- 19 Mart 2016
- 335
- 615
- 25
Hepinize iyi günler hanımlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında sizlerden görüş almak istiyorum. Ben 20 yaşındayım ve mühendislik öğrencisiyim.(Bunu belirtmemin nedeni var.) Benim bir de 8 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz. Onu seviyorum. Anlayışlı, kibar ve bana değer veren, saygı duyan, yapıcı biri. Ancak annem bu ilişkiyi asla onaylamıyor ve ayrılmamı istiyor. Nedeni ise onun okuduğu bölümün benim bölümüme göre daha basit kalması (Elbette ki anneme göre) ve ileride maaş konusunda aramızda fark olması. Ayrıca onun ailesini de istemiyor fotoğrafta gördüğü kadarıyla . Erkek arkadaşımın ailesi kalabalık 5 kardeşler ve içlerinde tek erkek o. Anne babası okumamış insanlar bu yüzden de onlara karşı önyargılı annem ve memleketlerine kadar laf ediyor kesinlikle istemiyor. Evet farkındayım aile yapısı benimkinden farklı ama bu gerçekten bu kadar büyütülecek bir sorun mu? İyi insanlar olduktan sonra geçinemez miyim? Anneme göre asla geçinemem o kadar kalabalıkla, ailesiyle baş edemezmişim. Sizin görüşünüz nedir bu konuda? Bu durumda nasıl davranmalıyım?