- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatten sonra evet aranız bozulabilir canım bizler yaşadık tecrübe edindik buraya yazanların çoğuda aynı şekilde yaşadıklarımzdan edindiğimiz tecrübeyle söylüyoruz çok samimiyet iyi değil inan bana ben kvdeme görümcemlere hiç yüz vermedim nişanlıyken hiçbir sorunda yaşamadım çok güzel huzurlu geçti nişanlılık dönemim ne zaman birliğe evlendi samimi olmamak diye birşey yok her daim içiçesin ve çok laşkalaşmıştı yaşamımız kvde eşimle her tartışmamızda araya girerdi odereceydi ayrıldım uzun süre bu laçkalık devam etti beni sinirli huzursuz ettiler şimdi koydum postayı resmi konuşuyoruz oh mis gibi kafam rahat yani demem o kiiii fazla samimiyet sıcaklık değil tam tersi huzursuzluk getiriyor bak kaç yıllık gelinimize şaka yada başka birşey demem resmi konuşuruz gayetde iui aramız hiçbir sorunumuz yok ablamla kardeşimlede öyle daha hiçbir sorun yaşamadılar herkes saygı çerçevesinde takılıyorAnnen cok guzel bi davranis sergilemis , bende soyledim zaten kizin icinde hakkinda hayirli olsun Allah onu da mutlu etsin diye , pek orali olmadi tabi tabi deyip gecistirdi beni . Aslinda hicbi kotulugunu gormedim cok iyi davraniyor bana ama simdi cevaplarinizi okuduukca da ufacikda olsa bi keske geciyor aklimdan birazcik mesafe mi koysaydim diye . Ama smdi dun knustk 2gun snra tekrr aricak mesafe koysam direk hissedecek , erkek ark. Aram bozulduguyla kalacak sirf annemin pimpiriklenmesi yuzunden
Telefonda konusurken kpnu eski sevgiliye geldi ve dediki ben seni kizim gibi sevdim. Sen digerlerinden baskasn dedi ve konuyu anlatti .konuda soyle ki ; eski sevgilisi erkek arkadasima ileride evlenince oturdugun evin kirasini biz mi alcz annenler mi alcak diye sormus . Bizimki de annesine anlarmis laf arasinda annesi tabi uyanik cakmis hemen kizi oglum uzulmesim die hicbise dememistim konu hakknda ama kizin notunu orda vermistm dedi
Basta bahsetmeyi unutmusum , ben 25 erkek arkadasim 29 yasinda . Oncesinde birbirimizi yuksek lisans derslerinde goruyorduk yeni olan birsey deil hani arkadas gruplarimizda tanidiklar vardi , ancak 3ay oncede cikmaya basladik . Yani pat diye karsima cikmis biri degil3 ayda neyin ciddiliği ki bu?
Canim zaten cok sukur ailemin durumu iyi hani kimsenin kirasinda gozum yok , mal dedigin bugun var yarin yok huzur olsun. En yakin arkadasima anlattim konuyu o da sizin gibi yorum yapti , alttan alta mesaj vrrmis sana dedi. Ama inan anlayamiyorum kadin telefonda surekli guluyor canim kizim birbirinize emanetsiniz deyip duruyor. ( biz ankara da , kendisi Antalya da yasiyor esiyle )Siz de evlenince kirayı istemeyin demiş kayınvalide açık açık.
Cok haklisinherşeyi annene anlatma...herşeyi kv adayına anlatma ve herşeyi erkek ark. anlatma...bu işin sırrı bu...
Evet , ben sorun yapmamistim eski kiz arkadasini anneminde suphelendigi dha dpgrusu buyuttugu konu niye bunu telefonda soyledi ve resmiyet olmadan 2gunde 1 neden konustugumuz konusu ancak benim kotu bi niyetim yoktu nasil baslarsa oyle gider diye dusunup bastan itibaren iyi olmak istedimBu kadar samimiyete ne gerek var.
Ben kendi annem ile 2 günde bir konuşmam kaldı ki erkek arkadaşımın annesi ile konuşacağım.
Mesafeleri ayarlayamamışsınız gibi geldi.
Kv adayı ile sık görüşmeye hayır; her şeyi anneye anlatmaya hayır.
Özel hayat biraz daha gizli kapaklı kalmalı; o buna; bu Şuna anlatınca aslında mesele olmayan şeyler mesele haline geliyor işte...
Iste bugun armasa yarin yine arayacak ve birden bu arama sıklgni azaltmam zor olacak ortada bi sebep yok cunku en azindan o taraftan bakincaOhooo işin var canım
Basta bahsetmeyi unutmusum , ben 25 erkek arkadasim 29 yasinda . Oncesinde birbirimizi yuksek lisans derslerinde goruyorduk yeni olan birsey deil hani arkadas gruplarimizda tanidiklar vardi , ancak 3ay oncede cikmaya basladik . Yani pat diye karsima cikmis biri degil
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin , sagolun upuzun yazmissiniz :) ipin ucu samimiyet konusunda sasti haklisiniz , ne konusuyorsunuz dersenizde her arayisinda anlattigi konulari tekrar tekrar anlatiyor bende ayip olmasin diye ilk dinleyisimmis gbi davraniyorum :)Küçük de değilmişsiniz; ben yukarıdaki yorumumu sizi 20sine gelmemiş bir kız olarak hayal edip de yazmıştım.
Gayet yaşı büyük eğitimli birisiniz ona göre yazayım o zaman; azıcık abla nasihati olsun; çok fevri tepki vermezsiniz diye düşündüm.
İlişkiniz yeni olmasına yeni de kv adayı bir an önce oğlum evlensin yaşı geçiyor tirplerine girmiş olabilir. Seninle sıkı fıkı olma isteğine bakınca. Bir de iki güne bir arayınca ne konuşuyor yani gerçekten bırak annemi kv mi ben arkadaşım ile iki günde bir konuşacak konu bulamam telefonda.
O onu demiş; bu bunu demişe bağlanır konu mecburen; yeni olay olmayınca da eskiler karıştırılır. Annen görmüş geçirmiş kadın ve aklı başında birisi gibi geldi.
Samimiyeti kesmek zor ama arayınca genel hal hatır konuşmasından sonra; toplantım var; işim var; otobüse bincem şimdi; asansöre geldim gibi basit bahaneler ile kısa kesin. sonra gerçekten haber değeri olan bir durum olursa da siz arayın; ya da o arayınca çok dinleyici taraf değil anlatan olun.
Erkek arkadaşınız da bir süre sonra annesinin bu eskiyi karıştırma huyundan rahatsız olur zaten ama sıkıntı o değil; gereksiz samimiyet. Yarın öbür gün oğluna kızar; seni üzer; sen annene anlatırsın; on yıl sonra annen hatırlayıp bir olayda zaten böyle yapmıştı der, boşuna kinlenir.
Bir de konu sahibi dışında d a yazayım genel olarak kv lerde eski kız arkadaşı anlatma hevesi var; niye var bilemiyorum; kv olanlar yazarsa da sevinirim. Benim kv dem ilkokul 3'te komşu kızının eşimi sevdiğini; hep onlara gelmek istediğini anlattı. Zira onun dışında anlatacak kız arkadaşı hakkında bilgisi yok...
Ben de kahkahalar ile dinledim; ama benimkileri anlatmadım; hali ile eşimi de kıskanmadım. Ama büyük olanları o daha iyiydi diye övenler; ondan kurtulduk diye sevinerek anlatanlar çookkk
Siz annenizi anlatinca kendi annemi gordum 2ay once anlattiklarimi kelimesi kelimesine onume getiriyor , benim yanlisim farkindayim annemle ilk kez 25yasimda arkadas gbi konusmaya basladim bu konulari oncesinde egitim takintisi vardi hicbirsey anlatamadim tecrubesizlikten oldu bu hatalarim tamamenBence arandaki samimiyeti biraz azaltmalısın. İyi niyetli gibi görünüyor olabilir ama inan kimsenin içini bilemezsin. Ne iyi niyetli duran kayınvalideler sonradan bambaşka birine dönüşüyor okuyoruz hep burada. Bende erkek arkadaşımın annesiyle daha ilişkinin başında tanıştım beni çok merak etmiş diye. Ama aradan aylar geçti arayıp sormam hiç arada selam gönderiyorum. Hatta sürekli özledim kızımı gelsin bize yemeğe falan diyormuş erteleyip duruyorum. Şimdiden aşırı samimiyet ileride sorun çıkarır gibi geliyor. Ayrıca annene her şeyi anlatmamalısın kesinlikle. Bazen anneme bir şey anlatırım biriyle ilgili sonra ben onu unuturum, anlattığım kişiyle eskisi gibi olurum ama annem unutmaz. Sürekli beni uyarır, ya da ilişkimi kesmeye çalışır. Anneler biraz hassas oluyor. Sen en iyisi kayınvalide adayınla arana biraz resmiyet koy. Önce konuşmaların uzunluğunu kısaltın 1 buçuk saat değilde maksimum 10 15 dk. Zamanla da konuşmaların arasını açarsın 2 günde 1 değil de haftada bir falan.