Hormonlara takılmayın bence Benim bütün tiroid hormonlarım normaldi ilk biyopsi sonucunu aldım kbb doktoruna sormuştum oda kanser demişti dedim benim bütün hormonlarım normal o önemli değil patoloji sonucu bizim için önemli demişti birde canım aklınızda bulunsun tiroglobulin diye bir değer var onun antikoru da var kanda bulunan bir değer ameliyat sonrası yüksek çıkmaması lazım benim yüksek çıktı doktor hamileliğe bağladıcanım sana bir soru sormak istiyorum hormon değerleri kaç olması lazım annemin ST4 SERUM : 1,270
TSH SERUM: 1,67
PARATHORMON : 112,9
hepsi de referans aralıklarından yüksek. özellikle parathormon çok yüksek
Aminn sagolun. Evet gunde 1 paket bildim bileli. Icme birak dedikce inatla iciyordu. Kemoterapi alirken bile gizli sakli icmisAllah şifa versin canım ...
Sigara kullanıyor muydu ...
boğaz ağrısı şikayetiyle dahiliyeye gittik canım o şekilde bulunduAnnen kontrole gittiğinde mi ortaya çıktı kanseri yoksa rahatsızlandıda mı ortaya çıktı canım
Rabbim şifa versin
inşallah bizimki de rahat tedavi edilir hiçbir sorun çıkmazEn rahay tedavi edilen kanser türlerinden biri...
ameliyat olma sebebi neydi canım?Canım bir sene önce annemin patoloji sonucunda kanserli hücre bulundu...yani önce ameliyat olmuştu alınan parçada çıktı...radyo terapi gördü,akıllı ilaç kullandı...çok zor bir donemdi ben düşük yapmıştım üzüntüden...şu an ağrıları çok var ama iyi...sende bol bol dua et ve moralini yüksek tütü...Allah buyuk
Benim arkadaşım medüler tiroid kanseri teşhisi ile ameliyat oldu. Atom tedavisi gördü. İki çocuğu var. O zaman küçüğü 1 yaşındaydı. Şimdi ortaokula gidecek. Çok şükür hiçbir problem kalmadı. Sadece ilacını düzenli alıyor. Onun dışında herşey norKonu başlığını okuyunca aklıma direk kendim annem geldi be Allah’ım sen koru dedim Rabbim kimseye annesinin acısını göstermesin çok zor bir durum ama ecel geldi mi bütün hastalıklar bahane oluyor Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sizlere gerçekten çok üzüldüm rabbim kimsenin başına vermesin ben de 20 yaşındayım ve bende de tiroid var hap kullanıyorum
Bende düzenli almaya çalışıyorum ihmale gelmez bu gibi hastalıklarBenim arkadaşım medüler tiroid kanseri teşhisi ile ameliyat oldu. Atom tedavisi gördü. İki çocuğu var. O zaman küçüğü 1 yaşındaydı. Şimdi ortaokula gidecek. Çok şükür hiçbir problem kalmadı. Sadece ilacını düzenli alıyor. Onun dışında herşey nor
atomu kaç defa aldı acaba hatırlıyo musunuz?Benim arkadaşım medüler tiroid kanseri teşhisi ile ameliyat oldu. Atom tedavisi gördü. İki çocuğu var. O zaman küçüğü 1 yaşındaydı. Şimdi ortaokula gidecek. Çok şükür hiçbir problem kalmadı. Sadece ilacını düzenli alıyor. Onun dışında herşey nor
Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin. çok haklısınızMümkün olduğunca az kişiye söyleyin. Sevmediği kimse bilmesin hasta olduğunu. Sürekli ev ziyaretlerine gelmesinler. 3 ay önce babamı akciğer kanserinden kaybettim. 51 yalındaydı. Şimdiki aklım olsa kimseye söylemezdim ev halkı dışında. Çünkü çok moral bozan vicdansız insanlar var. Hasta ziyaretlerini kabul etmeyin. Enfeksiyon kaparsa kemoterapiyi keserler
Uzun seneler geçti ama 2 diye hatırlıyorum. Çok emin değilim. Çünkü çocuğu etmiyordu. O kadar küçüktü. Sütten kesti o aşamada. Aynı ortamda bile bulunması yasakti. Babaanne baktı. Çok uzun ayrı kalmadılar amaatomu kaç defa aldı acaba hatırlıyo musunuz?
ameliyat olma sebebi neydi canım?
radyoterapi dediğin radyoaktif iyot mu ?
akıllı ilaç nedir?
rabbim ağrılarını gidersin inşallah
Pet bt çekilerekyayılıp yayılmadığı ne şekilde anlaşılıyor?
bu işlem nasıl bir işlem çok uzun mu sürüyor?Pet bt çekilerek