annem kansermiş...

Canım korkmayın bende papiler kanser oldum solda 2 buçuk cm nodül aldılar sağda 5 mm dr kaç defa söyledi üstelik ameliyat olduğum dr cumhurbaşkanımızın ameliyata girmiş çok ünlü yurt dışındaki eğitimler görüyor bu hastalığın adı kanser dedi uzak organlara sıçraması çok nadir ilk sıçradığı yer genelde lenf bezleri benim 2,5 cm olduğu halde lenflere sıçramamış atomtedavisi görmem gerekiyor ama hamile olduğum için göremiyorum doğum dr ki üniversitede hoca bu hastalık dedi erkeklerde prostat gibi dedi uzun sure haberin olmadan yasarsın çoğu insan farkında bile olmaz korkulacak birsey yok dedi tavsiyem matem havasından çıkın moralinizi yüksek tutun bende ilk kanser sözünü duyunca ağlamaktan eve nasıl geldiği mi bilmedim 2 ayım zindan da gibi geçti şimdi moralim çok iyi sizin moraliniz yüksek olsun ki ananenizde yüksek olsun çok geçmiş olsun

öncelikle çok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız hastalığı. bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın da daha sonra da atomunuzu olun inşallah kökten kurtulun bu hastalıktan.
annem sürekli boyum sırtım omuzlarım boğazım ağrıyor diyo o yüzden ben sıçramış olabileceğinden korkuyorum inşallah öyle bir şey yoktur. başka yere yayılıp yayılmadığı nasıl anlaşılıyor ne tür bir film çekiliyor bilmiyorum.. Allah hepimize şafi ismi hürmetine şifa versin

Hayır sadece ilaç tedavisi alırken emzirseydi sorun olurdu..Iciniz rahat olsum

Amin canım ameliyattan çıkan parçayı patolojiye gönderiyorlar kesin teshiş orda konuyor patoloji sonucun da dahi dr anlıyor sıçrayıp sıçramadığını daha sonda sintigrafi çekiliyor vücuda yayılıp yayılmadığına bakılıyor ben hamile olduğum için çekinemedim sonrada nükleer tıpta atomun dozu ayarlanıyor ve tedaviyi görüyorsun korkmayın dr lar kanserden dahi saymıyor bu hastalığı

anladım canım çok sağ ol Allah razı olsun inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur annem..

amin allah razı olsun kardeşim. sen neden kullanıyorsun sorun ne peki
tsh hormonum yüksek çıktı ömür boyu tiroid ilacı kullanacakmışım 20 yaşındayım evliyim bebek istiyordum bu çıktı bu da engelliyormuş ama şuan kontrol altında çok şükür benim boğazımda nodül çıkmamıştı

canım sana bir soru sormak istiyorum hormon değerleri kaç olması lazım annemin ST4 SERUM : 1,270
TSH SERUM: 1,67
PARATHORMON : 112,9
hepsi de referans aralıklarından yüksek. özellikle parathormon çok yüksek

Allah şifa versin canım ...
Sigara kullanıyor muydu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…