Annem mi olmali sevgilim mi?

Annen gelecek tabiki de bu nasıl bir sorudur anlamadım?
Nişanlın degil kocan değil ne işi var elin adamının yanında?

Annen varken sevgilinin bir hiç olduğunu ilerleyen yaşlarda anlayacaksın.

Tercih sebebim bile olmaz. Annem tabi derim.

bende ameliyat olmuştum anne olması anne yoksa bile bir bayan olması lazım doğum mu yapıyorsun anacım sevgilin napcakmış peh

Sahsem sondami sevgilim cikarsin istemem.
Millet ne ölümüne seviyo ya ben az seviyorum.Tereddutte bile kalmam annem derim.

Arada kalmamin sebebi sevgili delisi olmam degil, daha onceki sayfalarda aciklamistim aslinda ama ilk mesajda yazmam daha dogru olacakmis sanirim.
Tesekkurler yorumlariniz icin.

valla senin sağlık problemin için bile ikisi aynı anda hastanede bulunmak istemiyolarsa zaten ilişkinizin fazla süreceğine inanmıyorum, kesinlikle annenin yanında kalması lazım..
Annemle arama girme veya birlikte bulunmak istememe gibi bir durum yok, normalde birbirlerini pek severler.

Ikilemimi tam olarak ifade etmissiniz, tesekkur ederim. Ben de aynisini dusunuyorum.

Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Annem basima eksiyecek bir kadin degildir, tam aksi yanimda olmamak icine sinmiyormus, oyle diyor.

Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz yavru ceylannn :))) daha büyümemışsin senn

Eger keyfi kürtaj oluyorsaniz, ki benim icin saglik sorunu disi her sebep kürtaj icin keyfidir, annemi sevgilimi muhasebesinden daha fazla düsenmeniz gereken bi konu var bence.... Birakin ikiside gelsin, ortam gerilcegi kadar gerilmis zaten...

Kesinlikle anneniz Eminim sevgilizde bunu anlayışla karşılayacaktır zaten karşılamıyorsa bence oturup düşünmeniz gereken şeyler var

Annemle de sevgilimle de konustum. Hastaneye sevgilimle gidecegiz, ben girene kadar o kalacak. Ciktigimda annem gelmis olacak ve eve annemle donecegim. En orta yolu boyle bulabildim, boylece ne sevgilim tamamen disarda kalmis olacak, ne annem hastanede fazla beklemis olacak ve sevgilime tercih ettigimi dusunecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…