merhaba hanımlar... hemen konuya gireyim. benim kızım 20 aylık ve abimin kızı da 20 aylık çocuklarımızın arasında 3 gün var. annem yeğenime bakıyor ve sürekli bunaldığını söylüyor hatta dün telde konuştuk "herkes dışarda geziyor ben evde çocuk bakıyorum" dedi yeğenim için haftasonları geziyor.. ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum.. kayınvalidem de sert yapılı biri diğer torununu döven ve sürekli bağıran biri. görümcemin çocuğu hep kv.de. kızımı kıskandığı için hep aşırı tepkili çocuk. kızımı kv bıraksam bu sefer de kv benim kızıma da bağıracak diye bırakamıyorum.bi de görümcemin çocuğu zarar verir diye de bırakamıyorum.. iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz eşim kızımızı anneme bırakalım yemeğe gidelim diyor ben yanaşamıyorum... bu arada çocuğunu sürekli bırakıp gezme derdine düşmüş bir anne değilim hani arada sırada olurya öyle... bilemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
annem çocuğuma bakmak istemiyor.kayınvalideme de çocuğumu bırakmak istemiyorum... :(
- Konu Sahibi TURKUAZZZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Anlamadım.Sen çalıştığın için mi bktırmak istiyorsun.Dışarı gezmeye gitmek için mi?merhaba hanımlar... hemen konuya gireyim. benim kızım 20 aylık ve abimin kızı da 20 aylık çocuklarımızın arasında 3 gün var. annem yeğenime bakıyor ve sürekli bunaldığını söylüyor hatta dün telde konuştuk "herkes dışarda geziyor ben evde çocuk bakıyorum" dedi yeğenim için haftasonları geziyor.. ee böyle sürekli söylendiği için ben haftasonu kızıma bi bakıverde eşimle sinemaya gideyim falan diyemiyorum.. kayınvalidem de sert yapılı biri diğer torununu döven ve sürekli bağıran biri. görümcemin çocuğu hep kv.de. kızımı kıskandığı için hep aşırı tepkili çocuk. kızımı kv bıraksam bu sefer de kv benim kızıma da bağıracak diye bırakamıyorum.bi de görümcemin çocuğu zarar verir diye de bırakamıyorum.. iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz eşim kızımızı anneme bırakalım yemeğe gidelim diyor ben yanaşamıyorum... bu arada çocuğunu sürekli bırakıp gezme derdine düşmüş bir anne değilim hani arada sırada olurya öyle... bilemiyorum
- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
hayır maalesefArada bırakmak istiyorsan, illa büyükler şart değil ki.
Bir kuzenin yada ne bileyim yakın bir arkadaş, komşu falan yok mu?
Mesela benim kuzenim bekar, çocuğun olunca arada bırakırsın sen gezersin falan der. O tarz kimse yok mu, size gelir, bir kaç saat takılırlar
- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 448
- 43
- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
arada gezmek için her zaman değil kırk yılda birAnlamadım.Sen çalıştığın için mi bktırmak istiyorsun.Dışarı gezmeye gitmek için mi?
- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
Benim bir arkadaşım var, nereye gitseler çocuk yanlarında. Evet zor olur ama mecbur kalınca olsun böylesi de iyi diyip geçeceksiniz o zaman.hayır maalesef
- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
turkuaz bende senin gibiydim şimdi kızım biraz büyüdü çizgi filmlere gitmeye başladık napalım onlar büyüyünceye kadar çizgifilmlerle idare edecez sizde eve dvd sinema sistemi kurun bebiş uyuyunca sinema modunda izleyin önemli olan eşinle başbaşa film izlemek değilmi mekanın ne önemi var canım benim
yani annem bakmam demez ama hemen yüzü düşüyor bi kere rica etmiştim düşünürüz demiştiranneniz yıldönümünüzde de mi bakamıyor, bence abartıyorsunuz siz bir rica edin seve seve bakacaktır
kaynananız anlattığınız gibi biriyse tabi ki de ona asla bırakmayın !