• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem evlenmemi istemiyormu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Depresyona damı gırdın?
Yazık sana ya bu yasında neler yuklemıs hayat sana.
Cok gecmıs olsun sana.
Annen bırgun senınde evlenmen gerektıgını yuvanın olması gerektıgını anlayacaktır.
Emın ol buna.
O zaman geldıgınde tum sorunlar bıtecek.
Hayat boyu basarı umut sevgı ve annen senınle olsun
Sevgıler...

yine sen ve yine enterasan bir dert...
öncelikle annene inat senle çıkıp seninle evlenmeyecek gönül eğlendirecek bir erkek arkadaşın adını anabilmene hayret ettim doğrusu..annen son derece haklı canım doğru insanlar çıkaramamışsın karşısına kadının..
hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez. herkesin kaderinde vardır birisi .anneninde onayladığı bir aday çıkar evlenir mutlu olursun inşallah..

cino gel alnından öpücüüüm seni nan Şeniz

şaka gibi:delphin:

çalışma hayatın düzeldi mi barisengözlerimebaksanab

yok canım çalışmıyorum, evdeyım sınavlara hazırlanıyorum artık ne zaman olursa o zaman calısıcam, zaten calısmaktan da sıkılıyorum sanırım cunku hepsınden atılıyorum nedense.
annemle bı kaç ay anlasma yaptık baana evlen baskısı yapmıycak ama gene konusuyor işte, hatta bugunlerde gene abarttıgından bu baslıgı acmıstım.

sende erkek arkadaşının olduğunu annene anlatma, sakla

onu karşına al konuş ve yaptığının artık canını sıktığını anlat.. konuşarak çözülür herşey

Ben annemle hiç bu tarz şeyler konuşmam 21 yaşındayım ama nedense erkek arkadasımın lafını edemem ve bilmez o evlilik raddesine gelene kadar da diyemem çok karşı çünkü :delphin:
sende tanıma sürecin gecene ciddi bir ilişkin olana kadar bahsetme o zaman neden annenin oldugu zamanlar telde konusuyorsun ki :delphin:

Back
X