Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır değil canım.Esiniz batmanli mi ben batmani gordum guzel bir sehir belli bir sure idare edersinkz bence sikici bir yer degil
iki yıl.kaç yıl kalacaksınız
iki yıl.
bizim de proje bitene kadar olur herhalde.benim görüştüğüm herkes tayinci, asker polis memur aileler
kültür farkı var ki şöyle onun annesi ve babası kışın sende 4 ay kalabilir kültürlerinde uzun uzun kalma gelenekleri var
gıkını çıkartamazsın aileme saygılı ol diye seni döve bilirde bence anneni dinle
Konu sahibi gitti evlendi heralde hic cevap yazmiyor.
benim erkek arkadaşım ailenin tek okumuş çocuğu ve maddi anlamda da bütün yük onun üstünde aile batıya tayin istemesine pek sıcak bakmıyo ama o evlenince ileride tayin isteyeceğimizi maddi anlamda da bi beklentileri olamayacağını söylüyo bilmiyorum çok zor bir karar
merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Doğuda mütevazi bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. erkek arkadaşım kürt aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. 2 yıldır birlikteyiz babam sorun çıkarmadı ama annem hiç istemiyor bu kültürde yapamayacağımı söylüyor sevgilim 7 kardeş tamamen doğu kültüründe yetişmiş biri. aranızda bu tarz evlilikler yapanlar var mı? şimdilik çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz ama annemin söyledikleri de beni çok etkiliyor. yorumlarınızı bekliyorum.
yok verilen cevapları beğenmedi evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar herhalde ,işin içine ailer girince görürsün sen
annenin karsi ciktigi yonler neler onlar onemli. hangi konularda olmaz diyor bunlar gercekten olmayacak gibimi. belki senin gorememdigin biseyi goruyordur sevgilinde. tarafsiz bir sekilde dusunmen lazim, sevgilin gibi degilde siradan biri gibi annenin soyledikelrini bi dusun, antikliysa annenin dedikleri o zmn baska bikac kisiyle daha konus. guvendigin ablan olur arkadasin olur. onalrinda dusuncesini sor sonra karar ver bence.
evlilik onemli hele farkli kulturlerde kisiler icin sorup sorusturmak dusunmek cok onemli.
acele karar verme bence daha gencsin.