Annem mi olmali sevgilim mi?

Annen gelecek tabiki de bu nasıl bir sorudur anlamadım?
Nişanlın degil kocan değil ne işi var elin adamının yanında?

Ben olsam annemle konusurdum seni orada uzmek istemiyorum bu sevgilimle benim üstlendiğim bir sorumluluk ben orada yatarken o evde otursun istemiyorum zaten cikar cikmaz yanina geleceğim falan derdim... Yani alinmasina imkan vermeden anlatirdim ama illa yok derse kabul ederdim gelmesini..

Sevgilini de dislamak olamaz bence o da anlamali hicbir anne o konumda kalmak istemez çünkü...ikisi birlikte orada olmamali..

valla senin sağlık problemin için bile ikisi aynı anda hastanede bulunmak istemiyolarsa zaten ilişkinizin fazla süreceğine inanmıyorum, kesinlikle annenin yanında kalması lazım..

butun konuyu okuyamadim detaylari da bilmiyorum ancak sevgilimle iliskim iyiyse ve yanimda olmak istiyorsa onceligi ona tanirdim.
onla da sorun varsa dostlarimla veya tek giderdim.

annemin her seyimden haberi olacak bir samimiyetimiz varsa farkli sehirde olmasini onemsemez istiyorsa gelsin derdim.
ancak karsilastiklarinda ne annem ne de esim birbirine surat yapamazlari ve kabullenemeyecek olaninin gelmemesini bastan soylerdim.

konu burun ameliyati olsa tavrim ayni olurdu ancak bu sefer ikisine esit mesafede dururdum.
kalp ameliyati ise de onceligi anneme verirdim bu sefer.

bu arada evli olsaydiniz gorme hakki 1.dereceden akrabalar arasinda once es e veriliyor...
sevgili mi anne mi diye sordugnuza gore yakinsiniz, yorumumu kocaniz gibi dusunerek yaptim...

Tabiki annen

Doğum yaptığım gece tek refakatçiye izin verdiler ve annem kaldı. İyi ki de o kalmş. ameliyat da olsam annem derdim. Hele ki eşin bile değil olayın taraflarndan biri, sevgilin...

ANNEN..
Neden ?
Çünkü o can sevgilini ne kadar sevsende annen can..
Birde ameliyat bu yani yanında bi bayan olmalı..
Onca ihtiyacın olacak..
Lavaboya gitmen gerekicek sevgilin sana çokta destek olmaz bi yere kadar ama annende öyle biişey olmaz :)

anneemmmm derim ben sevgili mevgili bakamaz sana boşver annen gelsin gerisi yalan sevgilin çok seviyosa anlayış göstersin azıcık canım daha şimdiden annenle arana giriyosa ooooo çok işin var canım benim şimdiden geçmiş olsun acil şifalar

Annen varken sevgilinin bir hiç olduğunu ilerleyen yaşlarda anlayacaksın.

Tercih sebebim bile olmaz. Annem tabi derim.

bende ameliyat olmuştum anne olması anne yoksa bile bir bayan olması lazım doğum mu yapıyorsun anacım sevgilin napcakmış peh

Hayatinda ne olursa olsun ne yaparsan yap annen surekli senin yanindadir, sen onun kanisin canisin, kimbilirr belki bir gun seni birakip gidecek elin oglunu tercih etme bence. Annen sana cani gibi bakar hastanede hic yorulmadan, sikayet etmeden. Ufak bir ornek: Annen varken sevgilinden isteyebilir misin seni tuvalete goturmesini?!!!!!!!

Ben yanimda annemi gormek isterdim bu tur seylerde.
Sevgilin daha sonra musait bi zamanda ziyaretine gelebilir.
Gecmis olsun, umarim onemli bi operasyon degildir

Sahsem sondami sevgilim cikarsin istemem.
Millet ne ölümüne seviyo ya ben az seviyorum.Tereddutte bile kalmam annem derim.

Öncelikle Allah kolaylık versin sevgiline bu durumu açıklarsan ve dışlanmamasını ona hissettirirsen sorun olmaz ama annene gelme dersen ayıp olur ve dedğin gib içten içe kırılır o yüzden annen gelmeli ve sevgilin anlayış göstermeli

Kürtaj diye okudum. Zaten büyük bir operasyon değil. Gireceksin, hemen çıkacaksın, ilaçların etkisi geçince de eve gideceksin hemen. Annenin ne işi var? Herkes annen demiş de, bebek sevgiliden. Onun olması, onun destek vermesi daha doğru olur. Annen gaza gelip o halinle ne yaptın ne ettin diye başına ekşimeye kalkarsa hiç çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…