- 12 Temmuz 2006
- 55.541
- 213.124
- 52
cok haklsın en güzeli böyle yapmak sanrm.. ama ben vicdanen rahat değilim su an neden böyle hissediyorum dersin mune abla beni o kadar güzel anladn ki lütfen bana yardmcı ol.. vicdanm neden böle.. kimsem olmadı için mi sence babamı kaybettm için mi..
yoksa anneme cok yüklendimi düşünüyorum onun için mi bilemiyorum keske hiç birşey böle olmasa idi inan cok üzgünüm..
ok üzüyor paramparca ediyor bu durum beni
Ailen bildiğin tek kişi annen, aranız her ne kadar limoni olsa, birbirinizi sevdiğinizi belli edemesenizde bu bağın kopmasını ikinizde istemiyorsunuz, annen senin ve torununun hayatında olmak istiyor ama evliliğiyle senin aranda sıkışmış, keza sende öyle, annen evladına bakmazsa evi taşırsan, bakıcı bulursan aranızdaki bağ kopacak gibi hissedip vicdan yapıyorsun gibi geliyor bana, dediğimi yaparsan herşey yoluna girer bence, baştan kızıp tavır yapacaktır ama zamanla düzelecektir, bu kadar iç içe olmanız faydadan çok zarar, taşının yine annenle görüşmeye devam edin, telefon açın, ziyaretine gidin, anneni terk etmiyorsun, ailen oğlun için düzen kurmak istiyorsun sadece, bu da her evlenen insan gibi en doğal hakkın, dengeyi kurarsınız merak etme.