• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem haklı mı? Haklıysa neden haklı?

cansu1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
67
13
98
31
Annem sürekli sarışın kadınları övüyor benim yanımda. Kendisi de sarışın ben ise esmerim ama sürekli yanimda, yok çok dikkat çekiyorum, Türkiyede sarışın olmak zor gibi şeyler söylüyor. Nedir yani? Sanki ben seçiyorum. Herkes sarışın severmiş Dünyada diyor. Neden beni böyle eziyor? Beyaz teni övüp duruyor. Sizin görüşleriniz neler annemin bu tavrı hakkında?

Annem bu kadının tipinde:
7b2cf0bca595620ca26e3e2cf21c7635.jpg

Ben ise bu kadının tipindeyim:
serbiawoman11.jpg

Açtığınız konuların hepsi ırklar ve görünüşle ilgili, bence çok ciddi kafanıza takmışsınız.

Konu kapanmadan söyleyeyim, ben sarışın değil esmer severim ve zevk meselesidir bu tamamen. Hatta siyahi erkekler ve kadınlar bana çok çekici gelir, eşimle evlenmeseydim bir siyahiyle evlenebilirdim.

Annenizin tavrı normal gelmedi, bu durum sizin de takıntı yapmanıza neden olmuş.

türkiyede sarışınsan kolay lokma derler bu da gerizekalı zihniyeti. bozkırın ortasında sarı pipi modunda gezip "sen rus musun eheheh" laflarına maruz kalmak,metroda salak salak bakışları bertaraf etmeye çalışmak can sıkıcı. annene söyle hiç de kendini bir şey sanmasın.

Kendinizi olduğunuz gibi sevin.

Annem sürekli sarışın kadınları övüyor benim yanımda. Kendisi de sarışın ben ise esmerim ama sürekli yanimda, yok çok dikkat çekiyorum, Türkiyede sarışın olmak zor gibi şeyler söylüyor. Nedir yani? Sanki ben seçiyorum. Herkes sarışın severmiş Dünyada diyor. Neden beni böyle eziyor? Beyaz teni övüp duruyor. Sizin görüşleriniz neler annemin bu tavrı hakkında?

Annem bu kadının tipinde:
7b2cf0bca595620ca26e3e2cf21c7635.jpg

Ben ise bu kadının tipindeyim:
serbiawoman11.jpg

Ben resimdeki esmer hatundan bi tik acik tenliyim, kizimsa sapsari, kasi kirpigi gorunmuyor gozleri de cam gibi.
Bnde ilerde kizimi darlayim :KK53:
Benim annemde sarisin, acik ten cok sever.
Ben takilmadim acikcasi:KK55:
Valla ben yasadigim ulkede esmer olarak cok populerim:KK45:
Esmerlik kotu degil yahu, aksine cilt problemleri daha az yasiyoruz.

ikisininde yeri cok farkli. hayranlikla baktigim esmerlerde var kumrallarda sarisinlarda.bu iş renk isi deil ki totalde bkilir güzellige.annenizin ic dünyasinda büyüyememis bir yan kalmis gibime geldi. toprak olacagiz ya. yaslanan insan bunlari nasil düsunür evladini nasil kirar ben anlamiyorum. ben hep kizima sen benden güzel olacaksin annecim derim..hep benden bir tik fazla olsun canim o benim.herseyine her yerine hayranlikla bakarim.cirkin bile olsa o benim bitanecik kuzum can parcam.o secmedi nasil olacagini ustelik..annenizi ciddiye almamanizi önerecegim.çünkü yanlis yapan kendisi ve sizde durumu icsellestirmissiniz.kendi görüsü deyip gecin.

Birebir aynı annem var ve birebir bunu kafaya takan kardeşim var. Oysa ne alakası artık Beyonceler Kardeshanlar Rihannalar moda bitti sarışın devri.

Sen daha önce açtığın bir konuda fotoğrafını paylaşmıştın görmüştüm seni hatta çerkeslikle alakalıydı hiç o kadar koyu tenli değildin ayrıca bence de takılma bu ten görünüş vs olaylarına ne olacak sanki

Bence annen normal değil zaten kendini öven insanları itici bulurum. Ama sende sanki fazla takintilisin elde olan bu ne yapacan mutlu olmaya bak unutma güzellik göreceli bir kavramdır:işsiz:

Back
X