- 4 Aralık 2014
- 80
- 41
- 18
- Konu Sahibi golgedekikiz
-
Annen gelecek tabiki de bu nasıl bir sorudur anlamadım?
Nişanlın degil kocan değil ne işi var elin adamının yanında?
Annen varken sevgilinin bir hiç olduğunu ilerleyen yaşlarda anlayacaksın.
Tercih sebebim bile olmaz. Annem tabi derim.
bende ameliyat olmuştum anne olması anne yoksa bile bir bayan olması lazım doğum mu yapıyorsun anacım sevgilin napcakmış peh
Sahsem sondami sevgilim cikarsin istemem.
Millet ne ölümüne seviyo ya ben az seviyorum.Tereddutte bile kalmam annem derim.
Arada kalmamin sebebi sevgili delisi olmam degil, daha onceki sayfalarda aciklamistim aslinda ama ilk mesajda yazmam daha dogru olacakmis sanirim.
Tesekkurler yorumlariniz icin.
anneemmmm derim ben sevgili mevgili bakamaz sana boşver annen gelsin gerisi yalan sevgilin çok seviyosa anlayış göstersin azıcık canım daha şimdiden annenle arana giriyosa ooooo çok işin var canım benim şimdiden geçmiş olsun acil şifalar
Annemle arama girme veya birlikte bulunmak istememe gibi bir durum yok, normalde birbirlerini pek severler.valla senin sağlık problemin için bile ikisi aynı anda hastanede bulunmak istemiyolarsa zaten ilişkinizin fazla süreceğine inanmıyorum, kesinlikle annenin yanında kalması lazım..
Ikilemimi tam olarak ifade etmissiniz, tesekkur ederim. Ben de aynisini dusunuyorum.Ben olsam annemle konusurdum seni orada uzmek istemiyorum bu sevgilimle benim üstlendiğim bir sorumluluk ben orada yatarken o evde otursun istemiyorum zaten cikar cikmaz yanina geleceğim falan derdim... Yani alinmasina imkan vermeden anlatirdim ama illa yok derse kabul ederdim gelmesini..
Sevgilini de dislamak olamaz bence o da anlamali hicbir anne o konumda kalmak istemez çünkü...ikisi birlikte orada olmamali..
Tesekkur ederim yorumunuz icin.butun konuyu okuyamadim detaylari da bilmiyorum ancak sevgilimle iliskim iyiyse ve yanimda olmak istiyorsa onceligi ona tanirdim.
onla da sorun varsa dostlarimla veya tek giderdim.
annemin her seyimden haberi olacak bir samimiyetimiz varsa farkli sehirde olmasini onemsemez istiyorsa gelsin derdim.
ancak karsilastiklarinda ne annem ne de esim birbirine surat yapamazlari ve kabullenemeyecek olaninin gelmemesini bastan soylerdim.
konu burun ameliyati olsa tavrim ayni olurdu ancak bu sefer ikisine esit mesafede dururdum.
kalp ameliyati ise de onceligi anneme verirdim bu sefer.
bu arada evli olsaydiniz gorme hakki 1.dereceden akrabalar arasinda once es e veriliyor...
sevgili mi anne mi diye sordugnuza gore yakinsiniz, yorumumu kocaniz gibi dusunerek yaptim...
Annem basima eksiyecek bir kadin degildir, tam aksi yanimda olmamak icine sinmiyormus, oyle diyor.Kürtaj diye okudum. Zaten büyük bir operasyon değil. Gireceksin, hemen çıkacaksın, ilaçların etkisi geçince de eve gideceksin hemen. Annenin ne işi var? Herkes annen demiş de, bebek sevgiliden. Onun olması, onun destek vermesi daha doğru olur. Annen gaza gelip o halinle ne yaptın ne ettin diye başına ekşimeye kalkarsa hiç çekilmez.