- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
-
- Konu Sahibi berlin8982
Yok benim babamin farkli rahatsizliklari vardi .ben uzuntuden sigamiyorum msjiniza karsilik yazmistim .ayni duygulari yasiyordum . Amin
İnşallah allah hastalikla sinamasin kimseyi
Cok zor gercekten. Teşekkür ederimevet gördüm yorumunuzu . Allah yaşatmasın bu korku ile. Çok zorşu anda iyi olmasına sevindim Gelmiş geçmiş olsun inşallah
Allah anneciğinizi eskisinden de sağlıklı hale getirsin inşallah. Yakındır, beraber kahve içip sohbet edeceğiniz günler, birazcık sabırçok sevindim annenizin konuşmasına, ismiyle dua edeceğim Şükran Teyzeye
Bu tabii ki harika bir sey canım benimBugün canım annemin yanına gittiğimde onun sevdiği şarkıları açtım. Gitmeden liste oluşturmuştum.
‘incirler olana kadar’ şarkısını çok seviyor , sık sık dinler, eşlik ederdi.
Onu dinlerken ağladı
‘aaa ağlamak yok ama ağla diye açmadım’ dedim değiştirdim.
Bu durum kalbimi paramparça etti ama onun yanında nasıl bu kadar soğuk kanlı ve sakin duruyorum kendime hayret ediyorum…
öte yandan bu durum biraz da mutlu etti, demek ki bişeyler ifade ediyor, ya da hatırlıyor diyorum .
bilemedim iyi bir şey mi kötü birşey mi :/ konumu takip eden varsa fikrini söyleyebilir mi acaba
Allah Şükran teyzemize acil şifalar versin. Size de güç versin. Ne yaşarsanız yaşayın hepsinin olumlu yanını düşünün lütfen. Çünkü Allah sizi birbirinize bağışlayıp,şans vermiş ne güzel.Geçmişi değil de geleceği düşünün artık.Gelecek sizin çünkü. Sevgiler
Evet bende hatırladığını, en azından bişeyler hatırlattığını düşündüm. Şu anda ne hatırlayıp ne hatırlamadığını bilmiyoruz çünkü.Bu tabii ki harika bir sey canım benim
Tepki veriyor olmasi mukemmel bence❤
İnşallah inşallahAy nasıl sevindim Şükran teyzemeÇok çok daha iyi olacak inşallah. Allah sağlıklı uzun ömür versin.
Şimdiden afiyet olsunİnşallah inşallahRehabilitasyon merkezinin bahçesinde dondurmacı var meyveli dondurma çok sever, anlattım bugün ona. Biraz daha toparla seni oraya indireceğim dedim şimdiki hayalimiz o
Umarim daha guzel olucak ben cok inaniyorum.Evet bende hatırladığını, en azından bişeyler hatırlattığını düşündüm. Şu anda ne hatırlayıp ne hatırlamadığını bilmiyoruz çünkü.
En ufak bir işaret bizim için ‘mucize’
Umarim daha guzel olucak ben cok inaniyorum.
Bende annemi bugun yine eksikligini cok hissettigim icin okurkenn agladim.
Cok kotu ya bu kadar ozleyip gorememek sesini duyamamak kızımm demesini duyamamak o kadar acı ki…
Keske diyorum bir yerde yatsaydi da ben ona hayatimin sonuna kadar baksaydim.
Ay sassy yapma Allah aşkına o günde dedim sana. Pireye kızıp yorgan yakılır mı ?yaa bir uyeyle konusacaktim numarasi silindi diye konusamadim, sirf onun icin actirdim uyeligimi. yoksa hala kirgindim buraya.ama simdi yazdiklarini okuyunca cookkkk sevindim
terapiye ne zaman baslayacak? daha iyi olacak emin ol. sarkiya tepki vermesi harika bence.
Allah razi olsun kuzum sagol ruhuna degsin insallah.o yattıkça allahım sana evlatlarına eşine sağlık sıhhat versin çok acı arkadaşım malesef seni teselli edebilecek bir sözcük bulamıyorum
Kendi adıma da senden özür diliyorum en azından benim hep bir umudum var haklısın, sanki nankörlük yapıyormuşum gibi geliyor ama insanız, hep bişeyler istiyoruz bilmiyorum
Annen için dua okudum şimdi. Allah nurlarda yatırsın