- 4 Aralık 2014
- 80
- 41
- 18
- Konu Sahibi golgedekikiz
-
Yav annen gelmeyecek de kim gelecek, sevgili falan hikaye.
Annene gel demelisin sevgilin anlayisla karsilamali
Annem!Kocam olsa yine annem derdim kocamı çok seviyorum kocamın kalbi kırılsa gönlünü alırım ama anneme kıyamam
Kocan olsa neyse de..sevgılının ne işi var annen varken..
Operasyona girecek olan sensin seni neden böyle arada bırakıyorlar? Bir de bunun stresini yaşıyosun durduk yere. İkiside gelsin birbirlerinden hoşlanmıyorlarsa konuşmasınlar.
İlla ki bir tercih yapacaksan annen olmalı derim. Anneler hayatımızda hep baki. Kırmamak,gücendirmemek lazım.
tabiki de anne yani ...
Kesinlikle annen canim.. Bence ikinci bi kere dusunmene gerek yok.. Annene gelme dersen sen uzulme diye tamam der ama inan cok kirilir cok uzulur ve sevgili icin anneni uzmeye degmez
yanlış anlama ama narkoz yiyeceksin ölüm var kalım var, yanında olmak annenin hakkı, sevgilide kim oluyo, anne varken.
Tabii ki annen ya düşünmek bile lüzumsuz.
Yok, bir arkadasimi cagirmam. Tesekkurler ama.Müsaitse bir arkadaşımı çağırırdım onlar yerine, ikisi de olmaz bence.
Annemi hep severdim ama kiymetini en cok dogum sancisi cektigim sirada anneee diye haykirdigimda anladim...narkozdan çıkarken anne diye ağlayacaksın
var sen seç
Onu bilerek yazmadim, ortalik karisacak durduk yere.Ne operasyonu geçireceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?