Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+15 aylık şu an yeğeniniz. siz doğurana kadar 10 aylık olur. yengeniz ücretsiz izin alsın siz toparlayana kadar. neden almıyor?
5 aylık şu an yeğeniniz. siz doğurana kadar 10 aylık olur. yengeniz ücretsiz izin alsın siz toparlayana kadar. neden almıyor?
ücretsiz izinler doğu görevinden sayılmıyor. yani ne kadar ücretsiz izin alırlar ise orada kalma süreleri o kadar uzuyor. bir an önce oradan kurtulmak istiyorlar. çok mecbur kalmadıkça yengemden öyle birşey istemem. bir an önce görev süresi bitsin kurtulsunlar oradan istiyorum. ikisini de çok seviyorum. yeğenimi ise daha çok
Kendinizi haklı çıkarmak için ağır sacmalamissiniz.
Hamilesiniz bu mübarek gundeyiz yok doğuda çocuğa bişey yaparlar. . Allah siz ve sizin gibileri ıslah etsin.
İşte oğlum ev aldı diye göğsünü germesini biliyor ama asıl evi alan sizsiniz. Övünüyorsa elini taşın altına sokmalı. Kendi evine gelin gelip çalişmayan gelinlerin cocuklari bile kv evinde bakilabiliyor hep. Tamam bakmak zorunda degil. Ama siz de onun oğluna ev almak zorunda degilsiniz. Deyin ki madem bakacak kimse yok ben isi birakiyorum evimde oturup cocuguma bakacagim. Bize oturacak bir ev saglamak esimin görevi o ödesin borclari. Evi de o gecindirsin. Benden bu kadar.... ödediklerime sayin de.bizde de çevremde de gelin çalışıyorsa büyükanneler bakar.
burda kv. hiç kötülemedim.
memur çocuğuydum. 13 ev gezdim. 4 okul değiştirdim.
büyüdüm kiraya gelin geldim. evimden memnun değildim hep ama hep sorunlar çıktı. yemin olsun dedim bundan sonra taşınırsam kendi evime taşınırım bıktım kira kira gezmekten dedim.
dişimden tırnağımdan arttırarak bekarken aldığım arabamı ayıptır söylemesi 55 bine sattım.. ev peşinatı yaptım. banka banka gezdim kredi çektim... evi aldım...
kayınvalidem de ertesi gün bütün akrabalarını arayıp oğlum ev aldı dedi...
eşimin telefonuna mesajlar aramalar oooo hayırlı olsun oğlum ev ALMIŞSIN...
Allah yukarda
kv ile ilgili hiç bir şey bu kadar koymamıştı. ikinci koyan şey ise çocuk muhabbeti oldu. hep güleryüz gözlerdim hep elini öptüm hep saydım sevdim hediyeleştim. alttan aldım.
çocuğun ben bakıcam dedi sağol anne dedim. şimdi de sesini çıkarmıyor.
hep derdim nasıl kötü oluyor bu gelinlerle kaynanalar. olunuyormuş işte.
Benim de 7yıllık Doğu görevim başladı. Sözlerinizin nereye gittiğini bilmiyorsunuz bence siz.ücretsiz izinler doğu görevinden sayılmıyor. yani ne kadar ücretsiz izin alırlar ise orada kalma süreleri o kadar uzuyor. bir an önce oradan kurtulmak istiyorlar. çok mecbur kalmadıkça yengemden öyle birşey istemem. bir an önce görev süresi bitsin kurtulsunlar oradan istiyorum. ikisini de çok seviyorum. yeğenimi ise daha çok
Biz de doguluyuz, bahsettiginiz olaylar ulkenin her yerinde oluyor ve bunlar bakicida buyuyen bebeklerle alakali konular degil. Hormonlarinizda sorun var sanirim,biraz daha sakinşehitlerimiz intihar mı ediyor ?
senin yaşadığın şehirde şehit olan Utku bebeği hatırlıyor musun ? bomba yüklü araçla saldırmışlardı hani. 5 polis birde bebek şehit olmuştu. çok değil 1-2 sene evvel oldu. VE HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ.
ve bu sadece bir örnek. daha niceleri var. İstanbul da şehitlikler doldu...
doğuda görev yaptım. neyin ne olduğunu biliyorum çok konuşmayın isterseniz.
Onu biliyorum. Ama iki aylık yarım gün çalışmayı hemen mi yoksa sonra mı kullanıyorsun onu bilmiyorum. Tam Hatırlamıyorum daha doğrusu. Ama dediğim gibi sonradan kullanan tanıdıklarım vardı ki onlar malum olaylarda ücretsiz izinden dönüp kullanmış, sonra tekrar ücretsiz izne ayrılmışlardı.
Niye konusmayim ? Doğuda bilhassa benim yaşadığım şehirde bebelere bakicilik yapanlar aa bu asker çocuğu bu polis çocuğu diye bogazlamaya kalkmiyor , sen ve senin gibi irkcilar yüzünden memleketin hali ortada.şehitlerimiz intihar mı ediyor ?
senin yaşadığın şehirde şehit olan Utku bebeği hatırlıyor musun ? bomba yüklü araçla saldırmışlardı hani. 5 polis birde bebek şehit olmuştu. çok değil 1-2 sene evvel oldu. VE HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ.
ve bu sadece bir örnek. daha niceleri var. İstanbul da şehitlikler doldu...
doğuda görev yaptım. neyin ne olduğunu biliyorum çok konuşmayın isterseniz.
Yanlış... Bunu düşünen gelin kızımız....görümce hem çocuğuna baktırıyor hem de kendine harcıyor paraları ev almıyor ben aldım diyor...İnanın bu kadın calıstigi parayla ev almasa calisiyor ama yiyor derdi kaynanasi. Bakin kendi kizi icin bile demis. Calissa ama cocuk yapmasa torun diye tuttururlardi.