• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem haklı mı? Haklıysa neden haklı?

Bu konuya o kadar takintilisiniz kj sizin adiniza endiselendim ben. Profesyonel yardim almayi dusunmez misiniz? Ke dinizi degistiremeyeceginize gore sevmeyi ogrenebilirsiniza sanirim.

Annem sürekli sarışın kadınları övüyor benim yanımda. Kendisi de sarışın ben ise esmerim ama sürekli yanimda, yok çok dikkat çekiyorum, Türkiyede sarışın olmak zor gibi şeyler söylüyor. Nedir yani? Sanki ben seçiyorum. Herkes sarışın severmiş Dünyada diyor. Neden beni böyle eziyor? Beyaz teni övüp duruyor. Sizin görüşleriniz neler annemin bu tavrı hakkında?

Annem bu kadının tipinde:
7b2cf0bca595620ca26e3e2cf21c7635.jpg

Ben ise bu kadının tipindeyim:
serbiawoman11.jpg

Annem haklı mı? Haklıysa neden haklı?
Annen ergenliğini tamamlayamamış
O ne ya kızıyla bu konu ohaaaa yani
Lütfen annenızın cahıllıgını cıddıye almayın
Sarısın doguraydı öyleyse
Çok kızdım ınanın sacınızın bır telını yaradana kurban olsun

Beyaz tenliyim ama esmer severim. Sarışınları aşırı itici bulurum ama kızım ve en yakın arkadaşlarım sarışın. Her telden çalıyorum yani. İnsanlık yine dönüyor dolaşıyor ayrım yaptırmıyor.

Kaç kez daha konuşulacak bu konu? Fake misiniz troll müsünüz anlamadım ki?
Anneniz haksız siz daha da haksızsınız.

Konu sahibesi benim de olağanüstü büyük bir sorunum var acaba benim mi ellerim daha hoş yoksa annemin mi annem hep manikür yaptırır bende öyle evde tırnak makasının törpüleme bölümü ile yaparım bişeyler ama yaşadıgım ülke de çok popülerim ellerim konusunda bu ayrı bir püf nokta ;) :P Te allammm ya daha bu gözler neler okuyacak :@

Ben rusum. Bizde cogunluk sari. Soyle kara kasli kara gozlu esmer bir hatun gelse kadin erkek herkesin dibi duser.

Turkiyede de sarisin az oldugu icin sari ragbet goruyor diyecegim ama kuaforler sayesinde artik cogunluk sari :)

Ben mesela iranli kadinlari cok begenirim. Gözleri beni benden alir.
Kendim sari sac porselen gibi beyaz ten ve cam gibi gozlerim var. Ama bana klise geliyor.

Back
X