- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.317
- 37
Normalde bunu kendi kafanıza göre çektirtmezsiniz doktorlar değerlendirir gerekli görürse çekilir. Damardan ilaç verildikten sonra tomografi gibi bir cihaza giriliyor yaklaşık 20 dk sürüyor ama sonrasında bir kaç gün radyasyon yaymaya devam ettiğinden çocuklardan ve gebelerden uzakta durması gerekiyor. Bezen ameliyat öncesi bazen amilayet sonrası çelişebiliyor bezen de doktorlar gerek görmüyor çocuk nkü radyasyon alıyor hasta başka tetkiklerle bakıyorlar bumun için doktorunuzla görüşmeniz gerekiyor onun fikrini almalısınız. Çok geçmiş olsunbu işlem nasıl bir işlem çok uzun mu sürüyor?
bir de ameliyattan önce mi sonra mı çekiliyor
inşallah annem de iyi olur. amelyat tam 1 ay sonra. o sürede ilerlemesinden korkuyorumTeiot kanseri özellikle annenizin türü en kolayı. Hic korkmayın kanser olarak bile sayılmıyor. Ameliyat ardından atom tedavisi alır biter gider rahat olun. Yengem oldu 5 sene önce, maşallah çok iyi
Allah razı olsun Allah kimseye yaşatmasınbenım ıkı arkadasım yaşadı Yasları cok gençti, amelıyatla alındı Atom tedavisi sonrası hayatlarına kaldıkları yerden devam ettiler.. Cok cok cok cok geçmiş olsun..
Allah razı olsun dualarda unutmayın..Allah annenize şifa sizin gönlünüze ferahlık versin inşallah
inşallah başka bir yere sıçramamıştır en büyük korkum o. annemin annesi de 30 yıl önce akciğer kanserinden ölmüş. ya akciğerine sıçrarsa naparız. çok korkuyorumAllah sifa versin insallah internette hep en kotusu yaziyor oraya bakma cnm. Diger yazdiklarini bilmiyorum ama banada doktorlar bisuru test yapti triod kanseri dedi hemen ameliyat dedi doktor tiroidlerimin hepsini aldi ameliyatta kanserli diye ama ameliyattan sonra korkma hepsini aldim kanserli yer kalmadi dedi ney ne kadar dogru bilmiyorum hicbirini dinlemek bile istemedim hic bisey sormadim ama suan bi sknti yok dedi. Bildigim kadariyla baska biryere sicramadiysa alinca sknti olmuyor. Insallah annenizde bir an once iyilesir
Korkmayininşallah başka bir yere sıçramamıştır en büyük korkum o. annemin annesi de 30 yıl önce akciğer kanserinden ölmüş. ya akciğerine sıçrarsa naparız. çok korkuyorum
Doktor hala bakmadimi sicrama varmi yokmu diye sunu soyliyim iciniz biraz rahatlar belki bi akrabamiz var annenizin yaslarinda rahim kanseri olmus farketmemis orda yukari dogru sicrayarak cigerlere kadar cikmis baya coktu zayifladi filan suan kemoterapi goruyor galiba herkez cok uzuldu oyle yasayamaz filan diye ama suan iyi durumda sehir disina gezmelere filan gidiyor hala tedavi goruyor tabiki cok uzucu ama uzulmek biseyi degistirmiyor bol bol dua edin kansere ari sutu ve polenin iyi geldigini duymustum onu deneyebilirsiniz.burda bi hastanede kanserli bi bayanda denemislerdi etki ettmis.elinizden geldigi kadar organik urunlerle beslemeye calisin. Bide korede kanser tedavisi yapilabiliyormus heralde yanlis hatirlamiyorsam arastirin ve bol bol dua edin. Allahim insallah annenizi size bagislasinn sifasini versininşallah başka bir yere sıçramamıştır en büyük korkum o. annemin annesi de 30 yıl önce akciğer kanserinden ölmüş. ya akciğerine sıçrarsa naparız. çok korkuyorum
Ayrica, insanlar sadece kanserden ölmüyor.
Bin turlu sebep var ölmek icin
Kanserse ölür gibi bi onyargiyi atin kafanizdan
Evet adi kotu insani rahatsiz ediyor ama artik grip gibi
Cok sık goruluyor.
Biz en kotu satar savar kubaya gideriz tedavi oluruz diye dusunmustuk pet raporu gelene kadar.
Bol bol dua okuyun
Allah doktorlarin eliyle iyilestirecek sifasini verecek
sizin kanserinizin türü neydi? papiller mi?Doktor hala bakmadimi sicrama varmi yokmu diye sunu soyliyim iciniz biraz rahatlar belki bi akrabamiz var annenizin yaslarinda rahim kanseri olmus farketmemis orda yukari dogru sicrayarak cigerlere kadar cikmis baya coktu zayifladi filan suan kemoterapi goruyor galiba herkez cok uzuldu oyle yasayamaz filan diye ama suan iyi durumda sehir disina gezmelere filan gidiyor hala tedavi goruyor tabiki cok uzucu ama uzulmek biseyi degistirmiyor bol bol dua edin kansere ari sutu ve polenin iyi geldigini duymustum onu deneyebilirsiniz.burda bi hastanede kanserli bi bayanda denemislerdi etki ettmis.elinizden geldigi kadar organik urunlerle beslemeye calisin. Bide korede kanser tedavisi yapilabiliyormus heralde yanlis hatirlamiyorsam arastirin ve bol bol dua edin. Allahim insallah annenizi size bagislasinn sifasini versin
rabbim şifa versin size de bu durumda olan tüm hastalara da..Korkmayin
Sicrama yapmasi demek akcigerkanseri demek degil
Troid kanseriyse akciger metaztasli troid kanseri denir benim bildigim. Yani sicradigi yere kendi ozelligini goturur.
Benim esimde yumusak doku kanseri
Yarin ameliyati var
Daha 43 yasinda
Bu hastaligi yenen cok insan var ve biz de onlardan biri olucaz
Hayatimiz ayni sekilde devam ediyor.
Beslenmesine ozen gosterin. Beyaz ekmek un seker tatli hazir gidayi kesin
Bu bir surec ,gececek insallah
Hic bilmiyorum o an doktor ne dediyse hic birini duymadim bir aylik bebegim vardi aklim ondaydi doktora gidince durumu yazin bizede insallah cok guzel seyler duyarsizniz dua edicem anneniz icinsizin kanserinizin türü neydi? papiller mi?
Allah razı olsun söyledikleriniz çok doğru..