Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki yarın evlenmeyi düşünüyormuşsunuz gibi...ben de bir anneyim. Adı konsun istemiş olabilir bunu anlayabilirim. Şimdi sana kolay geliyor ama kültür farkı çok önemli bir mesele. Bir kaç ay önce bir üye konu açmıştı. Kullanıcı adını hatırlamıyorum. Üniversiteden sonra evlenmişler. Evin tek erkeği, görümceler okumamış ve her seferinde okumuşsun da ne olmuş diye aşağiliyorlarmış konu sahibini. Üstüne maaşını versin diye de baskı yapıyorlarmış. Buarada eşi evlendikten sonra 180 derece değişmiş onu da belirteyim.İşin komik tarafı da o zaten. Şuan ikimiz de yaşımız küçük olduğu için düşünmüyoruz. Evlilik olur ya da olmaz önemli olan şu an ne hissettiğim mutluysam sorun yok diyorum ama işte annem sanki hemen evlenecekmişiz gibi yorum yapıyor.
Turizm okuyor. Bin pişmanım zaten anneme bu kadar açtığıma bu konuyu.
Turizm okuyor. Bin pişmanım zaten anneme bu kadar açtığıma bu konuyu.
Bölümü çok kötü değil.Turizm okuyor. Bin pişmanım zaten anneme bu kadar açtığıma bu konuyu.
Benim ailemde kabul etmedi en azından tanisin istiyorum dedim gerçi 30 yaşındayım ben. Ben üni mezunuyum nişanlım ilk okul (açık liseye basladi). Şuanda nişanlımı çok seviyorlar ama ailesini sevmiyorlar kabul de etmiyorlar 7 kardeşler onlarda.babasi çok kaba annesi hiç bisi bilmeyen biri ama herseyi kendinin bildigini düşünür. Eğer sevgilinizden eminseniz birakmayin. Eskiden aileler hep kasabamınmış bir aradayasiyolarmis. Ben 2 kardeşim ama kuzenlerimle büyüdüm kalabalik ortama aliskinim. Kendinizden ve sevgilinizden eminseniz birakmayin.Hepinize iyi günler hanımlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında sizlerden görüş almak istiyorum. Ben 20 yaşındayım ve mühendislik öğrencisiyim.(Bunu belirtmemin nedeni var.) Benim bir de 8 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz. Onu seviyorum. Anlayışlı, kibar ve bana değer veren, saygı duyan, yapıcı biri. Ancak annem bu ilişkiyi asla onaylamıyor ve ayrılmamı istiyor. Nedeni ise onun okuduğu bölümün benim bölümüme göre daha basit kalması (Elbette ki anneme göre) ve ileride maaş konusunda aramızda fark olması. Ayrıca onun ailesini de istemiyor fotoğrafta gördüğü kadarıyla . Erkek arkadaşımın ailesi kalabalık 5 kardeşler ve içlerinde tek erkek o. Anne babası okumamış insanlar bu yüzden de onlara karşı önyargılı annem ve memleketlerine kadar laf ediyor kesinlikle istemiyor. Evet farkındayım aile yapısı benimkinden farklı ama bu gerçekten bu kadar büyütülecek bir sorun mu? İyi insanlar olduktan sonra geçinemez miyim? Anneme göre asla geçinemem o kadar kalabalıkla, ailesiyle baş edemezmişim. Sizin görüşünüz nedir bu konuda? Bu durumda nasıl davranmalıyım?
Tek erkekse sıkıntı. Görümceler için stajyer kaynana diyorlardı bi arA kk daHepinize iyi günler hanımlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında sizlerden görüş almak istiyorum. Ben 20 yaşındayım ve mühendislik öğrencisiyim.(Bunu belirtmemin nedeni var.) Benim bir de 8 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz. Onu seviyorum. Anlayışlı, kibar ve bana değer veren, saygı duyan, yapıcı biri. Ancak annem bu ilişkiyi asla onaylamıyor ve ayrılmamı istiyor. Nedeni ise onun okuduğu bölümün benim bölümüme göre daha basit kalması (Elbette ki anneme göre) ve ileride maaş konusunda aramızda fark olması. Ayrıca onun ailesini de istemiyor fotoğrafta gördüğü kadarıyla . Erkek arkadaşımın ailesi kalabalık 5 kardeşler ve içlerinde tek erkek o. Anne babası okumamış insanlar bu yüzden de onlara karşı önyargılı annem ve memleketlerine kadar laf ediyor kesinlikle istemiyor. Evet farkındayım aile yapısı benimkinden farklı ama bu gerçekten bu kadar büyütülecek bir sorun mu? İyi insanlar olduktan sonra geçinemez miyim? Anneme göre asla geçinemem o kadar kalabalıkla, ailesiyle baş edemezmişim. Sizin görüşünüz nedir bu konuda? Bu durumda nasıl davranmalıyım?
Annenizin yerinde olsam diger mevzulari degil asıl 20 yasinda evlilik kararı almasina tepki koyardim çocuğuma...Hepinize iyi günler hanımlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında sizlerden görüş almak istiyorum. Ben 20 yaşındayım ve mühendislik öğrencisiyim.(Bunu belirtmemin nedeni var.) Benim bir de 8 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz. Onu seviyorum. Anlayışlı, kibar ve bana değer veren, saygı duyan, yapıcı biri. Ancak annem bu ilişkiyi asla onaylamıyor ve ayrılmamı istiyor. Nedeni ise onun okuduğu bölümün benim bölümüme göre daha basit kalması (Elbette ki anneme göre) ve ileride maaş konusunda aramızda fark olması. Ayrıca onun ailesini de istemiyor fotoğrafta gördüğü kadarıyla . Erkek arkadaşımın ailesi kalabalık 5 kardeşler ve içlerinde tek erkek o. Anne babası okumamış insanlar bu yüzden de onlara karşı önyargılı annem ve memleketlerine kadar laf ediyor kesinlikle istemiyor. Evet farkındayım aile yapısı benimkinden farklı ama bu gerçekten bu kadar büyütülecek bir sorun mu? İyi insanlar olduktan sonra geçinemez miyim? Anneme göre asla geçinemem o kadar kalabalıkla, ailesiyle baş edemezmişim. Sizin görüşünüz nedir bu konuda? Bu durumda nasıl davranmalıyım?
Benim ailemde kabul etmedi en azından tanisin istiyorum dedim gerçi 30 yaşındayım ben. Ben üni mezunuyum nişanlım ilk okul (açık liseye basladi). Şuanda nişanlımı çok seviyorlar ama ailesini sevmiyorlar kabul de etmiyorlar 7 kardeşler onlarda.babasi çok kaba annesi hiç bisi bilmeyen biri ama herseyi kendinin bildigini düşünür. Eğer sevgilinizden eminseniz birakmayin. Eskiden aileler hep kasabamınmış bir aradayasiyolarmis. Ben 2 kardeşim ama kuzenlerimle büyüdüm kalabalik ortama aliskinim. Kendinizden ve sevgilinizden eminseniz birakmayin.
Tanımak yok, yaşanmışlık yok.
İnsanlara karşı önyargılı olması hoş değil.
Burada her gün nice okumuş öküzler okuyoruz.
Okumak yetmez.
İnsanlıktan nasip kitaplardan alınmıyor, bakkalda da satılmıyor maalesef.
Bu kadar kafasına takıyor madem fotoğrafa bakıp yorum yapacağına otursunlar dışarda bir cafede.
Hiç değilse kv adayıyla tanışsın.
Yani yazık insanları harcamak çok yanlış bilmeden.
Tek erkekse sıkıntı. Görümceler için stajyer kaynana diyorlardı bi arA kk da
Maaş, meslek konusunda annenize katılmıyorum. Eşler illa eşit olacak diye bir şey yok. Ama kültür farkı çok önemli. Ben bu kültür farkından her anlamda muzdaribim mesela.