarinin arkasina siginip annemi somurmeye devam ediyorlar ve annem ben sizin arkanizdayim evimede yerlesebilirsiniz diyor.. tepemiz iyice atmaya basladi kardeslerimle ve olay tehlikeli bir boyut almaya basladi..

Annem kendisi yuzunden depresyona girdi annemi tedavi ettirmek icin cok emek verdik.. ama annem hala evlat bu kafamida yarsa evlat diyor, sonra bir bakiyorsunuz bedduada ediyor..

Ablamda o herifte tehlikeli kisilikler.. biz hastayiz bize yardim edin kafasindalar.. annemde yuz veriyor.. artik iyice sinirlenip annemden uzaklasma karari aldim.. cunku anlamiyor.. eger bu sekilde devam ederse tum bir aileyi cok buyuk bir kaosa surukleyecek.. psikolojiside iyi degil.. uyariyoruz babamda uyariyor laftan anlamiyor.. biktik artik.. ablama rahat birak annemi diyoruz herife annemden niye para istiyorsun diyorum hakaret ediyorlar bize resmen basimiza bela oldular.. :KK43:((( ne yapsakta annem anlasa artik.. o degilde herseyin farkinda olmasina ragmen hala devam.. her turlu pislik var ablamda.. o herifte somurgeci birken iki oldular basimiza..
Allah yardmcn olsun bizdede benzer abla modeli var ama bizimki gayet normal kişilik evli enteresan işlerde cevirmiyo ama devamlı annemle babamı sömürüyo en son gizli gizli arabanızı benm üstüme yapın demiş anneme anlatıom anlamıyo kardesm anlatıyo anlamıyo hep ablan madur yazık modunda annem ne halleri varsa görsünler valla umrumda degl

herif depresyon hastasiymis ablamda kendisini sizofren olarak goruyor.. ve hastaligin arkasina siginip bu sekilde davraniyorlar.. annemin psikolojisi bozuldu babam acma telefonlari demesine ragmen annemi durduramiyoruz.. sizinde evlatlariniz olsun beni anlarsiniz diyor.. ama diger herkese zarar veriyorlar.. onu ne yapmali
Aynı lafı annemden hep duyuyorm senin durumun iyi abinin iyi ben anneyim anne yardm eder diyo...ablamda kullanıp duruyo maddi olarak yıllardır sömürür karı koca yapıyolar...ben laf anlatamadm anneme ne halleri varsa görsünler artk

Babanız ve kardeşlerinize birlik olun gerekirse annenizi ya biz ya o diye tehdit edin.
Ev numarasını kapattırın şimdi zaten herkeste cep telefonu var.
Anneniz ablanızın arkasını toplamaya devam ettikçe gerçekten zor duruma düşmedikçe tedaviye asla yanaşmayacaktır.
Ablanız şizofren değil tam bir sosyapat gibi davranıyor.
Duygu yok kadında resmen sadece haz odaklı yaşıyor.

Bu yaştan sonra ananızı babanızı boşatır
Allah korusun para vermezlerse babanıza falan saldırırlar.
Gelmesi daha büyük bela
Ne yapın edin engel olun kalsın kaldığı yerde
Soyledim anneme magdem dedim onu destekliyorsun onunla yasarsin dedim.. aynen haz odakli yasiyor.. ve cok tehlikeli islerde ceviriyor.. bunlari yaparkende herseyin bilincinde..

Bizde iste gelmelerini engellemeye calisiyoruz.. zaten o herifin vizesi yok, nedense sirketi olan kardeslerimi ariyor acaba calisabilir belgesimi istiyor ?!!! galiba evet ...

bakalim 6 aydir burnumuzdan getirdiler.. bundan sonra ne olacak.. Allah korusun gelirlerse kaos yasanacak..

Benim ablam denecek sahiz zamaninda ailemi red etmisti benim boyle bir babam yok boylede annem yok demisti.. para menfat somurgeye gelince nedense ailem ailesi oluyor..

Aynı lafı annemden hep duyuyorm senin durumun iyi abinin iyi ben anneyim anne yardm eder diyo...ablamda kullanıp duruyo maddi olarak yıllardır sömürür karı koca yapıyolar...ben laf anlatamadm anneme ne halleri varsa görsünler artk
iste tipa tip aynisini.. olaylar farkli olsada bu tip insanlara yuz verilmez.. ama gelde anlat.. Allah sizinde yardimciniz olsun..

Bazen annem der seninde evladin olacak, inan konusurken bile korkuyorum artik..

Annenizi dışlayin bir süre. Başımı da yarsa evlat dediği evladiyla birebir uzun süre tek başına muhatap olsun derim.

Köpeksiz köyde köteksiz dolaşıyor annenle ablan. Baban nerde bu hikayede? Bi dur demeyi bilmiyormu eşine yasa çocuğuna. Böyleyse boşansınlar annen ablan mutlu mesut yaşasınlar. Sizde sizi tehtid ettikleri mesajları konuşma kayıtlarını alın savcılığa gidin. Şikayet edin. Giremezler belki türkiyeden yaşadığınız ülkeye.

Köpeksiz köyde köteksiz dolaşıyor annenle ablan. Baban nerde bu hikayede? Bi dur demeyi bilmiyormu eşine yasa çocuğuna. Böyleyse boşansınlar annen ablan mutlu mesut yaşasınlar. Sizde sizi tehtid ettikleri mesajları konuşma kayıtlarını alın savcılığa gidin. Şikayet edin. Giremezler belki türkiyeden yaşadığınız ülkeye.
babam diyorki sizin bilmediginiz daha o kadar cok sey varki diyor.. anneme kiziyor acma telefonlari diye yalvariyor ama annem hala devam..

eger girerlerse bizbittik.. zaten ablamin oturuma var ama herifin yok.. raporlari filan varmis.. devlet yardim edecekmis.. pfffff biktik gina geldi.. annem diyorki tamam girin ama bizden ne istiyorsunuz bize yardim edin diyorlar.. saka gibi .. abimde sormus ne istiyorsunuz benden diye, az yardim edinde gelelim demisler..

Şizofren olmasa Bile hasta olduğu kesin.
Doktora gitsin hastanede falan yatsın.
Tek seçenek onu hastanede yatırmak olur.

Şizofren olmasa Bile hasta olduğu kesin.
Doktora gitsin hastanede falan yatsın.
Tek seçenek onu hastanede yatırmak olur.
kac kez yatti hastanede.. oradan bile kacip keyif surmeye gitti arkadasina..doktorada gidiyor turkiyede..

turkiyedeki doktorlar fransadaki doktor bunlar ne bicim ilaclar yazmis sana, uyusturucu vermisler resmen diye ilaclari komple degistirmis..

fransadaki doktorun bir taneside bunun hic birseyi yok demis kendi istese duzelir demis, doktorun bir taneside sizofren diyor, digeri sizofren oldugunu dusunmuyorum diyor.. bastanda depresyon dendi.. artik kime inanacagimizi sasirdik..

hastaneler kabul etmiyor.. cunku hastanelik bir olayda yok ortada.. evden cikmak isteyipte cikamadigi zaman ambulans cagirip hastaneye gidip rol yapiyor.. dusunsenize okadar acil hasta varken bununlami ugrasacak adamlar... herseyi bilincli yapiyor..

hala o uyusturucu tipi ilaclari istiyor.. annem gondermem diyor sonra ilaclarimi alacagim para lazim diyor.. anneme duygu somurusu yapiyor.. halbuki ne ilaci amac alisveris..

iste tipa tip aynisini.. olaylar farkli olsada bu tip insanlara yuz verilmez.. ama gelde anlat.. Allah sizinde yardimciniz olsun..

Bazen annem der seninde evladin olacak, inan konusurken bile korkuyorum artik..
Ablam durumu varkende sömürürdü kandırırdı yokkende kandırırdı birde inanılmaz rol yapar sonra aldığı paralarla gider kıyafet alır kuaföre gider ....artk anneme yüz vermiyorum ben mesafe koydum anlamıyo çünkü benmde evlatlarm var ama yardım etme ile kullanma arasıdna ince bi cizgi var. ...hatta ablam daha ileri giderek anneme babama diger kardeslermn evi arabası var siz mirasınızı hayattayken bana verin demeye baslamıs... kaldı ki hepimiz kredi borc harc aldık evimizi arabamızı....eniştem desen aynı bok yıllarca onun bunun parasını yer geri ödemez

kac kez yatti hastanede.. oradan bile kacip keyif surmeye gitti arkadasina..doktorada gidiyor turkiyede..

turkiyedeki doktorlar fransadaki doktor bunlar ne bicim ilaclar yazmis sana, uyusturucu vermisler resmen diye ilaclari komple degistirmis..

fransadaki doktorun bir taneside bunun hic birseyi yok demis kendi istese duzelir demis, doktorun bir taneside sizofren diyor, digeri sizofren oldugunu dusunmuyorum diyor.. bastanda depresyon dendi.. artik kime inanacagimizi sasirdik..

hastaneler kabul etmiyor.. cunku hastanelik bir olayda yok ortada.. evden cikmak isteyipte cikamadigi zaman ambulans cagirip hastaneye gidip rol yapiyor.. dusunsenize okadar acil hasta varken bununlami ugrasacak adamlar... herseyi bilincli yapiyor..

hala o uyusturucu tipi ilaclari istiyor.. annem gondermem diyor sonra ilaclarimi alacagim para lazim diyor.. anneme duygu somurusu yapiyor.. halbuki ne ilaci amac alisveris..
Allah yardımcınız olsun
Çok zor
40 yasında kadın
Sağlıklı düşünüp sağlıklı hareket edemiyor.
Belki de zorda kaldığında psikolojim bozuk hastayım diyerek içinden sıyrılmak istiyor.
Normal bir davranışı yok.
Belki uzun süren ilaç
Ve tedavi ile düzelir.

eger girerlerse bizbittik.. zaten ablamin oturuma var ama herifin yok.. raporlari filan varmis.. devlet yardim edecekmis.. pfffff biktik gina geldi.. annem diyorki tamam girin ama bizden ne istiyorsunuz bize yardim edin diyorlar.. saka gibi .. abimde sormus ne istiyorsunuz benden diye, az yardim edinde gelelim demisler..
Sinirlerim bozuldu. Engelleyin numaralarını arayamasınlar sizi. Ailenizden de uzak durun. Sadece diğer kardeşlerinizle görüşün. Babanızda hatalı yalvarmakla olmaz kestirip atması şart.
Valla size gerçekten zarar geleceğini düşünüyorsanız elinizdeki kanıtlarla gidin maaşını da iptal ettirin. Geliş yolları hepten kapansın.

Yaptıkları normal deil bence tedaviedilmeli
Siz olabildiği kadar uzak durun anneniz evladı oldugu icin vazgeçemiyor onada kızmayın napsin evlâd atsa atılmaz satsa satilmaz

Bu konuda aklıma kadın dizisi geldi. Anlattıklarınızla kafamda şirin tarzı bir tip oluştu. Ben böyle insanların hasta olduğundan ziyade kapatılması dünyadan izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendine kötülük yapsa sahip çıkılır ama bu şahıs çevresindeki herkese zarar veriyorsa bunda sahip çıkılabilecek bi durum yok en iyisi uzaklaşmak. Onunla iletişimi olanlardan da uzaklaşmak şart.

Yerinizde olsam annemle bütün iletişimi keserim, borca girdi depresyona girdi vs hiç umrumda olmaz. Anneniz bunu kendisi seçmiş. Annenize de bundan sonra sizden hiçbisey beklemesi gerektiğini, sizi yok varsaymasini söyleyin ve numaranızı bütün iletişim bilgilerinizi değiştirin, ablaniz dahil kimse size ulasamasin. Babanıza da gizliden numaranızı verirsiniz annenize söylemesin, hastalık hastanelik bı durum olursa size gizliden haber versin. Bunun dışında ablaniz deli falan değil, sadece manyak ve herkesi manipüle edebileceğini sanıyor. Siz ablanizi hayatınızda istemiyorsanız bütün iletişimi kesebilirsiniz, ablaniz yok farzedin. Anneniz de somurulmek istiyosa somurulsun, yapacak bişey yok. Yarın bigun hasta yatağında da o manyak kızı gelsin ona bakmaya, sizden bişey beklemesin

Ablam durumu varkende sömürürdü kandırırdı yokkende kandırırdı birde inanılmaz rol yapar sonra aldığı paralarla gider kıyafet alır kuaföre gider ....artk anneme yüz vermiyorum ben mesafe koydum anlamıyo çünkü benmde evlatlarm var ama yardım etme ile kullanma arasıdna ince bi cizgi var. ...hatta ablam daha ileri giderek anneme babama diger kardeslermn evi arabası var siz mirasınızı hayattayken bana verin demeye baslamıs... kaldı ki hepimiz kredi borc harc aldık evimizi arabamızı....eniştem desen aynı bok yıllarca onun bunun parasını yer geri ödemez
bu tip insanlar akillanmaz gercekten.. tehlikeli ve zarar verici insanlar.. iste aileler anlamiyor bazen :(

Allah yardımcınız olsun
Çok zor
40 yasında kadın
Sağlıklı düşünüp sağlıklı hareket edemiyor.
Belki de zorda kaldığında psikolojim bozuk hastayım diyerek içinden sıyrılmak istiyor.
Normal bir davranışı yok.
Belki uzun süren ilaç
Ve tedavi ile düzelir.
15 senedir degisik degisik ilaclar kullandi.. ve hic bir ise yaradiklari yok bu ilaclarin.. tedavine farkli bir boyut katta degisik doktorlara git diyoruz ... eeee para gelince durmuyor yerinde.. ben tedaviye para veremem diyor..

Back