Annem İle Kavga Ettik Biz Mi Haklıyız Kendisimi ?

Anneniz sizi yalnız büyütmüş yaşadığı sıkıntılar onu bu hale getirmiş , fevri bir kadın yapmış. Ama siz de fevrisiniz, siz de geçimsizsiniz.bakıcı bulamıyoruz vs bulun ozaman karı koca bukadar kadını disipline sokmaya çalışacağınıza
biz bakıcı buluyoruz lakin annem buldugumz kişileri kacırıyor ve burnunu sokuyor.. diyorum ya ogluma bakması lazm cünkü para alıyor su an anneme 650 tl gibi bir miktar vermesek ogluma zaten bakmaz yani ..

Evet yeni gelismeler var belki ama hep ayni konuyu okuyoruz sanki. Ve bu seferki en uzunu olmuş, okuyamadim bile.. Anneni azad et. Olmuyor iste. Neden bu kadar zorluyorsunuz? Uğraşin, bazı şeylerden feragat edin ama oğlunuza bakıcı bulun. Olmadı krese verin. Yahut okula baslayana kadar işi bırakıp kendin bak.

Daha önce de benzer konular açtınız, bence 1. Derece kişiler ve araya para girince sorunlar kaçınılmaz.

Aynı parayı elin kadınına verseniz, ne oğlunuzu eve götürebilir ne tantanasını çekersiniz sürekli. Paramı veriyorum karşılığında bunları istiyorum dersiniz. Anneniz, onun eşi bilmemne herkes bir şeyler söylüyor ve anneniz bakacağına neden kreşe vermiyorsunuz? Hem sinirleriniz yıpranıyor hem ilişkiniz zedeleniyor, annenizin eşi de memnun değil, anneniz de sıkıntı yaşıyor ısrarla hala kendisi bakmasa nasıl olur?
annem kendisi ısrar ediyor ben bakıyım cocugu yabncıya vermeyn die ..
cünkü ogluma bakmaynca gelir keisliyor bu seferde maddi anlamda sıkıntıya düşüyotlar herkez menfaat peşinde dün kreşi arastrm ne yazıkki burda 2 yaş altı alan yok kreşe

Evet yeni gelismeler var belki ama hep ayni konuyu okuyoruz sanki. Ve bu seferki en uzunu olmuş, okuyamadim bile.. Anneni azad et. Olmuyor iste. Neden bu kadar zorluyorsunuz? Uğraşin, bazı şeylerden feragat edin ama oğlunuza bakıcı bulun. Olmadı krese verin. Yahut okula baslayana kadar işi bırakıp kendin bak.
şimdi bakıc ıbulsak annem bakıcıyı kacırır.. yahut oglumun alısmaması için elinden geleni yapar gider gider burbnunu sokar gitme diyemeyiz.. torunumu görecem der..
kreş 2 yaş altı almıor işten cıksam tazminat ödeyeceğim..

Anne kız ilişkiniz fazlasıyla zedelenmiş, çoçuğunuzu tekrardan annenize baktırmanız büyük hata, siz önce evi taşıyın, annenize yakın yerde oturduğunuz sürece çocuğunuz bakıcıya alışmaz, iyi bir bakıcı bulun ama eve kamera taktırarak ama gün içinde fırsat buldukça eve gelerek bakıcıyı kontrol edersiniz, çocuğunuzda bir iki haftaya kadar bakıcıya alışır, işler yoluna girer, 2 yaşını doldurunca da kreşe verirsiniz.

valla şöyle söyleyeyim benim annemde bir bebeğe bakıyordu hemde kendi evinde belli bir para karşılığında..sonra benim ikizlerim oldu bıraktı ve benim bebeklerime bakıyor karşılıksız..evlat torun başkadır...kreşe verin bakıcı bulamıyorsanız..hem annenizle kötü olmazsınız hem kafanız rahat olur..
işte ihtycı var evlendi adamn geliri su an için dar.. ve para vermesek adam baktrmaz bu bir gercek
bir diğeri ne yazkkı bizim burda 2 yaş altı cocukları almıolar.. kreşi araştrdm kreş secenegide elendi
bakıcı bulsak gelip gider burnunu sokar.. kadına dirlik vermez oglum alısmasn die herşeyi yapar..

sizin bir bakıcı bulun. eve de kamera koyun ve bakan kişiye söyleyin. çocuk ilk bir ay ağlar normal. bakıcıya da durumu anlatın kapıyı açmasın anneniz geldiğinde. çalsın çalsın gitsin. siz de ayda bir görüşün. nitekim hayatta ki tek yakınınızmış. bu işin başkada yolu yok.

Anne kız ilişkiniz fazlasıyla zedelenmiş, çoçuğunuzu tekrardan annenize baktırmanız büyük hata, siz önce evi taşıyın, annenize yakın yerde oturduğunuz sürece çocuğunuz bakıcıya alışmaz, iyi bir bakıcı bulun ama eve kamera taktırarak ama gün içinde fırsat buldukça eve gelerek bakıcıyı kontrol edersiniz, çocuğunuzda bir iki haftaya kadar bakıcıya alışır, işler yoluna girer, 2 yaşını doldurunca da kreşe verirsiniz.
muna ablam teşekkür ederm konuma yorum yaptıgın için inan cok bunaldm cok daraldm her taraftan cember daraldı benm için.. diyorum ya en son 2 bakıcı denedik oglum alısamadı.. 3. cüye alıstı oda cocugu ile geliyordu cocugu oglumu dövdü yol verdik..
annem sonra benmle o konuşmayı yaptı..
peki sence annem bu konuda haklımı ? sence anneme cok mu yüklenmisiz götürmeme konusunda..
ev tasımasak dedin gibi oglum bakıcıya alısmaz alsmadı gibi annem tekrar kendi bakmak için alısmaması için herşeyi, yapart gelir gider kadınıda kacırır..

bence sen haklısın ama hem haklı olup hem annene baktırmaya devam etmemen lazım
bir lafım vardır 'söyleneceksen yapma,yapacaksan söylenme' hem izin verip(çaresizlikten büyük ihtimalle)
hem de şikayet ediyorsun.:kahve:

BENDE zaten hatalımıyım.. kimde hata bizde mi annemde mi die sordm tabiki bendede olabilir hata objektf yorumlara ihtycm olmasa zaten konumu acmazdm haklsız bu acından düşünnce annem haklı.. ama peki bizim acmzdanda bakıyormsnz olaya eşinin yaptıkları bizim neden göndermek istemedimize ? bugun ara sıra müsade ettik mi bunun ardı arkası kesilmeyecekti bende düşünndüm ki en iyisi en basndan kkoyuyum tepkimi..
Ardı arkası kesilmeyecegini bilmenize rağmen baktırmaya devam eden sizsiniz ama.Nasıl son bakıcı olayını kestirip atmissiniz öyle kestirip atacaktınız o halde Anneniz sizin anneniz olduğu için bakmıyor çocuğa bu onun işi.Kadının ihtiyacı var demek ki ama siz hem her şey sizin istediğiniz gibi olsun istiyosunuz hem annelik kimliğini kullanıyosunuz kadının Aynı ücreti istedi diyosunuz mesela ne kadar kötü kadının ihtiyacı olmasa o yaşta elalemin çocuğuna bakmaz zaten sizin teklif etmeniz gerekirdi aynı ücret olsun hatta daha fazlası diye.Baska bakıcıya tavuk at fırına onu yap bunu yap seklinde direktif verin bakalım noluyor.Siz de roller çok karışmış bunun sebebi de annenizin kocası veya anneniz degil sizsiniz

Bu topa tekrar girmeyin demiştik ama girmissiniz. Sonunun böyle olacağı belliydi.
Yeni bir bakıcı bulun.
Annenizin de elbet size bir menfaati düşünce barisacaktir, üzülmeyin.
İki tarafta gereksiz yere diretti.
bakıcı buldukda dirlik mi verdi canm ?
yine vermez gelir gider oglumun alısmasını engeller,
kadını kacırır ben bakaym die.. cünkü geliri keislecek zora düşecek anlıyormsun.. dip dibe oturdmz sürece bakcıyı durutmaz annem :KK43:

Dersiniz, niye diyemeyesiniz?
"ANNE BİZ YOKKEN EVE GELME, ÇOCUĞUM BAKICISINA ALIŞAMIYOR"

Bu kadar basit

"Alıştıktan sonra istediğin kadar gelirsin annecim"

İşte bu kadar...

Sabit fikirlisiniz mi desem, kararlı olduğunuzu gösteremiyor musunuz mu desem, bilemiyorum...

Ama o çocuğun annesi sizsiniz, sizin dediğiniz olur. Annenize gelmeyin deme hakkınız var, çocuğunuzun psikolojisini ve dolayısıyla sizin psikolojinizi bozuyorsa gelmeyecek...
ben sabit fikirliyim derm yalnz annem laftan anlamaz anneme gitme desem inatla gider karısma desem inatla karısırz laftan sözden anlamayan birisi.

muna ablam teşekkür ederm konuma yorum yaptıgın için inan cok bunaldm cok daraldm her taraftan cember daraldı benm için.. diyorum ya en son 2 bakıcı denedik oglum alısamadı.. 3. cüye alıstı oda cocugu ile geliyordu cocugu oglumu dövdü yol verdik..
annem sonra benmle o konuşmayı yaptı..
peki sence annem bu konuda haklımı ? sence anneme cok mu yüklenmisiz götürmeme konusunda..
ev tasımasak dedin gibi oglum bakıcıya alısmaz alsmadı gibi annem tekrar kendi bakmak için alısmaması için herşeyi, yapart gelir gider kadınıda kacırır..
Kesin olarak annen haklı veya sen haklısın diyemem çünkü ortada tek bir haklı yok, sen annenin evinde yaşananlar yüzünden bazı isteklerde bulunmakta haklısın, annende ara sıra evinin işlerini yetiştirmek için evine gitmek istemekte haklı lakin sizin ilişkiniz zaman içinde yaşananlardan öyle bir hal almış ki birbirinize tahammülünüz kalmamış, a deseniz sövüyor galiba denecek hale gelmiş, evde iktidar kavgası yaşanıyor gibi birşey, birbirinizden biraz uzak kalmaya ihtiyacınız var, en mantıklısı ilk iş evi taşımanız olacak, mesafe ilişkinizi bir nebze olsun onarır bence, evi taşıyın, bakıcı işini taşınınca halledersiniz, çocuğunun bir düzene ihtiyacı var, birkaç bakıcı, anneanne, böyle gel-gitler derken çocuğunda dengesi şaşıyor, eşinle konuşmalısın ev meselesini, zaten taşınmak istiyormuş ama bunu bakıcı sorununu halledince devreye sokmayı düşünüyor, annene yakın oturduğunuz sürece 100 tane bakıcı gelse hepsi gider.

çocuk ne kadarlık canım?
kreşe verin diye bir öneride bulunacağım ama yaşadığınız yerde uygun fiyatlı ve güvenilir bir kreş var mı?

Yalniz çocuğa cok zarar veriyorsunuz kimseye tam baglanamiyor , kinseye güvenemiyordur, siz annenizden ayrıldınız yani ilk bakimini aldiniz bakici getirdiniz ama hemen olsun hersey istediniz bakiciyi yolladınız. Daha öncede yazmıştım uzmanlar bu konuda çocuğun alismasi artik ona güvenli baglanmasinin 4-6 hafta zaman diliminde ayrica annede evde olduğu zamanlarda kademeli kademeli herşeyi bakici yapacakti. Suandada çocuğu yeniden bakan kisi değişecek ve demek ki olmuyor bakiciyla kreşe gönderin yani siz perisan oluyorsunuz elbette ama çocuğunuz sizden daha cok oluyor

Yalniz çocuğa cok zarar veriyorsunuz kimseye tam baglanamiyor , kinseye güvenemiyordur, siz annenizden ayrıldınız yani ilk bakimini aldiniz bakici getirdiniz ama hemen olsun hersey istediniz bakiciyi yolladınız. Daha öncede yazmıştım uzmanlar bu konuda çocuğun alismasi artik ona güvenli baglanmasinin 4-6 hafta zaman diliminde ayrica annede evde olduğu zamanlarda kademeli kademeli herşeyi bakici yapacakti. Suandada çocuğu yeniden bakan kisi değişecek ve demek ki olmuyor bakiciyla kreşe gönderin yani siz perisan oluyorsunuz elbette ama çocuğunuz sizden daha cok oluyor

:KK9:

Öncelikle ana dilinizi doğru düzgün yazmayı öğrenin. Hiç birşey okunmuyor. Koskoca insan olmuşsunuz, kendinizi ifade etmeyi ogrenememissiniz.
Bundan önceki 738388373636737373838 konunuzda olduğu gibi bunda da tabii ki siz haklısınız. Zira başka birşey söylesek de asla kabul etmezsiniz

işte bir ton konusmamızn sebebi su canm eger ki biz tepkiyi bastan koymasak annem bunu sürekli tekrarlayacaktı.. haa su an onu yapmasına fırsat vermedk vrmedk die haksız olduk ve kendini su sekilde savunuyorr ;
ben sürekli mi götürdüm sürekli götürseydmde öle verseydinz tepkinizi

e tamam daha sürekli hale gelmemiş. varsayımlarla hareket edip kızıyosunuz kadına. şimdi izin verin. baktınız bunu sürekli hale getirmeye çalışıyor o zaman kızın. yani nasreddin hocanın su doldurmaya giden kızını testiyi kırmasın diye evdne çıkarken tokatlaması gibi bişey.

Eski konunu da hatırlıyorum.Bir an evvel bakıcı bulup düzen oturtmanız lazım.Yoksa annenle iyice kopacaksınız.

X