- 6 Temmuz 2017
- 401
- 338
- 33
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Teşhis biyopsiyle kondu. İğneyle boynumdaki nodülden biyopsi aldılar.Canm eşime de yeni teşhis kondu nasıl fı ameliyat sürecin falan bilgi verir misin
Selam cnm, biz de bu hastalıkla ilgili iyi bir doktor arıyoruz. İstanbulda isen var mı önerebileceğin biri?Troid kanseri başarılı bir ameliyatla atlatılabilir. İyi bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. İsterseniz doktor da önerebilirim. Korkmayın yaşama oranı yüksek bu tipte. Geçmiş olsun
selam. ankaradayım malesefSelam cnm, biz de bu hastalıkla ilgili iyi bir doktor arıyoruz. İstanbulda isen var mı önerebileceğin biri?
Selam cnm, biz de bu hastalıkla ilgili iyi bir doktor arıyoruz. İstanbulda isen var mı önerebileceğin biri?
Geçmiş olsun..Canim benim annem 5 sene önce ameliyat oldu tiroitlerini aldirdi. Onunla bitti allaha şükür. 2 tarafta da kanser derecesi vardi riskliydi. Şimdi ömür boyu tükürük üretemiyor diye ağız islatan hap içiyor her gün. Allah hepimizin annemize sağlık sifa versin. Umut var kaybetme umudunu
Ben annenizin durumunu merak ettim. Ameliyatı ve sonraki sürecş nasıl geçtiAllah razı olsun