annem kansermiş...

Canim benim annem 5 sene önce ameliyat oldu tiroitlerini aldirdi. Onunla bitti allaha şükür. 2 tarafta da kanser derecesi vardi riskliydi. Şimdi ömür boyu tükürük üretemiyor diye ağız islatan hap içiyor her gün. Allah hepimizin annemize sağlık sifa versin. Umut var kaybetme umudunu

Canm eşime de yeni teşhis kondu nasıl fı ameliyat sürecin falan bilgi verir misin
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Teşhis biyopsiyle kondu. İğneyle boynumdaki nodülden biyopsi aldılar.
Hiç korkulacak bir hastalık değil. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürmüştü; tiroid bezinin tamamını alıyorlar. Sonrasında atom tedavisi yapılıyor ve kalan tiroid dokusu da yakılmış oluyor. Kemoterapi vs yok yani. Öldürücü bir hastalık değil kesinlikle. Düzenli takip edilmesi yeterli.

Benim annemde de kanser şüphesi vardı geçen sene. Ne hissettiğinizi kısmen anlayabiliyorum, Allah yardımcınız olsun şifa versin.
Yine de direkt umutsuzluğa kapılmayın. Kanser=Ölüm demek değil kesinlikle, tedavi görüp iyileşme ihtimali çok fazla.

Anneniz daha gençmiş kolaylıkla süreci atlatır umarım. Zaten hastalik ilerlemiş olsa doktor söylerdi

Troid kanseri başarılı bir ameliyatla atlatılabilir. İyi bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. İsterseniz doktor da önerebilirim. Korkmayın yaşama oranı yüksek bu tipte. Geçmiş olsun
Selam cnm, biz de bu hastalıkla ilgili iyi bir doktor arıyoruz. İstanbulda isen var mı önerebileceğin biri?

Selam cnm, biz de bu hastalıkla ilgili iyi bir doktor arıyoruz. İstanbulda isen var mı önerebileceğin biri?

İstanbul da Marmara eğitim araştırma ya gidiyoruz. Çocuk bölümune. Biz çok seviyoruz doktorları.
Bir akrabamız da orada memnun.
Amcam üç sene önce hastandiginda Marmara yi tavsiye ettiler.

çok geçmiş olsun
size tavsiyem burası bu denli hassas bir sağlık konusu hakkında bilgi alınacak bi yer değil çünkü hastalık aynı olsa bile hastadan hastaya durum değişkenlik gösterir
hele ki internet tam bir bilgi kirliliğidir
kanserde zaman ve tedaviye uyum çok önemlidir
bir an önce sürece adapte olmalısınız gerekirse psikiyatri desteği alarak çünkü hasta yakını kendini ne kadar güçlü hissederse hastaya o denli faydalı olur
hekiminize güvenmeli durumu kabullenip bir an önce tedaviye başlanması gerekir
kolaylıklar diliyorum

vücutta metastaz olup olmadığı pet ct ile ortaya çıkar lütfen teşhis olayını hekiminize bırakın
hasta yakını olarak kaygılanmanız çok olağan ancak her ağrıyı kanserle ilişkilendirmeniz sizin kadar annenizi de yorar

Canim benim annem 5 sene önce ameliyat oldu tiroitlerini aldirdi. Onunla bitti allaha şükür. 2 tarafta da kanser derecesi vardi riskliydi. Şimdi ömür boyu tükürük üretemiyor diye ağız islatan hap içiyor her gün. Allah hepimizin annemize sağlık sifa versin. Umut var kaybetme umudunu
Geçmiş olsun..
Neden tükürük üretemiyor,neden kaynaklı ,atom tedavisinden mi?

X