• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem evlenmemi istemiyormu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim o zaman annenden gizli yuruteceksin iliskilerini, yapcak bisiy yok. ben de bir erkek olsam bana ilk aydan ciddi misin diye sorsa biri bu kizin derdi ne acaba derim... uzaklasirim haliyle. cunku iliskiler dogal seyrine birakilmayinca tadi kaciyor. hayat senin... annen evlenmeni istemiyor diye bekar kalicak deilsin. kismet belki de zamani gelmedi daha, annen sadece bahanesi bu isin belki de. olacagin onune gecilmez nasilsa. annenle inatlasmadan yapacagini yap. gerisi kismet...

ayrıca allığın ömür boyu kalıcımı annen neden allığın çıkmış diye sana kızdı anlam veremedim

her allığı uçan bişeymi yapmış oluyor

sen mi abartıosun annenmi abartıo anlamış deilim garip:(

canim o zaman annenden gizli yuruteceksin iliskilerini, yapcak bisiy yok. ben de bir erkek olsam bana ilk aydan ciddi misin diye sorsa biri bu kizin derdi ne acaba derim... uzaklasirim haliyle. cunku iliskiler dogal seyrine birakilmayinca tadi kaciyor. hayat senin... annen evlenmeni istemiyor diye bekar kalicak deilsin. kismet belki de zamani gelmedi daha, annen sadece bahanesi bu isin belki de. olacagin onune gecilmez nasilsa. annenle inatlasmadan yapacagini yap. gerisi kismet...

katılıyorum valla.. madem annen gidişatı bozuyo, sen de ona söyleme..
küçük de diilsin ki anlamadım ben..

konu dışı olacak ama çok merak ettm, sen çalışmıo musun?

yok canım calısmıyorum, calısırken zaten tum gun ne olur evde otursan be kızım ah be kızım yoruluon be kızım dıyor

arkdaşım hem annem evlenmemi istiyor beni yamamaaya çalışyıro evde kaldın diyor diyorsun hemde başlığı "annem evlenmemi istemiyormuşş :(((( " diye açıyorsun bu yaman çelişkidir??

aslında gercekte ıstemıyor ama ıstıyor numarası yapıyormuş. :kızgın:

dimi cnım ya belkı de annem bıle mazeretıdır işin kısmetım kaderım gelmemıstır Çok üzgünüm çoook umarım oyledır ya cunku dıger turlu bızım hatalarımızdan dolayı bu salaklıkları yasamıs olucam laelaelaelaelae

canım senin diğer konularınıda okudumda baya dertliymişssin sen yada öyle gözküoyosun -tatlicadiarzu-biraz garbime gitti açıkcası durumun CADIARZU

canim zaten sen esas oglani bulsan anneni falan dinlemezsin. sonuna kadar gidersin. zamana birak. annen de boyle yapmasa iyi olcak ama yapiyor iste. ....sabret...

ayrıca allığın ömür boyu kalıcımı annen neden allığın çıkmış diye sana kızdı anlam veremedim

her allığı uçan bişeymi yapmış oluyor

sen mi abartıosun annenmi abartıo anlamış deilim garip:(

annem abartıyo her kapıdan gırdıgımde yarım saat ışığı açıp yüzümü denetlıyor öpülmüşmüyüm dıye namus bekçisi kötükedihüso

kucukken buyuk halamın kızına halam boyle yapıyor dıye ay ne garıp kadın kızın canını okuyor kırmıs kafayı demıstık,
sonra kadın bır gun vefat ettı kız o gun bayram eder gıbıydı ne oldu kurtuldu dıye konusmustuk annemle aramızda, ama onun annesı cok daha agır hasar verıcıydı rahmetlı. bızımkı de öyle gelısme gösterıor yıllar içinde -tatlicadiarzu- şansa bak

canım senin diğer konularınıda okudumda baya dertliymişssin sen yada öyle gözküoyosun -tatlicadiarzu-biraz garbime gitti açıkcası durumun CADIARZU

durum vahim gıbı dimi canım, mirmirmirmir

canim zaten sen esas oglani bulsan anneni falan dinlemezsin. sonuna kadar gidersin. zamana birak. annen de boyle yapmasa iyi olcak ama yapiyor iste. ....sabret...

sabredıyorum canım tesekkurler bıraz rahatladım ya, kaydirigubbakcemile

annem abartıyo her kapıdan gırdıgımde yarım saat ışığı açıp yüzümü denetlıyor öpülmüşmüyüm dıye namus bekçisi kötükedihüso

kucukken buyuk halamın kızına halam boyle yapıyor dıye ay ne garıp kadın kızın canını okuyor kırmıs kafayı demıstık,
sonra kadın bır gun vefat ettı kız o gun bayram eder gıbıydı ne oldu kurtuldu dıye konusmustuk annemle aramızda, ama onun annesı cok daha agır hasar verıcıydı rahmetlı. bızımkı de öyle gelısme gösterıor yıllar içinde -tatlicadiarzu- şansa bak

ay cnm valla işin zor ya hergn yüzüm dentlense deliririm heral sinirden:jeyyar:
sende arkadaşların dediğini yap annene söleme dahada yıpranma işin zor vallasüprizzzzz

ben anlamadım anneniz sizin evlenmenizi istemiyorda neden çeyizlerinizi hazırlıyor? sizin bir yazınızdan :

adam da dedı aynını ama gıdıp eşya baktık o bı garıp. neyse demek ıstegı var yani o guzel sanırım yoksa da yoktur yani :1ninca: kurcalamıyım konustukca ben bıle soguyorum olaydan,
annem olayın kokusunu aldı zaten 1 haftadır ceyızlerımı kurcukluyo delırttı benı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ay cnm valla işin zor ya hergn yüzüm dentlense deliririm heral sinirden:jeyyar:
sende arkadaşların dediğini yap annene söleme dahada yıpranma işin zor vallasüprizzzzz

artık cok gec, bır defa denemıstım cıkarken anladı, sonra ayrıldım dedım yemedı
ayrıca soylemesem de farkedıyor gene aynı sonra... -tatlicadiarzu-
kurtuluşum yok anlıycagnız ama bıraz olsun raahatladım işte paylastım :1hug:

ben anlamadım anneniz sizin evlenmenizi istemiyorda neden çeyizlerinizi hazırlıyor? sizin bir yazınızdan :

adam da dedı aynını ama gıdıp eşya baktık o bı garıp. neyse demek ıstegı var yani o guzel sanırım yoksa da yoktur yani :1ninca: kurcalamıyım konustukca ben bıle soguyorum olaydan,
annem olayın kokusunu aldı zaten 1 haftadır ceyızlerımı kurcukluyo delırttı benı :) delikafadulden

evet bır yıgın ceyız aldı tum gun ceyız ceyız ceyız dıye konustu sonra baskıyı cogalttı gelmıolar mı sonra da bana bak bu senden eskıden kalma kinini alıyor olmasın cıkıp bırakıcak dalgasını gececek ah kızım vah kızım gene oyalanıyoz dedı
:enbuyukkk:
aman sız de selda cıno care bulcagınıza annem gıbı ayaga bag oluyonuz hee walla haksız cıkıcagınız her yazınızda sımdı oldugu gıbı sölıyım saka degıl yazdıklarım eglenıom mu senle sence

alemsin yahu :)

yeni başlayan ilişkilerini hemen annene neden anlatıyosun hem de huyunu bildiğin halde

hele hele adamlara daha ilişkinin başında ciddiysen sürdürelim yoksa bitsin demen çok tuhaf herşeyi doğal akışına bırakmak lazım.

anne-kız ilişkisi dahi bazı sınırlar barındırır sizin bu sınırınız kalmamış sanırım

annene flörtlerini söylememelisin hemen.ilişki ciddi boyuta girmeye başladığı zaman anlatmalısın

Son düzenleme:
evet bır yıgın ceyız aldı tum gun ceyız ceyız ceyız dıye konustu sonra baskıyı cogalttı gelmıolar mı sonra da bana bak bu senden eskıden kalma kinini alıyor olmasın cıkıp bırakıcak dalgasını gececek ah kızım vah kızım gene oyalanıyoz dedı
:enbuyukkk:
aman sız de selda cıno care bulcagınıza annem gıbı ayaga bag oluyonuz hee walla haksız cıkıcagınız her yazınızda sımdı oldugu gıbı sölıyım saka degıl yazdıklarım eglenıom mu senle sence

ama senin burdaki konu başlığın annem evlenmemi istemiyor!!
konularının hepsi tutarsız. elle tutulur reel bir derdin olsa sana yardımcı olmaktan zevk duyacağım..

bende bunu diyorum işteselda bitaem konunun başlığıyla içerik uymuyor "annem evlenmemi istemiyormuşş :(((( " ama içerikte evlenmesi için can atan hatta öleki annesinin bu şartı kızınada bulaşan ve ilk günden erkek arkadaşlarına ciddiysen sürdürelim diyen bi arkadaşımızvar

alemsin yahu :)

yeni başlayan ilişkilerini hemen annene neden anlatıyosun hem de huyunu bildiğin halde

hele hele adamlara daha ilişkinin başında ciddiysen sürdürelim yoksa bitsin demen çok tuhaf herşeyi doğal akışına bırakmak lazım.

anne-kız ilişkisi dahi bazı sınırlar barındırır sizin bu sınırınız kalmamış sanırım

annene flörtlerini söylememelisin hemen.ilişki ciddi boyuta girmeye başladığı zaman anlatmalısın

evet şekerım ya bız ıclı dışlı olucaz dıye anne kız sınırını aştık kusuru da benım basıma patladı benneyaptımki

canım bence sen annenin bi psikologdan yardım almasını sağlasan çok daha iyi olur

Anladığım kadarıyla anneniz "ak" diyorsa bu "kara" anlamına geliyo CADIARZU
Ablanıza "çocuk yapın .çocuk yapın" diyor ama size de " yapmasınlar diye öyle dedim" diyor...
Size de "evlen , evlen " diyor ... Niye ? Çünkü evlenmenizi istemediği için...
Anneniz neden açık sözlü davranmıyor acaba hiç konuştunuz mu bunu onunla ? Çocuk yetiştirirken baskıcı ,kuralcı ve şüpheci davranıyor , ki bu da hiç doğru olmayan bir anne - baba tutumudur...
Erkek arkadaşlarınıza hak vermemek elde değil doğrusu... Ben de erkek olsam böyle bir kayınvalidem olsun istemezdim:1no2:

Ayrıca söylemeden edemicem , arkadaşa üslübunuz hiç hoş değil... Ayağa bağ olmak filan , yakıştıramadım size...Sizin derdinizi ve başlığınızı es geçip yorum yazmayabilirdi de ama sizi anlamaya, derdinize yorum yapmaya çalışmış ; ayağa bağ olmakla suçlanmış :1closedeyes:
Önceki konunuzda dememiş miydiniz , söylediklerimi tam ifade edemiyorum diye , belki de ondan anlamamıştır hiç düşündünüz mü:uhm:

artık cok gec, bır defa denemıstım cıkarken anladı, sonra ayrıldım dedım yemedı
ayrıca soylemesem de farkedıyor gene aynı sonra... -tatlicadiarzu-
kurtuluşum yok anlıycagnız ama bıraz olsun raahatladım işte paylastım :1hug:

annen senin büyüdüğünü kabul edememiş olmabilirmi?

yaşınız bya var çocuk deilsinki anlayamadım valla allah sabır versin ne diyeyim

ama genede zor durumdasın valla bence haytının yönünü kendin belirle

denildiği gibi bulsun seni esas oğlan annende beğensin inşalahkaydirigubbakcemile

Back
X