merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Doğuda mütevazi bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. erkek arkadaşım kürt aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. 2 yıldır birlikteyiz babam sorun çıkarmadı ama annem hiç istemiyor bu kültürde yapamayacağımı söylüyor sevgilim 7 kardeş tamamen doğu kültüründe yetişmiş biri. aranızda bu tarz evlilikler yapanlar var mı? şimdilik çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz ama annemin söyledikleri de beni çok etkiliyor. yorumlarınızı bekliyorum.
Kuzenim böyle bir kulturde yetismis birinden baya cekmisti, tokat atmisti kuzenime cunku babasi annesine atiyordu, aldatmıştı cunku babasinin 3 tane kumasi vardi..gibi.. Ama hepsi ayni olacak diye bir sey yok. Eğer siz güveniyorsanız birbirinize bu sıkıntı olmamalı..sevgilermerhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Doğuda mütevazi bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. erkek arkadaşım kürt aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. 2 yıldır birlikteyiz babam sorun çıkarmadı ama annem hiç istemiyor bu kültürde yapamayacağımı söylüyor sevgilim 7 kardeş tamamen doğu kültüründe yetişmiş biri. aranızda bu tarz evlilikler yapanlar var mı? şimdilik çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz ama annemin söyledikleri de beni çok etkiliyor. yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Doğuda mütevazi bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. erkek arkadaşım kürt aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. 2 yıldır birlikteyiz babam sorun çıkarmadı ama annem hiç istemiyor bu kültürde yapamayacağımı söylüyor sevgilim 7 kardeş tamamen doğu kültüründe yetişmiş biri. aranızda bu tarz evlilikler yapanlar var mı? şimdilik çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz ama annemin söyledikleri de beni çok etkiliyor. yorumlarınızı bekliyorum.
2 ay sonra nisanlanacagim sevgilim dogulu ama o kulturdeki insanlar gibi degil bana bi batilidan daha cok uyum sagliyor. Her zaman iyiki onunla birlikteyim diyorum. Kadinlara cok saygilidir tavirlari hep efendidir. Bu ozelliklerinin aileden geldigini dusunuyorum. Birde ailesi doguda degil baska bir ilde yasiyor. Ben halimden memnunum ama kayinvalidem kaynanasindan gelenek ve goreneklerden cok cekmis o yuzden hic sevmez. Siz sevgilisini ve ailesini iyi gozlemleyin.merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Doğuda mütevazi bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. erkek arkadaşım kürt aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. 2 yıldır birlikteyiz babam sorun çıkarmadı ama annem hiç istemiyor bu kültürde yapamayacağımı söylüyor sevgilim 7 kardeş tamamen doğu kültüründe yetişmiş biri. aranızda bu tarz evlilikler yapanlar var mı? şimdilik çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz ama annemin söyledikleri de beni çok etkiliyor. yorumlarınızı bekliyorum.
Bir sey merak ettim diger gelinler dogulu demissiniz ya benim kaynanam onlarin entrikalarindan isteklerinden illallah etmis. O yuzden sevgilime sen bizim oradan biriyle asla evlenmiceksin batidan birini bul diyomus hep benden once. Kaynanam ilk kez cocuk evlendiriyor dogulu gelini yok ama etraftaki orneklerden soyluyor. Sizin eltilerde oyle mi acaba?Benim eşim Kürt. Severek evlendik, ve çok uğraştık evlenmek için. Bu kadar sene sonra hala çok seviyoruz birbirimizi elhamdülillah. Ama hala kültür ve yapı farklılıklarıyla uğraşıyoruz. Aileler uyum gösteremiyor. Eşimin ailesini de severim ama çok farklıyız. Sevmek çok güzel ama bunlarla uğraşmak yerine birebir kültürünün uyuştuğu biriyle evliliği düşünmek bence daha iyi olur. Annnenin sözünü yabana atma kesinlikle. Aynı Kültür'de olup anlaşamayanlar da var. Eşimin ailesi de ben de anlayışlıyız birbirimize karşı mesela ama aileye benden sonra gelen gelinler çok daha rahat uyum sağladılar, kendileri de Kürt olduğu için. Kürt Türk farkı kalmadı artık derler ama aile yapısı, anlayışı farklı işte. Hatta Doğu'yla batı farklı. Bizim şansımız, sevgimiz çok şeyi yendi, beraber aştık ama çok yorulduk bunlar için. Anneni dinle bence.