- 1 Nisan 2025
- 27
- 10
- 3
- 33
- Konu Sahibi pazar pogaca
Merhabalar , Ben 33 yaşında öğretmenim(atanmamış ) , erkek arkadaşım da öğretmen . Fakat ailem hem uzaklık hem erkek arkadaşımı yanıma yakıştırmadığı için istemiyor . Annem bu zamana kadar hayatıma giren hiçbir erkeği istemedi bende annedir bildiği vardır diye ayrıldım . Fakat bunda öyle yapamıyorum .( konuşuyorum annemle yaklaşık 1 yıldır asla ikna olmuyor . İnsan araya soktum benim evladım diyip kimseyi karıştırmıyor . Bu arada 2 kardeşim daha var. Fakat benimle kurduğu bağ başka o yüzden istemiyor . Diyorum sen benim evlenmemi istemiyorsun diye yok öyle bişey buradan olsun evi olsun istiyor . Erkek arkadaşıma da şart kostu buradan ev alacak ve tayini buraya alacak yoksa olmaz diye ( erkek arkadaşım Artvin de görev yapıyor zaten bittiğin de tayin isteyecek ) kendi memleketlerin de evi yeri var fakat illa ailemin olduğu şehirde olacakmış . İnanın aylardır dua ediyorum Nasip hersey fakat olmuyor . Zamanı vardır illa ki fakat annemin bu tavrı beni çok yordu gözünün önünde ağlıyorum artık sormuyor bile neyin var diye