annem kansermiş...

canım sana bir soru sormak istiyorum hormon değerleri kaç olması lazım annemin ST4 SERUM : 1,270
TSH SERUM: 1,67
PARATHORMON : 112,9
hepsi de referans aralıklarından yüksek. özellikle parathormon çok yüksek
Hormonlara takılmayın bence Benim bütün tiroid hormonlarım normaldi ilk biyopsi sonucunu aldım kbb doktoruna sormuştum oda kanser demişti dedim benim bütün hormonlarım normal o önemli değil patoloji sonucu bizim için önemli demişti birde canım aklınızda bulunsun tiroglobulin diye bir değer var onun antikoru da var kanda bulunan bir değer ameliyat sonrası yüksek çıkmaması lazım benim yüksek çıktı doktor hamileliğe bağladı

Canım bir sene önce annemin patoloji sonucunda kanserli hücre bulundu...yani önce ameliyat olmuştu alınan parçada çıktı...radyo terapi gördü,akıllı ilaç kullandı...çok zor bir donemdi ben düşük yapmıştım üzüntüden...şu an ağrıları çok var ama iyi...sende bol bol dua et ve moralini yüksek tütü...Allah buyuk

ameliyat olma sebebi neydi canım?
radyoterapi dediğin radyoaktif iyot mu ?
akıllı ilaç nedir?
rabbim ağrılarını gidersin inşallah

Benim arkadaşım medüler tiroid kanseri teşhisi ile ameliyat oldu. Atom tedavisi gördü. İki çocuğu var. O zaman küçüğü 1 yaşındaydı. Şimdi ortaokula gidecek. Çok şükür hiçbir problem kalmadı. Sadece ilacını düzenli alıyor. Onun dışında herşey nor

Bende düzenli almaya çalışıyorum ihmale gelmez bu gibi hastalıklar

atomu kaç defa aldı acaba hatırlıyo musunuz?

Mümkün olduğunca az kişiye söyleyin. Sevmediği kimse bilmesin hasta olduğunu. Sürekli ev ziyaretlerine gelmesinler. 3 ay önce babamı akciğer kanserinden kaybettim. 51 yalındaydı. Şimdiki aklım olsa kimseye söylemezdim ev halkı dışında. Çünkü çok moral bozan vicdansız insanlar var. Hasta ziyaretlerini kabul etmeyin. Enfeksiyon kaparsa kemoterapiyi keserler

Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin. çok haklısınız

ameliyat olma sebebi neydi canım?
radyoterapi dediğin radyoaktif iyot mu ?
akıllı ilaç nedir?
rabbim ağrılarını gidersin inşallah

Akıllı ilaç yurt dışından gelen bir ilaç ama annemi mahvetti yani bünyesine iyi gelmedi annem sonra kesti ilacı...annemi ki ameliyatla alınmıştı o hücre...sadece yayılmaması için radyoterapi gördü...şimdi çok şükür yayılma yok ama ameliyat yeri aşırı ağrıyor...ağrı damlası,ağrı banti hicbisi ise yaramıyor...annemin ki böbrek üstü bezi kanseri diye söylendi ...rabbim.insaallah çok iyi doktorlara denk getirsin şifalar versin

Allahım şifa versin.
Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah anneniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…