Allah ol derse olur inşallah bizimki de çabucak sağlıklı bir şekilde sonuçlanırArkadaşımın annesi kanseri yendi 75 yaşında. Hiç umut yok deniliyordu. Oyu dusunelimbiyi olacak...
Tabi ki ederimevet 47 yaşında doğum yaptı. yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptı zaten. bizim için dua eder misiniz
ismi hacer Allah razı olsun sizden ben de sizin için dua edeceğimTabi ki ederim
Annenizin ismi nedir ? Duama ekleyeceğim. Çok geçmiş olsun.
Bu arada forumda dua topiği de var. Oradan da yazıp dua isteyebilirsiniz.
Allah'ım Hacer kardeşimize tez vakitte şifalar versin.ismi hacer Allah razı olsun sizden ben de sizin için dua edeceğim
Allah razı olsun iyi ki varsınızAllah'ım Hacer kardeşimize tez vakitte şifalar versin.
Size de güç
Versin. Hayırlısıyla bu hastalıktan kurtulmayı nasip etsin.
Canım korkmayın bende papiler kanser oldum solda 2 buçuk cm nodül aldılar sağda 5 mm dr kaç defa söyledi üstelik ameliyat olduğum dr cumhurbaşkanımızın ameliyata girmiş çok ünlü yurt dışındaki eğitimler görüyor bu hastalığın adı kanser dedi uzak organlara sıçraması çok nadir ilk sıçradığı yer genelde lenf bezleri benim 2,5 cm olduğu halde lenflere sıçramamış atomtedavisi görmem gerekiyor ama hamile olduğum için göremiyorum doğum dr ki üniversitede hoca bu hastalık dedi erkeklerde prostat gibi dedi uzun sure haberin olmadan yasarsın çoğu insan farkında bile olmaz korkulacak birsey yok dedi tavsiyem matem havasından çıkın moralinizi yüksek tutun bende ilk kanser sözünü duyunca ağlamaktan eve nasıl geldiği mi bilmedim 2 ayım zindan da gibi geçti şimdi moralim çok iyi sizin moraliniz yüksek olsun ki ananenizde yüksek olsun çok geçmiş olsunmerhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
öncelikle çok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız hastalığı. bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın da daha sonra da atomunuzu olun inşallah kökten kurtulun bu hastalıktan.Canım korkmayın bende papiler kanser oldum solda 2 buçuk cm nodül aldılar sağda 5 mm dr kaç defa söyledi üstelik ameliyat olduğum dr cumhurbaşkanımızın ameliyata girmiş çok ünlü yurt dışındaki eğitimler görüyor bu hastalığın adı kanser dedi uzak organlara sıçraması çok nadir ilk sıçradığı yer genelde lenf bezleri benim 2,5 cm olduğu halde lenflere sıçramamış atomtedavisi görmem gerekiyor ama hamile olduğum için göremiyorum doğum dr ki üniversitede hoca bu hastalık dedi erkeklerde prostat gibi dedi uzun sure haberin olmadan yasarsın çoğu insan farkında bile olmaz korkulacak birsey yok dedi tavsiyem matem havasından çıkın moralinizi yüksek tutun bende ilk kanser sözünü duyunca ağlamaktan eve nasıl geldiği mi bilmedim 2 ayım zindan da gibi geçti şimdi moralim çok iyi sizin moraliniz yüksek olsun ki ananenizde yüksek olsun çok geçmiş olsun
Hayır sadece ilaç tedavisi alırken emzirseydi sorun olurdu..Iciniz rahat olsumanladım çok teşekkür ederim. tıp okuduğunuz için bit soru sorabilir miyim. annem kardeşimi emziriyordu, iki haftadır emzirmiyor ama biz kanseri daha yeni öğrendik. meğer annem o haldeyken emzirmiş çocuğu. çocuğa bir zararı olur mu bu kanser durumunun sütten geçme ihtimali falan var mıdır?
öncelikle çok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız hastalığı. bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın da daha sonra da atomunuzu olun inşallah kökten kurtulun bu hastalıktan.
annem sürekli boyum sırtım omuzlarım boğazım ağrıyor diyo o yüzden ben sıçramış olabileceğinden korkuyorum inşallah öyle bir şey yoktur. başka yere yayılıp yayılmadığı nasıl anlaşılıyor ne tür bir film çekiliyor bilmiyorum.. Allah hepimize şafi ismi hürmetine şifa versin
anladım canım çok sağ ol Allah razı olsun inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur annem..
Amin canım ameliyattan çıkan parçayı patolojiye gönderiyorlar kesin teshiş orda konuyor patoloji sonucun da dahi dr anlıyor sıçrayıp sıçramadığını daha sonda sintigrafi çekiliyor vücuda yayılıp yayılmadığına bakılıyor ben hamile olduğum için çekinemedim sonrada nükleer tıpta atomun dozu ayarlanıyor ve tedaviyi görüyorsun korkmayın dr lar kanserden dahi saymıyor bu hastalığı
tsh hormonum yüksek çıktı ömür boyu tiroid ilacı kullanacakmışım 20 yaşındayım evliyim bebek istiyordum bu çıktı bu da engelliyormuş ama şuan kontrol altında çok şükür benim boğazımda nodül çıkmamıştıamin allah razı olsun kardeşim. sen neden kullanıyorsun sorun ne peki
anladım Rabbim şifa versintsh hormonum yüksek çıktı ömür boyu tiroid ilacı kullanacakmışım 20 yaşındayım evliyim bebek istiyordum bu çıktı bu da engelliyormuş ama şuan kontrol altında çok şükür benim boğazımda nodül çıkmamıştı
canım sana bir soru sormak istiyorum hormon değerleri kaç olması lazım annemin ST4 SERUM : 1,270Canım korkmayın bende papiler kanser oldum solda 2 buçuk cm nodül aldılar sağda 5 mm dr kaç defa söyledi üstelik ameliyat olduğum dr cumhurbaşkanımızın ameliyata girmiş çok ünlü yurt dışındaki eğitimler görüyor bu hastalığın adı kanser dedi uzak organlara sıçraması çok nadir ilk sıçradığı yer genelde lenf bezleri benim 2,5 cm olduğu halde lenflere sıçramamış atomtedavisi görmem gerekiyor ama hamile olduğum için göremiyorum doğum dr ki üniversitede hoca bu hastalık dedi erkeklerde prostat gibi dedi uzun sure haberin olmadan yasarsın çoğu insan farkında bile olmaz korkulacak birsey yok dedi tavsiyem matem havasından çıkın moralinizi yüksek tutun bende ilk kanser sözünü duyunca ağlamaktan eve nasıl geldiği mi bilmedim 2 ayım zindan da gibi geçti şimdi moralim çok iyi sizin moraliniz yüksek olsun ki ananenizde yüksek olsun çok geçmiş olsun
kaç çıkmıştı canım hormonun?tsh hormonum yüksek çıktı ömür boyu tiroid ilacı kullanacakmışım 20 yaşındayım evliyim bebek istiyordum bu çıktı bu da engelliyormuş ama şuan kontrol altında çok şükür benim boğazımda nodül çıkmamıştı
7.5 çıkmıştı canımkaç çıkmıştı canım hormonun?
Allah razı olsunanladım Rabbim şifa versin
Allah şifa versin canım ...maalesef 4.evre kemoterapi 3 kür aldi, 3 kür daha alacak. Ameliyat sansi simdilik yok cunku her iki tarafta da mevcut ve cigerlerinin durumu cok iyi degil. Biz ona bir tarafinda var, digeri temiz ve ileri evre olmadigini soyledik. Bilmesinin hicbir faydasi olmayacakti cunku. Çok zor ozellikle sicramamasi icin cok dikkatli edin. Sizinki kacinci evre peki?
Annen kontrole gittiğinde mi ortaya çıktı kanseri yoksa rahatsızlandıda mı ortaya çıktı canımkusura bakma canım siteyi tam bilemiyorum karıştırdım herhalde. doğru söylüyosun bakmasam daha iyi ama ben de hep bakarm işte duramam
uzun yıllar kullandı 3 yıldır kullanmıyorAllah şifa versin canım ...
Sigara kullanıyor muydu ...