dinleme anneni,nasıl yanı ya sizlere ınanmıyorum,anası istemıyor dıye sevgilisinden ayrılan kadınlara nasıl sahıp çıkıyorsunuz,anasının ağzına bakıyor falan,ee o anne değilmi
Eğer ailelerin ikisi de ırkçı kafadaysa olmaz tabi. Türkçü bir aileyle Kürtçü bir ailenin çocukları evlenmemeli bence de.yok daha evlenmedim :) çocuk oyuncağı olmadığını biliyorum o yüzden çok düşünüyorum fikir alıyorum aileler tanıştı ve çok zor cidden
Eğer ailelerin ikisi de ırkçı kafadaysa olmaz tabi. Türkçü bir aileyle Kürtçü bir ailenin çocukları evlenmemeli bence de.
Ama Kürtçü ve Türkçü dediğimiz çirkin insanlar bence toplumumuzda fazla değiller. Genel olarak daha makul insanlarımız var. Kürt-Türk yüzbinlerce aile vardır herhalde.
Ha bi de çocuklar ille de aileleri gibi düşünecek diye bir şey yok. Dinci ailenin dinsiz çocuğu, ırkçı ailenin de insan çocuğu olabiliyor. Bu yüzden yine de sevgilinizin ve sizin durumlarınız da çok önemli. Ailelerle de evleniliyor ama sonuçta sürekli ailelerle görüşmeyeceksiniz.
bakın ben asla kimseyi küçümsemem ki benim kökenimde doğudur ama şu ana kadar görüp şahit olduklarıma göre diyorum ki arkadaşım anneni dinle...
ben bu güne kadar ne zaman annemi dinlemediysem başıma bir iş gelmiştir annem hak haklı çıkmıştır bir yerde. Anneniz diyor diye gözünüz kapalı yapın da demiyorum ama anneniz sonuçta sizden çok daha görmüş geçirmiş birisi bir kulak verin.
Ben kapımı kapatırım kocamla yaşarım ailesini idare ederim falan diye kendinizi avutmayın öyle bir şey olmuyor illaki bir yerden bir şey çıkar gerçekten evliliklerde aile denkliğini düşünün...
Aileyi boşvereniz bile evlenmek böyle sevgili olmak gibi değil ki sizde bunu iyi biliyorsunuz... Şimdi iyi olabilir ama onunda kendi yaşadığı yere göre hali tavrı hareketleri alışkanlıkları yetiştiği çevreye göre benimsediği bir tutumu muhakkak vardır.
Aşkınızı sevginizi unutursunuz zamanla gençsiniz ama olurda evlilikte yüzünüz gülmezse kendinize saygınızı kaybedersiniz anneniz haklı çıkarsa ne yapacaksınız onu düşünün.
Girin bir konulara bakın şu an şikayetçi olan herkes evlenmeden önce eşim şöyleydi böyleyli diye başlıyor bütün konulara (kimseyi yadırgamıyorum yanlış anlamayın Allah sabır versin) kendinize dikkat edin ona farkettirmeden minik testlerden geçirin bakalım bu adam sinirliyken nasıl zor zamanda nasıl biri yani illa devam etmek istiyorum derseniz. Yine de kendime göre diyorum ki ben olsam annemi dinlerdim vardır bir bildiği derdim sonuçta annem benim mutsuz olmamı istemez.
o zaman dediğim gibi küçük testler yapacaksınız size denk mi değil mi anlayacaksınız ya da bir ailesiyle tanışın bakalım siz görün nasıl bir ailesi vargerçekten güzel yazmışsınız çok haklısınız ama gönül ferman dinlemiyoonunla olmazsa aynı kültürden biriyle olup mutsuz olursam aklım onda kalır keşke deneseydim diye çok zor bi karar hayırlısı olsun diyorum artık
24 yaşında, meslegini eline almış kendi hayatına dair karar verebilecek durumda birisiniz.
buna ragmen annenizin iki cümlesi ile kararsız kalıyor, evleneceginiz kişiyi secmekte zorlanıyorsanız;
degil sevgilinizle, hic kimseyle evlenmeyin.
Yine Bi Kürt insanın yerin dibine sokuluşu nedir bu arkadaş Annen Kürt diye mi istemiyo ?
karar veremediğimden değil ama annemin üzülmesini istemiyorum çünkü cidden ayılıp bayılıyo çok sorun ediyo onu öyle görünce çaresiz kalıyorum.
Hic konuştun mu bu konuyu? Sevgilinle ?kürt diye değil onu asla sorun etmiyo aile yapısı kültürü vs bunları sorun ediyo
bildiğim kadarıyla onlarda boşanmada yok ve mutlaka kadının erkek çocuk doğurması şartanneme diyorum bundan ayrılırsam batılı biriyle olursam mutsuz olursam vebalini alırmısın diye o da diyo bununla mutsuz olacağın garanti zaten diye
konuştum evlenince öyle olmayacak ailem çok gelip gitmez maddi anlamdabişey talep etmezler sana karşı anlayışlı olurlar gibi konuşuyorHic konuştun mu bu konuyu? Sevgilinle ?
tanıştım tipik bi doğulu aile ama bana farklı davranıyolar onlarda farkındalar farklı olduğumun bide buralarda gelin çalışıyosa daha değer veriyorlarmış şimdilik iyi davranıyolar ileride değişir mi bilememsevgilinin ailesiyle tansııtn mı ?