Annem erkek arkadasimi istemiyor

nasıl bi kafa yaşıyorsunuz merak ediyorum?
nasıl üç ayda elin kadınıyla çok sıkı fıkı olabiliyorsunuz?
ben evlendiğim halde,
hala samimi değilim.
olamıyorum.
Sıkı fıkı derken kendisi il disinda simdiye kadar yuzyuze 1saat bi kahve icmek icin gorustuk , sonrada aramaya basladi ara ara derken aramalar sıklastı acmayincada erk.ark annem seni aramis musait deildin herlde diince geri donus yapa yapa bu samimiyete geldi

Annemde konustugumu biliyodu telefondan bu eski kiz ark. Mevzusunu anlattigini duyunca resmiyete gecmeden ne bu kdar samimiyet dedi yani bastan uyarsaydi bu hale gelmezdi diye dusunuyorum

Kv acik acik sana nasil davranman gerektigini soylemis. Sen suan ask koru oldugun icin onlar ne yapsa ne dese gozune normal gelir ama annen hemen fark etmis.
Gercekten fazla samimiyet iyi degil. Bunu ben yasadim ve gordum.
Benim ikinci erk.ark oncesinde kariyer takintisi oldugu icin ailemin boyle konulardan uzaktim . Ilk erk ark annesiylede tanisma knusma gbi seyler olmamisti . Bu ilk oldugu icin ne yapacagimi bilmeden davrandim ve evet siz tecrube etmissnz zaten pek de hayirli olmuyomus sonu

Annemde konustugumu biliyodu telefondan bu eski kiz ark. Mevzusunu anlattigini duyunca resmiyete gecmeden ne bu kdar samimiyet dedi yani bastan uyarsaydi bu hale gelmezdi diye dusunuyorum
şimdi bi anda da duvar çekmek olmaz yani yavaş yavaş biraz kısıtlama şart aradaki farkı anlaması lazım biraz, nasıl olacak bu iş inan kafam karıştı, işte sende başından böyle olacağını bilemezdin, sadece birdaha böyle şeyler anlatmaya kalktığında böyle kırmadan bitti gitti o işler beni ilgilendirmiyor desen, annene de bu durumdan artık bahsetmesen biraz ortalık durulur gibi geliyor..

maşallah 3 ayda herşeye karar vermişsiniz de hayat okadr toz pembe değil ki öyle ciddiyiz demekle olmuyo o işler sen anneni dinle bence

yine de bana fazla samimi gelmedi..

anneyi dinlemekte fayda var bir kaç ay sonra bunu daha iyi anlarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…