annem kansermiş...

benim de henüz iki yaşında bir kardeşim var anneme çok düşkün, atom kısmında annemden nasıl uzak tutacağız bilemiyorum. size birşey soracağım. annem kardeşimi emzirmeyi keseli henüz 2 hafta oldu. yani çocuk meğer annem kanserken çocuğu emmiş oldu. bu bir sorun teşkil eder mi çocuk için?

hayır kanserken herhangi bir tedavi görmediği sürece emzirmesinin bir sakıncası yok,
atom da kanserin seviyesine göre farklı dozlarda veriliyor, tecrit süresi 1 hafta ile 1 ay arasında değişiyor, doktorum bana 3 hafta rapor verdi, ben 1 ay kimseyle yakın temas kurmadım.

Rabbim şifa versin öncelikle..ama kötünün iyisi durumundasınız şu an inanın..tiroid kanseri türlerinin arasında en iyi olanı ve en iyi sonuç alınanı..merak etmeyin hiç..hersey düzelecek inşallah..

hayır kanserken herhangi bir tedavi görmediği sürece emzirmesinin bir sakıncası yok,
atom da kanserin seviyesine göre farklı dozlarda veriliyor, tecrit süresi 1 hafta ile 1 ay arasında değişiyor, doktorum bana 3 hafta rapor verdi, ben 1 ay kimseyle yakın temas kurmadım.
anladım çok teşekkür ederim.. Rabbim şifa versin bir daha döndürmesin o günlere

merhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
Allahim şifa versin teyzem bu kansere yakalanmişti çok iyi şuan öyle acı sızı hiçbirşeyi olmadi sıkmayın canınızı anneniz iyi olcak inşallah sadece iyi bir doktor bulun ameliyat olur mutlaka doktoru iyi araştırın

Korkmayın, Allahın izniyle anneniz iyi olacak. Mart ayında ameliyat olup tamamını aldırdım iyot tedavisine gerek yok dedi dr kitle çok küçük olduğu için. Bu tarz sağlık problemlerinde moral çok önemli. Tüm dualarım anneniz için...

Cok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Troid kanseri kolay tedavi olabilen kanser türlerinden diye biliyorum. Lütfen tek doktorla kalmayın. Amneme de demişlerdi sonra sadece nodül ortaya çıktı. Biz de bitap bir şekilde diğer doktora girmiştik. Acil şifalar diliyorum.
.

Yok tıp okuduğum icin hem bilgi olarak biliyorum hem de aynı tanılı olup iyileşen birçok hasta gördüm..
anladım çok teşekkür ederim. tıp okuduğunuz için bit soru sorabilir miyim. annem kardeşimi emziriyordu, iki haftadır emzirmiyor ama biz kanseri daha yeni öğrendik. meğer annem o haldeyken emzirmiş çocuğu. çocuğa bir zararı olur mu bu kanser durumunun sütten geçme ihtimali falan var mıdır?

samsun. siz de mi bu hastalığa yakalandınız?
Samsunda tanıdığım yok malesef
Ama araştırma hastanelerine gidebilirsiniz.
Ankara olsaydı öneride bulunacaktım.
Moral çok önemli. Genelde böyle hastalıklar üzüntü ile geliyor.
Küçük Kardeşiniz varsa özellikle sizde sağlam durun.

Samsunda tanıdığım yok malesef
Ama araştırma hastanelerine gidebilirsiniz.
Ankara olsaydı öneride bulunacaktım.
Moral çok önemli. Genelde böyle hastalıklar üzüntü ile geliyor.
Küçük Kardeşiniz varsa özellikle sizde sağlam durun.
insan bir kere kanser lafını duyunca moral kalmıyor. moral ile kanseri yenenler çook büyük bir iş başarmışlar. Allah kuvvetimizi artırsın. çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için

Bir tanıdığım tiroit kanseriydi ameliyat oldu sonrasında kanseri yendi ama moral ve bakım önemli. Dediğim kişi çok genç hatta sonrasında tüp bebek tedavisi ile anne oldu.

insan bir kere kanser lafını duyunca moral kalmıyor. moral ile kanseri yenenler çook büyük bir iş başarmışlar. Allah kuvvetimizi artırsın. çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için
Bir de 49 yasında olduğunu söylemişsiniz 47 yasında mı doğum yaptı ?
Ileri yaşlarda doğumda riskli. :KK43:(
Ama olmuş bir kere.
Babanızla bu süreci iyi yönetin. Kardeşiniz hissetmesin. Daha küçük.

Bir de 49 yasında olduğunu söylemişsiniz 47 yasında mı doğum yaptı ?
Ileri yaşlarda doğumda riskli. :KK43:(
Ama olmuş bir kere.
Babanızla bu süreci iyi yönetin. Kardeşiniz hissetmesin. Daha küçük.
evet 47 yaşında doğum yaptı. yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptı zaten. bizim için dua eder misiniz

X