Allah razı olsun rabbim evladınıza bağışlasınHic bilmiyorum o an doktor ne dediyse hic birini duymadim bir aylik bebegim vardi aklim ondaydi doktora gidince durumu yazin bizede insallah cok guzel seyler duyarsizniz dua edicem anneniz icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun rabbim evladınıza bağışlasınHic bilmiyorum o an doktor ne dediyse hic birini duymadim bir aylik bebegim vardi aklim ondaydi doktora gidince durumu yazin bizede insallah cok guzel seyler duyarsizniz dua edicem anneniz icin
Sağlık konusunda çok hassasım babam da rahatsız tabi dua ederimAllah razı olsun dualarda unutmayın..
rabbim babacığınıza şifa versin sizlere bağışlasın inşallah.Sağlık konusunda çok hassasım babam da rahatsız tabi dua ederim
Allah razı olsunRabbim acil sifa versin
Öncelikle geçmiş olsun ben annemi 47 yaşında kaybettim, kanserden maalesef. 6 yıl oldu henüz. Kurtuluşu olmayan son evrede öğrendik size şunu belirteyim önce annemle bir gün otururken ilkokul1. Sınıftan beri yegane arkadaşım kan kardeşimin tiroit kanseri olduğunu öğrendik üstelik 2. Çocuğu bebekti daha. Annem rahmetli ne ağladı o kızın çocukları ne olacak diye benden çok kahroldu arkadaşım ameliyat oldu üzerine atom tedavisi 1 günlük yendi çok şükür 7 sene biti yeneli. Tiroit kanseri tüm ses tellerine sıçramıştı ameliyatı 7 saat sürdü. Yendi çok şükür anlatmak istediğim dua edin. Negatif düşünceyi silin kafanızdan adı ürkütücü ama diğerleri gibi olmayan tek kanser türüdür tiroit kanseri tedavi edilebilen bir hastalık çok büyük geçmiş olsun inşallah hemen geçer gider ve Rabbim bir daha yaşatmaz Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın inşallah...GÜNCELLEME:
şimdi hastaneden geldik doktor anneme vakit kaybememesi gerektiğini bir an önce işlemleri hızlandırması gerektiğini söyledi. annemin sırtı boynu omuzları çok ağrıyor. özellikle sırt ağrısından çok korkuyorum akciğerine sıçramış olabilir diye. o kadar zor durumdayım ki annem böyle sıçrayabilecek bir şey olduşunu dahi bilmiyor dua bekliyorum sizlerde..
merhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
Annenizin mekanı cennet olsun inşaallah. sizlere sabır ve sağlık versin Rabbim.Öncelikle geçmiş olsun ben annemi 47 yaşında kaybettim, kanserden maalesef. 6 yıl oldu henüz. Kurtuluşu olmayan son evrede öğrendik size şunu belirteyim önce annemle bir gün otururken ilkokul1. Sınıftan beri yegane arkadaşım kan kardeşimin tiroit kanseri olduğunu öğrendik üstelik 2. Çocuğu bebekti daha. Annem rahmetli ne ağladı o kızın çocukları ne olacak diye benden çok kahroldu arkadaşım ameliyat oldu üzerine atom tedavisi 1 günlük yendi çok şükür 7 sene biti yeneli. Tiroit kanseri tüm ses tellerine sıçramıştı ameliyatı 7 saat sürdü. Yendi çok şükür anlatmak istediğim dua edin. Negatif düşünceyi silin kafanızdan adı ürkütücü ama diğerleri gibi olmayan tek kanser türüdür tiroit kanseri tedavi edilebilen bir hastalık çok büyük geçmiş olsun inşallah hemen geçer gider ve Rabbim bir daha yaşatmaz Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın inşallah...
Allah razı olsun sağolasın. Evet hatta komple ses tellerine yayıldığı için sesini komple kaybetme riski ile girdi ameliyata 3.4 saat sürecek ameliyat 8 saat sürdü belklenilenden fazlaydı yayılan ama çok şükür hiç bir problem kalmadı yalnız ameliyat uzun sürdüğü için masada fazla kalmaktan o ilk gün boynu kolu tutuktu 3 ay 6 ay derken yılda bir kontrole gidiyor. Çok şükür en ufak bir sorun yok. Ameliyatı da devlet hastanesinde oldu. Annenizinde güzel haberlerini alacağız sizden. Annedir tabiki telaşınızı anlıyorum başına gelince ilk olarak insan dünya başına yıkılıyor ama siz güçlü olun hem çok şükür kötünün iyisi annenizinki...Annenizin mekanı cennet olsun inşaallah. sizlere sabır ve sağlık versin Rabbim.
maşallah arkadaşınız ne güzel kurtulmuş Allah çocuklarına bağışlasın.
arkadaşınızınki de papiller miydi hatırlıyor musunuz? ameliyat sonrasında ses kısıklığı yaşadı mı? ya da solunum problemi?
bizim doktorumuz bu risklerden bahsetti bize.
güzelce açıkladığınız ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. dualarınızda unutmayın inşallah benim annem de iyileşir çok korkuyorum. daha iki yaşında kardeşim var 25 yıl sonra doğdu, onun anneme ihtiyacı var.. Rabbim bu hastalıklarla mücadele eden tüm hastalara şifa versin...Allah razı olsun sağolasın. Evet hatta komple ses tellerine yayıldığı için sesini komple kaybetme riski ile girdi ameliyata 3.4 saat sürecek ameliyat 8 saat sürdü belklenilenden fazlaydı yayılan ama çok şükür hiç bir problem kalmadı yalnız ameliyat uzun sürdüğü için masada fazla kalmaktan o ilk gün boynu kolu tutuktu 3 ay 6 ay derken yılda bir kontrole gidiyor. Çok şükür en ufak bir sorun yok. Ameliyatı da devlet hastanesinde oldu. Annenizinde güzel haberlerini alacağız sizden. Annedir tabiki telaşınızı anlıyorum başına gelince ilk olarak insan dünya başına yıkılıyor ama siz güçlü olun hem çok şükür kötünün iyisi annenizinki...
Canım ya rica ederim ne demek ben annemi bu hastalığın farklı bi türü ile kaybettim ama annen ile aynı olan arkadaşım iyi çok şükür. Bildiklerimi paylaşmak vazife benim için kardeşinin de senin de annenize ihtiyacı var. Anneciğin çok genç ki zaten kaç yaşında olsa da annenin yaşı olmaz benim arkadaşım 28 yaşındaydı henüz tanı koyulduğunda geldi geçti şükür annen hemen toplayıp kendini sizinle olacak Alalhın izniyle. Merak etme yer gök dua ilegüzelce açıkladığınız ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. dualarınızda unutmayın inşallah benim annem de iyileşir çok korkuyorum. daha iki yaşında kardeşim var 25 yıl sonra doğdu, onun anneme ihtiyacı var.. Rabbim bu hastalıklarla mücadele eden tüm hastalara şifa versin...
Allah razı olsun iyi ki varsınız..Canım ya rica ederim ne demek ben annemi bu hastalığın farklı bi türü ile kaybettim ama annen ile aynı olan arkadaşım iyi çok şükür. Bildiklerimi paylaşmak vazife benim için kardeşinin de senin de annenize ihtiyacı var. Anneciğin çok genç ki zaten kaç yaşında olsa da annenin yaşı olmaz benim arkadaşım 28 yaşındaydı henüz tanı koyulduğunda geldi geçti şükür annen hemen toplayıp kendini sizinle olacak Alalhın izniyle. Merak etme yer gök dua ile
Troid Kanseri tehlikeli değil. Kemoterapi bile görmüyorlar. Adına bakmayın sizGÜNCELLEME:
şimdi hastaneden geldik doktor anneme vakit kaybememesi gerektiğini bir an önce işlemleri hızlandırması gerektiğini söyledi. annemin sırtı boynu omuzları çok ağrıyor. özellikle sırt ağrısından çok korkuyorum akciğerine sıçramış olabilir diye. o kadar zor durumdayım ki annem böyle sıçrayabilecek bir şey olduşunu dahi bilmiyor dua bekliyorum sizlerde..
merhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
Yok canım benim annem 4. Evre böbrek kanseriydi kemiklerine sıçramıştı. Morfin filan hak getire etkilemiyordu zaten anneminki ile kıyaslama bile asla tiroit kanserinin hiç bir çeşidini ben tiroit kanseriyle vefat eden ya da kurtulmayan inan duymadım henüz zaten sen internette millete bakma hele ki şu zamanda çünkü psikolojin yıpranır yok yereAllah razı olsun iyi ki varsınız..
benim annem de 49 yaşında, dediğiniz gibi annenin yaşı yok gerçekten..
sizi üzmek istemem çekinerek soruyorum ama annenizin tanısı anaplastik troid kanseri miydi yoksa? çünkü en kötü olanı o diye biliyorum..
çok haklısın ben de yapı olarak malesef çok araştıran soruşturan detaylarda boğulan bi insanım. sürekli ni kaygı hali var.. tedavi bile aldım ama işe yaramıyor galiba.. Rabbim anneciğinizin mekanını cennet eylesin. yasin okuyacağım ismini öğrenebilir miyim mümkünseYok canım
Yok canım benim annem 4. Evre böbrek kanseriydi kemiklerine sıçramıştı. Morfin filan hak getire etkilemiyordu zaten anneminki ile kıyaslama bile asla tiroit kanserinin hiç bir çeşidini ben tiroit kanseriyle vefat eden ya da kurtulmayan inan duymadım henüz zaten sen internette millete bakma hele ki şu zamanda çünkü psikolojin yıpranır yok yere
öyleymiş evet ama işte adı korkutuyor.Troid Kanseri tehlikeli değil. Kemoterapi bile görmüyorlar. Adına bakmayın siz
Konu anne olunca evlat olunca akan sular duruyor sen canın sıkılınca yaz bana tedavi v.s insanın beyninde biter ilaçlardan meddet umma lütfen böyle durumlarda en iyi doktor insanın kendisidir özel mesaj atacağım sanaçok haklısın ben de yapı olarak malesef çok araştıran soruşturan detaylarda boğulan bi insanım. sürekli ni kaygı hali var.. tedavi bile aldım ama işe yaramıyor galiba.. Rabbim anneciğinizin mekanını cennet eylesin. yasin okuyacağım ismini öğrenebilir miyim mümkünse
Benim annem kolon Kanseri. Çok önceden troid de çıkmıştı. Doktorlar metastazları konuşur ken troidi saymıyorlar bile. Daha önce yendiğinde de troidide hala vardı. Ama doktor yendiğini söylemişti mesela. Yani ne varı ne yoku konuşurken bile troidi saymıyorlar. Çok eften püften cidden. Hiç endişelenecek bir şey yok.öyleymiş evet ama işte adı korkutuyor.
rabbim beterinden korusun cümle hastalara şifa versin, amin
Amin tüm hastalarla beraber insallahrabbim babacığınıza şifa versin sizlere bağışlasın inşallah.
rabbim annenize şifa versin...Benim annem kolon Kanseri. Çok önceden troid de çıkmıştı. Doktorlar metastazları konuşur ken troidi saymıyorlar bile. Daha önce yendiğinde de troidide hala vardı. Ama doktor yendiğini söylemişti mesela. Yani ne varı ne yoku konuşurken bile troidi saymıyorlar. Çok eften püften cidden. Hiç endişelenecek bir şey yok.
Eşinizin ameliyatı nasıl geçti? Çok merak ettim?Korkmayin
Sicrama yapmasi demek akcigerkanseri demek degil
Troid kanseriyse akciger metaztasli troid kanseri denir benim bildigim. Yani sicradigi yere kendi ozelligini goturur.
Benim esimde yumusak doku kanseri
Yarin ameliyati var
Daha 43 yasinda
Bu hastaligi yenen cok insan var ve biz de onlardan biri olucaz
Hayatimiz ayni sekilde devam ediyor.
Beslenmesine ozen gosterin. Beyaz ekmek un seker tatli hazir gidayi kesin
Bu bir surec ,gececek insallah