Babam red etti ablami eve almayacagim dedi annem oturdu agladi ablamin karsisinda yapma kizim etme kizim neden boyle yapiyorsun kizim.. artik inanin biktik.. surekli birsey oldugu zaman oturup aglar annem.. zaten zar zor cikarmaya calisiyoruz bu depresyondan surecinden kendisini.. biz yurtdisinda yasiyoruz.. kendileri turkiyede ve tutturmuslar biz oraya gelecegiz.. saka gibiKızı dediğiniz kişi sizin yiğeniniz sanırım. Kişinin kendi istemediğin sürece hiç bir şey yaptıramazsınız malesef
herif depresyon hastasiymis ablamda kendisini sizofren olarak goruyor.. ve hastaligin arkasina siginip bu sekilde davraniyorlar.. annemin psikolojisi bozuldu babam acma telefonlari demesine ragmen annemi durduramiyoruz.. sizinde evlatlariniz olsun beni anlarsiniz diyor.. ama diger herkese zarar veriyorlar.. onu ne yapmaliAnlattığınız şeyler sağlıklı bir psikolojiye sahip bir kişinin yapacağı şeyler değil.
annemden biraz uzaklasma karari aldim bakalim anlayacakmi bazi seyleri.. Insallah anlar ve onlara yuz vermeyi birakir.. annemi kullaniyorlar cunku.. zayif noktasini cok iyi biliyorlar.. kimsede yuz vermedigi icin anneme yoneliyorlar..Türkiye'den doğru sizi tehdit etmelerine takıldım.Kuru tehditten ileri gidemezler diye düşünüyorum.
Kendinizi uzak tutmakla en iyisini yapmışsınız Allah kolaylık versin
Evet banada oyle geliyor.. herife diyorumki annemden niye para istiyorsun ayda hanenize bilmem kac tl giriyor diyorum gelmis beni tehdit ediyor ve uyusturucunu al kendine gelirsin diyor.. hatta gunun birinde ambulansci doktorda demisti ablaniza dikkat edin bence madde kullaniyor demisti..Kesin olarak söyleyebilirimki olayın içinde madde bağımlılığı var.
inanin cok doktora gitti ama ilaclar tamamen yanlis tedavi yanlis teshis yanlis.. sizofren hastalari kabul etmezlermis ama bu kabul ediyor.. basta depresyonum dedi sonrasinda sizofrenim dedi ve bunun arkasinda siginip zaten duygu somurusu yapiyorAblan cidden şizofren falan bence. Bu yaptıkları çok anormal.
siz ablamin beni sokmus oldugu ve tum bir aileyi soktugu tehlikeleri bir bilseniz inanin hak vereceksiniz.. bizde hastayiz.. herkesin derdi var.. 15 senedir sahip ciktik isler iyice cigirindan cikti ablam dahada kotu seyler yapmaya basladi.. durduramiyoruz.. demekki kendisi boyle bir hayata adamis kendisini.. inanin para deyince dunyalar kendisinin oluyor.. cok tehlikeli isler yapiyor.. zamaninda cocuk bile aldirdigini duyduk.. baba kim bilmiyoruz.. sahip ciktikca bize zarar veriyor.. babamin hanesini basina yikacak hale geldi.. kendisi kurnaz birisi.. siz beni salakmi zannediyorsunuz ben herseyin farkindayim diyor.. bizimde psikolojimiz bozuldu..Ablanız belli ki hasta. Sahip çıkacağınıza ne hali varsa görsün deyip sahip çıkmaya çalışan annenize de izin vermiyorsunuz.
Bugün ikidir hasta kardeşlere sahip çıkmama konusu okudum. Ne biçim insanlarsınız ya.
15 sene dile kolay.. annemde eridi akti.. annemi kurtarmaya calistikca hala devam ediyor.. artik ablamin karakter sorunuda var oldugunu dusunuyoruz.. yani harbiden normal degil.. hadi hastalik neyse dedik sahip ciktik iyilesir dedik ama artik yaptiklarinin hastalikla ilgisi yok bence.. ozaman hirsizlik hastalik yalan soylemek hastalik kurnazlik hastalik insanlari kullanmak tehdit etmek hastalik..O evlatsa siz de evlatsınız. Kardeşlerinizle bir olun annenize ciddi bir sekilde tepkinizi gösterip mesafenizi koyun. Son noktadır son aşamadır ama anneniz sizi o noktaya getirmiş artık ya o ya biz deyin ... annenizin sonsuz kaynaği olsa neyse ama hazıra dağ dayanmaz anneniZin tükenmesine izin vermeyin.. görüyoruz tvler de mühe anlı larda bu işlerin sonu iyi değil
annemler demis o herife bakin evinizi dayadik dosedik artik bizden bu kadar.. mutlu olmaya bakin demis ailem.. ama tutturdular biz yurtdisi istiyoruz yardim edin bize.. babam kopuruyor.. ya 15 senedir anneme yapmadigini birakmadi ablam eve polis cagirmalar annemin kendisini dovdunugu iddia etmeler.. herif diyorki avrupa daha iyi ablamda biz burada yapamiyoruz burdaki insanlar tuhaf diyor.. annemde diyorki kizim o kadar mobilya aldik ne olacak diyor umrumda bile degil.. evin kontrati zaten bitiyor diyor.. inanin artik hastaneler bile kbl etmiyor ablami.. hastanelik durumu yok cunku..Anneniz keşke o adamı bırakıp tedavi olmak şartıyla ablanızın gelmesini kabul etse. Onun dışında telefonlarına bakmasa ama anne yüreği olduğu için her şeyi kabul ediyor maalesef.
Bu işin sonu iyi görünmüyor. Babanız devreye girse ve eşi olacak şahıs ile görüşme yapsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?