• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem neden anlamak istemiyor

Hayırsız evlat aileyi yıkar diye boşa dememişler.. Annenizin davranışları sadece üzüntüsünden depresyona da girer anksiyete de olur Allah korusun annelerimizi..
Dünya fani Allah yar..

Anneniz kızına bu denli iltimas gösterene kadar torununa sahip çıksaymış keşke. Çocuk itile kakıla büyüyor ablanızı boşverin o kızla ilgilenin derim. Su testisi su yolunda kırılır yapacak bi şey yok

Anneniz onun arkasinda destek siz Annenizin arkasinda desteksiniz. Annenize evlatlik görevinizi yapin. Ziyaret edin. Ablaniz hakkinda konusmak istemediginizi dile getirin yorum vermeyin. Ablanizla alakali hicbir konu icin caba sarf etmeyi. Insanlar kendi verdigi kararlarin tecrübesini kendi edinmeli bu Annenizde olsa. Siz elinizden geleni yapmissiniz olmamis. Bundan sonra kendi sagliginiz icin uzaklasin.

Anneniz kızına bu denli iltimas gösterene kadar torununa sahip çıksaymış keşke. Çocuk itile kakıla büyüyor ablanızı boşverin o kızla ilgilenin derim. Su testisi su yolunda kırılır yapacak bi şey yok
Aynen bende bunu düşündüm.O kızın çok güzel bir hayatı olabilirdi ☹️ ki bence hala çok geç değil

Birinin davranışları garip absürt olunca tabiri caizse deli derler ya hani kafa gidik.Annem hep bu gibi durumlarda der parayla olan ilişkisine bakın ne gibi önem veriyor düşkün mü yoksa kıymet vermiyor mu düşkünse işine geleni yapıyordur der... Aynen böyle olmuş... Yazık 40 yaşında insanın yaptığı şeyler verdiği huzursuzluğa üzüldüm o anne babayada yazık kaç yaşına gelmişler.Allah iyi etsin diyorum onları gerçekten başka bir söz bulamadım...

Babanız annenizin hattını değişsin ve eğer görüşürsen ben boşanıyorum çocuklar da seninle artık görüşmeyecek desin. Bu kadar keskin sınır çizmezseniz bu işin sonu iyi görünmüyor.

Bazı arkadaşlar ablanıza sahip çıkın falan yazmış ama bu işler maalesef öyle olmuyor. Eğer ablaları değişmek istemiyorsa kimse onu normal bir yaşama döndüremez.

Birlikte yaşadığı adamın ne olduğu belli değil. Yurtdışına gelseler işleri güçleri yok, adamda yabancı dilde yoktur muhtemelen. Annesiyle babasının evine çöreklenip bu sefer de onların huzurunu kaçırıp parasını yiyecekler. Parayı geçtim can güvenliği bile kalmaz anne babanın o evde iki kafası gidik insanla. Bir de madde bağımlısı olabilirler gibime geldi. Uyuşturucu almak icin para bulamayınca yada ailesinden para alamayınca anne babasını öldüren bile var. Neler var ortalıkta artık her şey olabilir. O yüzden ablaları canları kanları da olsa bir yere kadar.

Annenize kesin bir dille resti çekip annenizle görüşmemeniz lazım bir süre. Zaten o evlendiği adam da büyük ihtimalle ablanızla yurtdışına gelebilmek için evlendi. Direkt niyetini dememiştir, doğru zamanı beklemiş şimdi atağa geçti maalesef.

herif depresyon hastasiymis ablamda kendisini sizofren olarak goruyor.. ve hastaligin arkasina siginip bu sekilde davraniyorlar.. annemin psikolojisi bozuldu babam acma telefonlari demesine ragmen annemi durduramiyoruz.. sizinde evlatlariniz olsun beni anlarsiniz diyor.. ama diger herkese zarar veriyorlar.. onu ne yapmali
Anneniz teknolojiden falan çok anlamıyorsa adamla ablanızın numarasını engellesiniz ya :KK53: Sosyal medya uygulama vs iletişime geçebilecekleri her yerden engelleseniz. Bir süre rahat edersiniz en azından, ulaşamazlar annenize.

Anneniz parayı nerden buluyor? Kendi emekli maaşı mı var? Babanızınkini mi gönderiyor?

Bence anneniz de babanız da isteyerek yapıyor. Babanızın telefonu açma demesini samimi bulmadım.
Görüşmeyi tamamen kesin anne babanızla. Azaltmak, mesafe koymak işe yaramaz.

Hayırsız evlat aileyi yıkar diye boşa dememişler.. Annenizin davranışları sadece üzüntüsünden depresyona da girer anksiyete de olur Allah korusun annelerimizi..
Dünya fani Allah yar..
zaten bir donem her gun panik atak krizlerine giriyordu.. anksiyetede var.. ama laftan anlamiyorki

Anneniz parayı nerden buluyor? Kendi emekli maaşı mı var? Babanızınkini mi gönderiyor?

Bence anneniz de babanız da isteyerek yapıyor. Babanızın telefonu açma demesini samimi bulmadım.
Görüşmeyi tamamen kesin anne babanızla. Azaltmak, mesafe koymak işe yaramaz.
annelin emekli maasi var ama aldigi maas cok ufak bir miktar ve ablam bunu koz olarak kullaniyor.. ablam annemden kat kat fazla almasina ragmen bu olaylar oluyor..ayrica o herife muhakkak orada evimiz var orasi daha guzel annemlerin maasida var daralmayiz demistir.. al birini vur otekine..

Annem bir ara para vermezsem hirsizlik yapar derdi.. zaten ablam yapmis yapacagini yillarca.. kapiya gelen alacaklarmi istersin, eve gelen icra davasimi istersin.. olan bize oluyor..

Anneniz teknolojiden falan çok anlamıyorsa adamla ablanızın numarasını engellesiniz ya :KK53: Sosyal medya uygulama vs iletişime geçebilecekleri her yerden engelleseniz. Bir süre rahat edersiniz en azından, ulaşamazlar annenize.
engelledim annem farketti.. engellesem bu kezde ev numarasindan saldiriyorlar..

Merhaba arkadaslar,

Benim bi ablam var aslinda ben kendisini yaptiklarindan sonra sadece biyolojik olarak goruyorum.. 18 yasinda evlendi ve bosandi esinden.. mahkemede kizi babaya verdiler.. cunku ablam ben bakamam depresyondayim vsvs dedi ve kizi alamadi.. neyse hizlica geciyorum bu bolumu..

Annemlere geri geldi o donem tabi 25 yasindaydi.. ve gun gectikce tuhaflasmaya basladi, kotu arkadasliklar edinme, evden cikip sabahlara kadar gelmeme, hirsizlik, yalan soyleme, kimsenin aklina gelmeyecek seyler yapma, kurnazlik, hastaneye yatip hastaneden izinsiz cikip arkadasina gitmeler, annemin adina bankadan para cekmeler, babamin banka kartiyla dunyanin alisverisini yapmalar, evdeki esyalari habersiz satmalar, surekli cift hatla gezmeler, tanimadigi erkeklere para havalasi, annemlerin evine erkek getirmeler kedi kopek getirmeler izinsiz sekilde, ve onlara bizim hayatimizi anlatmalar, ve daha nicesi, derken gun geldi kardeslerimle birlikte annemleri uyardik.. ama adimiz iftira atmayin oldu..

Tabi bu sure zarfinda ben delilleri teker teker yakalayip annemlere sundum ve anladilar az da olsa olaylarin boyutunu..

15 sene gecti arkadaslar.. evet tam 15 sene ve ablam surekli ben sizofrenim demeye basladi bu son 5 yilda.. hala devam ediyor.. surekli ilac degistirmeler, rol yapip ambulans cagirmalar, hastaneden kacip arkadasinda keyif surmeler, milleti tehdit etmeler, ailemi dusman gibi gormeler.. dur durak bilmiyor.. eline 5000 tl gecse bir gunde harcar inanin.. malulen emekli oldu dunyanin parasini almasina ragmen, o paralari yedirir birilerine, altinlari ortadan kayboldu.. derken biz ne zaman birsey soylesek yada annemi uyarsak annem surekli onu savunur, birde bakiyoruz savunmaz, parasini harcar harcar annem hala ona para verir borclarini kapatir.. elleme birak birsey soyleme ne yaparsa yapsin vsvs ye geldi surekli.. ben gerekeni soyluyorum der..ve olaylar oyle bir boyuta geldiki inanin artik olayin icinden cikamiyoruz diger kardeslerimle..

Galiba ablamda zina olayida vardi hala varmi bilmiyoruz.. artik iyice soguduk kendisinden.. ve guvenimizi alt ust etti.. su tvlerde numaralari cikan erkekleri aramalar..

Simdilerdeyse imam nikahli biriyle evlendi turkiyeye yerlesti, yurtdisindan 5000 tl.emekli parasi aliyor karsisindakide 800 tl aliyormus galiba.. annem dunyanin mobilyasini almis kendilerine buna ragmen.. herifin uzerine kapiyi kitleyip gidiyormus bir yerlere, yani kotu seyler yapmaya devam ediyormus.. ve 6 aydir surekli kardeslerimi rahatsiz ediyorlar.. bize yardim edin biz yurtdisina gelecegiz diye.. resmen tehdit santaj yapiyorlar..ailem kendisi yuzunden zan altinda kaliyor.. bizi kotuluyormus o sahizin ailesine.. tehdit bile edildik..

Yillardir ailemi korumak icin cabaladim.. inanmayin buna dedim, size somuruyor dedim, farkindalarda ama annemi durduramiyoruz.. imam nikahli kocasi annemi arayip para istiyor ve annem kendilerine western uniondan para aktariyor.. hastaliklarinin arkasina siginip annemi somurmeye devam ediyorlar ve annem ben sizin arkanizdayim evimede yerlesebilirsiniz diyor.. tepemiz iyice atmaya basladi kardeslerimle ve olay tehlikeli bir boyut almaya basladi..

Annem kendisi yuzunden depresyona girdi annemi tedavi ettirmek icin cok emek verdik.. ama annem hala evlat bu kafamida yarsa evlat diyor, sonra bir bakiyorsunuz bedduada ediyor..

Ablamda o herifte tehlikeli kisilikler.. biz hastayiz bize yardim edin kafasindalar.. annemde yuz veriyor.. artik iyice sinirlenip annemden uzaklasma karari aldim.. cunku anlamiyor.. eger bu sekilde devam ederse tum bir aileyi cok buyuk bir kaosa surukleyecek.. psikolojiside iyi degil.. uyariyoruz babamda uyariyor laftan anlamiyor.. biktik artik.. ablama rahat birak annemi diyoruz herife annemden niye para istiyorsun diyorum hakaret ediyorlar bize resmen basimiza bela oldular.. :KK43:((( ne yapsakta annem anlasa artik.. o degilde herseyin farkinda olmasina ragmen hala devam.. her turlu pislik var ablamda.. o herifte somurgeci birken iki oldular basimiza..
Siz cok haklisiniz ama evlat iste...Allah 2 iyilikten birini versin diyesim geldi.Boylesi eziyet zor🙄

Annenin para akışını kesin veya azaltın...
Ablan, Annenden para alamayınca zamanla anneni darlamayı bırakır.
ya anlamadigimiz ayda evlerine 5000 tlden fazla girmesine ragmen anneme takmis durumdalar.. annem yillarca ablam ne zaman para istese verdi.. yeterki sussun yeterki kotu seyler yapmasin.. hatta ablam tehdit bile etti parami vermezseniz bende borc yaparim diye harbidende yapti.. kapiya geliyordu insanlar.. cok tehlikeli olmaya basladilar.. annem arkasindanda borclarini kapatirdi.. gorende ablamin parasi yok zannedecek.. ve suphelerim dogru cikti.. arkadasina tanimadigi insanlara para yediriyor.. belki bunu hala devam ettiriyor turkiyede.. iste en son olayda ilaclarimi alacakmis guya ne ilac ne birsey.. surekli hastaliklarini one surup para istiyorlar.. o herif diyorki kizin hastanede yatiyor ilac alcaz para lazim ablam diyorki anne bize 50 euro gonder 100 de olabilir esim hasta diyor.. hepsi yalan duzenbazlik..

Babanız annenizin hattını değişsin ve eğer görüşürsen ben boşanıyorum çocuklar da seninle artık görüşmeyecek desin. Bu kadar keskin sınır çizmezseniz bu işin sonu iyi görünmüyor.

Bazı arkadaşlar ablanıza sahip çıkın falan yazmış ama bu işler maalesef öyle olmuyor. Eğer ablaları değişmek istemiyorsa kimse onu normal bir yaşama döndüremez.

Birlikte yaşadığı adamın ne olduğu belli değil. Yurtdışına gelseler işleri güçleri yok, adamda yabancı dilde yoktur muhtemelen. Annesiyle babasının evine çöreklenip bu sefer de onların huzurunu kaçırıp parasını yiyecekler. Parayı geçtim can güvenliği bile kalmaz anne babanın o evde iki kafası gidik insanla. Bir de madde bağımlısı olabilirler gibime geldi. Uyuşturucu almak icin para bulamayınca yada ailesinden para alamayınca anne babasını öldüren bile var. Neler var ortalıkta artık her şey olabilir. O yüzden ablaları canları kanları da olsa bir yere kadar.

Annenize kesin bir dille resti çekip annenizle görüşmemeniz lazım bir süre. Zaten o evlendiği adam da büyük ihtimalle ablanızla yurtdışına gelebilmek için evlendi. Direkt niyetini dememiştir, doğru zamanı beklemiş şimdi atağa geçti maalesef.
O herif gelip yurtdisinda sirket acacakmis guya.. burada dogup buyuyenler bile acamiyor.. anneme belge gonderiyor iste bak kapi gibi raporum var elimde diyor.. gelecegiz diyor siz istemesenizde gelecegiz.. olmazsa baska ulkeye gideriz diyor.. biz burada yapamiyoruz diyor.. ordaki sigorta cok iyi diyor.. halbuki babam sigortasini ablama baglatti turkiyede hastaneye filan giderse diye.. bize yardim edinde gelelim diyor..ne tur bir yardim ?? anlamadik gitti

O herif susuyor bu kez ablam ariyor o herifte ablami arkadan durtuyor bunu bunu soyle diye.. anne biz burada olmuyor iste yapamiyoruz diyorlar annemde diyorki dunya kadar maasiniz geliyor, evinizi dayadik dosedik gelipte ne yapacaksiniz diyor.. orada daha iyi olur bizim icin diyor.. yine ayni palavralik yardim edinde gelelim...

Eger gelirlerse ki o herifin neymis efendim akrabalari varmis yurtdisinda onlar yardim edecekmis, biz bittik bu kez.. ev babamin basina yikilir.. dediginiz gibi gidisat cok kotu.. babam kac kez uyardi annemi.. evladim napim diyor... herifle ablam bir olup uzerimize iftirada attilar hakarette var.. tehlike canlari caliyor...

aynen bende dedim keske mahkemede kizi ne yapip edip alsalardi.. o degilde ablam zamaninda kizininda beynini yikardi bize karsi.. bazen laf acildigi zaman keske yanimiza alsaydik der annem..

Birinin davranışları garip absürt olunca tabiri caizse deli derler ya hani kafa gidik.Annem hep bu gibi durumlarda der parayla olan ilişkisine bakın ne gibi önem veriyor düşkün mü yoksa kıymet vermiyor mu düşkünse işine geleni yapıyordur der... Aynen böyle olmuş... Yazık 40 yaşında insanın yaptığı şeyler verdiği huzursuzluğa üzüldüm o anne babayada yazık kaç yaşına gelmişler.Allah iyi etsin diyorum onları gerçekten başka bir söz bulamadım...
aynn isine geldigi gibi davraniyor.. ben yuruyemem ayaklarim agriyor diyen ablam, soz konusu para olunca 50 kere atm'eye gitmek icin 1.5 km yol yurur.. ve ne hikmetse ayaklari agrimaz paraya gezmeye gelince.. cok uzucu bir durum.. inanin eve hic bir katkisi olmamistir.. eve ekmek bile almaktan kacinirdi ailemle yasarken.. temizlik yok, su veya ne bilim kahve ictigi bardagi bile toplamazdi ve doktor neden evde birsey yapmiyorsun.. neden herseyi ailenin uzerine yukluyorsun derdi.. simdide hala devam ediyormus.. ama dedigim gibi paraya gelince o kadar hizli bir sekilde giderki atm'ye.. turkiyede bile herifin ve kendisinin tram kartlari olmalarina ragmen ozel taksi tutuyorlarmis surekli.. dusunun artik..

Anlamiyorsa uzaklasin,sizde evlatsiniz ,karninizda ki de bu kadar ustune gitmeyin,belki onh oyle seviyordur ,

Back