Annem İle Kavga Ettik Biz Mi Haklıyız Kendisimi ?

canm sagolasn :KK43: gercekten cok yıprandm iyi değilim.. aglayamıyoırum bile bomboşum su an için yıllık iznim yok :KK43:
bi yanda annem .. annem ya varmı ötesi.. ondan baska kimsem yok diorum babam öldü diorum bacım kardeşim yok diorum ama tahammül edemiyorum :KK43: belkide ben cok kötü bir evlatımdr..
Estağfurullah niye kötü olasın?
Rapor alamaz mısın?
Gerçekten uzaklaşman gerek bu ortamdan.

annenin çocuğuna parayla bakması çok saçma...annenin evinde ne olduğunu bilmiyorum ama birşey olmamışsa arada götürmesinde bir sakınca göremedim..
annemin evinde birşeyler olmuş ki bizde izin vermiyoruz değil mi.. para ile neden baktının sebebinide nalattm
1. cisi para almasa eşi baktrmaz zaten
2 cisi.. benm işim olmadan baskasnın cocuguna bu fiyatla bakıyordu
benm işim oldu anne gel sen bak elin kadını bakmasn emegin neyse veririz dedik ama bilemedik tabi aynı parayı isteyeceni
( burda ne alrsam sizdende aynısını alırım dedi cıktı işin içinden..

Estağfurullah niye kötü olasın?
Rapor alamaz mısın?
Gerçekten uzaklaşman gerek bu ortamdan.
alamam canm tek sorumlu benm ben gelmedimde yahut birşey oldugu zaman işler aksıyor yerime bakacak kimse yok keske iki kişi olsa en azndan alabilrdm o sansmda yok bu iş yernde kafayı yiyeceğim

Anneniz sizi yalnız büyütmüş yaşadığı sıkıntılar onu bu hale getirmiş , fevri bir kadın yapmış. Ama siz de fevrisiniz, siz de geçimsizsiniz.bakıcı bulamıyoruz vs bulun ozaman karı koca bukadar kadını disipline sokmaya çalışacağınıza

Anneniz haklı bence.Kadın arada sırada götürürüm demis tamam demissiniz ama her gitmek istediğinde yok akşam yap makineni bak kocam öğrendi diye darlamışsınız.Menfaat için bakıyo demenizi de anlayamadım kadının ihtiyacı var ki çocuk bakıyomuş zaten sizin çocuğunuza bedava mı baksın torunu diye?

Akrabaya anneye çocuk baktırırsanız onların dediği olur eger benim dedigim olsun istiyorduysanız yabancı bakıcı tutacaktınız.Sizi hatalı buldum ben

iyi de bakın siz anlaşırken anne devamlı eve götürcem deme demişsiniz. o da tamam demiş. ama da ilk seferde bi ton konuşmuşsunuz. kadın devamlı götürcem dememiş sizin dediğiniz gibi işi olunca rica etmiş.
işte bir ton konusmamızn sebebi su canm eger ki biz tepkiyi bastan koymasak annem bunu sürekli tekrarlayacaktı.. haa su an onu yapmasına fırsat vermedk vrmedk die haksız olduk ve kendini su sekilde savunuyorr ;
ben sürekli mi götürdüm sürekli götürseydmde öle verseydinz tepkinizi

Daha önce de benzer konular açtınız, bence 1. Derece kişiler ve araya para girince sorunlar kaçınılmaz.

Aynı parayı elin kadınına verseniz, ne oğlunuzu eve götürebilir ne tantanasını çekersiniz sürekli. Paramı veriyorum karşılığında bunları istiyorum dersiniz. Anneniz, onun eşi bilmemne herkes bir şeyler söylüyor ve anneniz bakacağına neden kreşe vermiyorsunuz? Hem sinirleriniz yıpranıyor hem ilişkiniz zedeleniyor, annenizin eşi de memnun değil, anneniz de sıkıntı yaşıyor ısrarla hala kendisi bakmasa nasıl olur?

annemin evinde birşeyler olmuş ki bizde izin vermiyoruz değil mi.. para ile neden baktının sebebinide nalattm
1. cisi para almasa eşi baktrmaz zaten
2 cisi.. benm işim olmadan baskasnın cocuguna bu fiyatla bakıyordu
benm işim oldu anne gel sen bak elin kadını bakmasn emegin neyse veririz dedik ama bilemedik tabi aynı parayı isteyeceni
( burda ne alrsam sizdende aynısını alırım dedi cıktı işin içinden..

valla şöyle söyleyeyim benim annemde bir bebeğe bakıyordu hemde kendi evinde belli bir para karşılığında..sonra benim ikizlerim oldu bıraktı ve benim bebeklerime bakıyor karşılıksız..evlat torun başkadır...kreşe verin bakıcı bulamıyorsanız..hem annenizle kötü olmazsınız hem kafanız rahat olur..

annemede gelme diyemeyiz.. bakıcı oldumu illaki gelecek kadını kacırır bilyorum yaptı..
yada oglumun alısmasını engeller.. oda olacak iş değil
kreşe verym dedm oda yok 2 yaş altı alan yok :KK43: ben napacam gulendamm ah.. bıktım usandm yemn ederm cok yıprandm artık tepki bile veremiyorum en kötüsü aglayamıyorum cok korkuyorum bu halimden inan ki
ağlayamamak kötü canım
senin paşa çok minik daha annesi kreş olmaz :KK43:
kv nerelerde senin yaa o gelip baksa ya biraz

eşinizle en doğru kararı verirsiniz inşallah kısa sürede

cocugu bakıcıya verdik.. alısamadı son bakıcımıza ısındı ama cocugu dirlik vermedi.. su an bakıcı bulsak annem bakıcı kacırır eminim dirlik vermez ve oglumun alısmasına engel olur.. gercekten arap sacı artık peki bu konuda hatalı kimi gördünüz siz ?

Anneniz bakıcıyı nasıl kaçırabilir?
Görüştürmeyin ikisini...
Bakıcıya tembih edin kimseyi, anneniz de dahil, siz yokken eve almasın.
Kapıyı bile açmasın.

Sanki bakıcısı olan tek sizmişsiniz gibi ağlamayın burada.

Annenizle olmayacağı çok açık ortada. Kaçtır aynı konuyu açıyorsunuz, kaçtır insanlar size annenize değil, bakıcıya baktırın diyor.

İnat ediyorsunuz siz de, birinci olmadı, tamam, ikinci de olmadı tamam. Size olanını bulana dek devam edeceksiniz aramaya. Herkes böyle yapıyor.
Ayrıca hangi akla hizmet çocuğu olan kadını bakıcı diye aldınız? Mantığınız nasıl çalışıyor anlamıyorum.

Annenize çocuğunuzu baktırmakta inat edip bir de burada ağlamayı çok mu seviyorsunuz?

Ke
Annemle ve eşi ile yaşadıgımız sorunlardan illallah geldi artık eski konumlarmdada bahsetmiştim.. annem cocuguma para ile bakıyor ( 650 tl cocuguma bakmadan evvel baskasının cocuguna da bu parayla bakıyordu sizdende aynısını alrm dedi tamam dedik.. ki zaten para ile bakmasa eşi baktrmaz.. annemde bakmaz )
cok sorunlar yaşadık eşi herşeye tantana etti annem zaten cok gecimsiz bir insan.. asla konusamassn bagırır cagırır , hep kendini haklı görür hep o haklıdır sözünün üstüne söz söyletmez en son yaşadımız sorunlardan dolayı bakıcı bulmaya karar verdik 2 bakıcı geldi lakin oglum alısamadı istemedi.. en son gelen bakıcımıza alıştı vakat oda cocukluydu.. kamere kayıtlarndan cocugunun ogluma vurdugunu gördüm.. zaten gelen kadın eşimin kuzeniydi.. ondan sonra olmucanı söyledik..
Annem benmle bir konuşma yaptı ; kızım ne olduysa oldu bitti sizede yansıttk k. bkmayn ben bkmaya devam edeyim sizin evde merak etmeuin bu sefer bir tantana hır gür olmaz ben eşimlede konuştum
Ben: anne bak yeter biz cok yıprandk sizin yüzünzden.. bu son artık eger ki birdaha aynı konular yaşanır ise ya ben o işten cıkarım o tazminati oderm ( sözlesmem var) oturur ogluma kendim bakarm yarın iki gün sonra bana yok ben evime götürecem yok ben kendi evimde bakacam yok ögleden sonra götürürüm vırt zırt deme tamam söyle böyle.. bunu dememmn sebebi eşi ile yaşadmz proplem ( evlermiz 10 dakikalık bile yok arası )
nese 2 aydır bir proplemimiz yoktu bundan 20 gün önce bana dediki bir aksam
Annem; ben bundan sonra öglen ,sen işe giderken ( ögle aram var eve gidip geliyorum) oglunla evime gelirim benmde işim oluyor gücüm oluyor yetişemiyorum misafirim geliyor hazırlk yapamıyorum..
Ben: anne biz sennle ne konuştuk ,ben sna demedimMİ , Bak anne yarn iki gün sonra bu muhabbetleri yapma die ben VE eşim kesinlikle müsade etmiyoruz güzelce bizde bak agzımızın tadı kacmasn sen baska işte calıssan kadına ben evime gideym cocunu alıp işim var diyebilecekmiydin ? die sordm
Annem: ne yani arada sırada damı getirmeyim?
Ben: arada sırada getirirsin nadir olarak.. konu kapandı.. yani biraz yüz versem oglumu kendi evine götürecekti hep.. yine bi cayırtı kopardı..
3 gün evvel işe gideceğim günün sabahı
Annem: kızım ben bugun ögleden sonra eve gececeğim işim var makine yapacagm aksam giidnce hepsini yapmak zor oluyor
Ben: hmm gidince yapsan.. neyse iyi madem ama eşim duymasn biliyorsn istemiyor gitmeni.. yaşadıklarmıza doyduk artık iyi iken kötü olmaya gerek yok agzımızın tadıla bak işte burada.. dedim ve işe gittim.. tavuk cıkarmastm fırına sürelim die.. eşimde annemin ögleden sonra eve gideceğini bilmiyor idi..
annen ögleden sonra fırında pişirebilrse koysn dedi.. bende, annem eve gidecekms dedim
eşim: bak annenle konuş. o kadar şey yaşadık işim var die eve gitmelere baslamasn yine istemedimizi söyle tepkimizi koy dedi.
Ben: anne tavuk meselesi dolayısı ile eşim ögrendi eve gececeni, arada sırada gtmene birşey demiyoruz ama bu durum sürekli tekrarlanmasın.. olayları biliyorsn iki tarafta kopma noktasında dedim..
Annem : siz bana cephe almssnz amborgo uyguluyorsnz yok eşim duymasn yok istemiyoruz.. götüreceksem ne oldu ne var bunda ? ben sürekli mi götürüyorum , size sürekli mi götüreceğim dedim bu yaptıgınız ayıp sürekli bunu tekrarlasamda öle deseydinz .. yazıklar olsun verdim emeklere.. su cocuk olmasa sizin suratınıza bakmam selam vermem cocugunuza acıdıgm içim elin eline kalmasın die bakıyorum bu cocuk dillensn zaten bakmayacagm söyle o eşinede benide onunla karsılaştrma.. ( cocuguma acıdı için yahut baska birine kalmasn die deil para için menfaat için bakıyor .. su an para vermesek asla bakmaz .. gec o ayakları anne ..!)
ben: öle mi.. su an biz sana emegini vermeyelim para vermeyelim senn eşin baktıracak ogluma öylemi? anne bırak allahaskına cocugu senin evine getirdik yediğ içtiği uydugu kalktı kırdıgı döktüğü.. benm öglen geldim herşeyim sorun oldu üstelik sennle konuştuk senn işin benm cocumdan kıymetlimi.. basta tepki koymasak bu alır basını giderdi sende sürekli götürmeye devam ederdin hatırlıyormsn bana birgün aksam demiştin ben artık oglanı götürürm die.. demekki birşey demesek yapacaksn yine..
Annem: siz yalan söylüyorsnz ben o zamanda arada sırada dedim.. ora benmde evim ben sizin düşmanınzmıyım siz benm evime gelmiyormsnz sanki zaten bida gtmem nankörler allah iki yakanızı bir araya getirmesin.. ben senn annenim sen bana nasıl karsı gelirsn nasıl emir verirsin.. nasıl sesini yükseltirsin.. devam ettikce etti yani biz haklı iken haksız konuma düştük. sizin yüzünzden eşimle kavga ettm hep sizi savundum onlarn ailesile kötü oldum.. hepsi sizin yüzünzden !!!! evlatımı değişmedim ben evlatmn arkasnda durdum sizin yaptıgınıza bakın terbiyesiz nankörler dedi..
annemn oglumu ögleden sonra eve götürmesi bizim açmzdan sorun olmazdı taki eşi öle ahlaksızlar yapıp bizi doyurana kadar o yüzden istemiyoruz.. anneme şimdi tepki koymasak eminim devami gelecekti.. hem herşeyi gecelim
senn makine yapacaksan benm cocum senn evine gtmek zorundamı aksam yap makineni?
istemiyoruz işte gtmeni neden diretiyorsun böle anlastık ? nden beddualar savuruyorsun.. madem yetişemiyorsn bakma benim coguma haksızmıyım ?
Ama eşim bana demişti ki ; bırak gitsin seslenme bakalım eger ki devam ederse o zaman ben konuşurum.. ! ama annem gtmeye devam edecekti zaten sadece daha gtmeden tepki koydumuz için savunma yapıyor..
kaç gündür surat beş karıs ögle aramda gidiyorum evime cocumu emziriyorum kapı carpmalar konusmamalar.. bugun sabah yine tarıştık
Annem : kocanla bir olmuşssn yazık.. ben size o kadar emek verdm bu hasta halimde kaltm işini gücünü gördüm cocna bakıyorum bir eve gideceğim demeyle koydunuz tepkiye ... allah belanı versn.. terbiyesiz sizin cocunuzda size aynısını yapsn bagırıyor
Ben : sen anneysen bende anneyim yeter bagırma artık sen hep kendini haklı görüyorsn.. ben merkezlisin.. kimse sana laf söylemesin. kimse birşey demesin yok öle bir dunya bu bana bagırıyor.. bende dayanamadm yükselttim sesimi
yavrum agladı korktu .. sonra sustum
annemin gercekten piskolojik sorunları oldugunu düşünüyorum sizce burda bizde hata var mı ? cok düşündüm.. düşüünyorum.. hatamız varsa bilmek istiyormm.. bizde doyduk.. ha diyorum ki keşke seslenmesek gitsedi evine.. devam ednce koysaydk tepkimizi ki edecekti sadece kendini savunamazdı..
Şimdi bakıcı bulsak bakıcıya dirlik vermeyecek. kadını kacıracak ki yaptı zaten.. o varken ne oglum alısır nede bakıcı dayanır dayandırmaz..
annem oldu sürece anneme yakın oturdumz sürece bize dirlik yok.. gercekten annemden cok sogudum yüzünü göresm gelmiyor inanın..
Eşimin son dedği biz en güzeli bakıcımızı bulallm cocuguda bir şekilde alıştıralım ordanda ben evimi taşıyım yeter artık dior.. yada sen o işten cık ben tazminat ödeyim o hale geldim of anne maffettn bitirdin bizi..
en basından tepkimizi koyduk die suclu olduk yahu ben sennle konusmm bak yarn iki gün sonra bbana ben evmde bakacam vay benm işim var evime götürecem deme die.. kadn kanlı kinli düşman kesildi bize.
En cok zoruma giden benm babam yok vefat etti.. kardeşim yok tekim bir annem var ailemden.. onnulada böyle olmak beni maffetti ediyor..
konum yalns anlasılmasn bir ekleme ypmak istiyorum ; annem zaten en basnda kendi evinde bakıyordu ama bize dirlik vermedi eşi.. herşeyimiz gözüne battı burunumzdan getirdi.. eşimle hergün kavga ettik.. yedimiz içtiğimiz oturdumuz kalktıgımız.. herşey.. o yüzden oglumu evine götürmesini istemiyorum son olaylardan sonra peşin peşin konusmama ragmen hala götürme cabalarnda.
Kesinlikle taşının ve iyi bir bakıcı bulun. Annenizle de ikiniz de sakinken oturup konuşun. Ben taşınmak istiyorum, çünkü seni seviyorum, aramız bozulsun istemiyorum, ikimiz de biraz sakinleşelim, sonra anne-kız olalım. Gibi. Kim haklı diye sorgulamayın bence. Herkes kendi açısından haklı olabilir. Ama ortada huzur kalmamış bu nedenle toparlamak lazım bişeyleri. Sizin konunuz aracılığıyla da bir kere daha akraba ve tanıdıkla iş yapmamak gerektiği savımın doğru olduğunu gördüm. Kendinize iyi bakın. Sevgiler.

bizde demezdik anne götürme anne etme.. üstelik evlermiz cok ama cok yakın fakat eşi dirlik vermedi.. annem orda bakarken cocuguna yani kendi evine yapmadını bırakmadı sabah geldimiz sıkıntı oldu
öglen benm geldim gözüne battı
yedimiz içitgiğim battı
cocugum birşey krmş arkasndan bir ton laf sayms.. zaten bizi istemiyor .. bu durumda siz cocugunuzu götürmesine izin verrmydnz.
annenızdede sıkıntı var ama sızden para ıstemesı cok yanlıs , zaten paraya ıhtıyacı var ve calısması gerekıyorsa da baska bır ıs yapabılır bastan teklıfınızı kabul etmeyebılırdı. hem benım evıme evladım gelecek esım laf yapacak ben coktan agzının payını verırdım aman huzurum kaçmasın dıye susup oturmazdım annenızde asıl sıkıntı bence... ben esıne kızmam bu durumda.

Aslında annenin tüm bunları yapacağı belliydi de herhalde insan kendi içinde olunca basireti bağlanıyor.
Senin yapabileceğin pek bir şeyin yok Marmalade 2 yaşına kadar sabredeceksin,sonra da kreşe vereceksin.
Belli annen sana huzur vermeyecek.

annemede gelme diyemeyiz.. bakıcı oldumu illaki gelecek kadını kacırır bilyorum yaptı..
yada oglumun alısmasını engeller.. oda olacak iş değil

Dersiniz, niye diyemeyesiniz?
"ANNE BİZ YOKKEN EVE GELME, ÇOCUĞUM BAKICISINA ALIŞAMIYOR"

Bu kadar basit

"Alıştıktan sonra istediğin kadar gelirsin annecim"

İşte bu kadar...

Sabit fikirlisiniz mi desem, kararlı olduğunuzu gösteremiyor musunuz mu desem, bilemiyorum...

Ama o çocuğun annesi sizsiniz, sizin dediğiniz olur. Annenize gelmeyin deme hakkınız var, çocuğunuzun psikolojisini ve dolayısıyla sizin psikolojinizi bozuyorsa gelmeyecek...

cikarci huysuz hayat zehir eden anne modeli. bu ladar destan yazmana gerek yok. baktirma annene. ne bu hem para al hem sozlerini cigne. bu de kaos cikar. cok sinir oldum. uzak dursun

Anneniz haklı bence.Kadın arada sırada götürürüm demis tamam demissiniz ama her gitmek istediğinde yok akşam yap makineni bak kocam öğrendi diye darlamışsınız.Menfaat için bakıyo demenizi de anlayamadım kadının ihtiyacı var ki çocuk bakıyomuş zaten sizin çocuğunuza bedava mı baksın torunu diye?

Akrabaya anneye çocuk baktırırsanız onların dediği olur eger benim dedigim olsun istiyorduysanız yabancı bakıcı tutacaktınız.Sizi hatalı buldum ben
BENDE zaten hatalımıyım.. kimde hata bizde mi annemde mi die sordm tabiki bendede olabilir hata objektf yorumlara ihtycm olmasa zaten konumu acmazdm haklsız bu acından düşünnce annem haklı.. ama peki bizim acmzdanda bakıyormsnz olaya eşinin yaptıkları bizim neden göndermek istemedimize ? bugun ara sıra müsade ettik mi bunun ardı arkası kesilmeyecekti bende düşünndüm ki en iyisi en basndan kkoyuyum tepkimi..

X