Annem bizi evine yatıya istemiyor

Eğer annenizle iletişimi sürdürecekseniz yanınızda çocuklar yokken gidin. Çocuklarınız annelerinin görmediği değere şahit olmasa daha iyi olur.

Eş mi düşman mı belli değil. Annenizin açığını bulup size yüklenecek. Madem kalmamıza izin vermiyor gidemezsin annene diyecek. Siz de iki arada kalacaksınız Bir de aynı şehirdeymişsiniz, resmen eşinizin yaptığı terbiyesizlik.

Annen narsist birisi , senin yerinde olsam ben de annemi evime yatılı kabul etmezdim ve mesafe koyardım ama siz bu değersizlik duygusunun size verdiği huzursuzluk yüzünden annenize bağımlısınız içten içe, bu dediğimi bu yüzden yapamazsınız zaten...

Eşiniz kötü niyetli. Ne çeşit bir kompleksi varsa sizin üzerinizden kendini rahatlatıyor.

Anneniz geçmişin de etkisiyle kimseye tahammül edemiyor olabilir. Bizim çocukluğumuz da yoğun ve yatılı misafirle geçti. Açıkçası henüz bu yaşta ben de anneniz gibiyim. Ancak ben babamlar dahil kimsenin evinde de kalmam.

Annenize, eşinizin bu kötü niyetinden bahsedebilir ve ailem arkamda mesajını vermek için 1 hafta sonu kalmak için konuşabilirsiniz.

Yorumlarda anne aklanmış hemen hemen herkes adamın üzerine gitmiş nedense.
Konu sahibi iyi ki yakın bir tanıdığım değilsiniz (asla kırmak için söylemiyorum) yıldızımız barışmazdı belki öyle değilsiniz ama çok mıymıy geldiniz. Tutup sarsmak istedim cevaplarınız bile yordu beni annem de annem sürekli bir aklama durumunuz var.
Eşinizin size karşı olan tutumu çok kırıcı belki de siz eşinizi öyle anlamak istiyorsunuz, çünkü annenizin bencilligini empati yoksunluğunu evlat sevgisizligini aklama peşindesiniz.
Anneniz hasta falan değil kafası da gayet ses götürüyor ki gelip sizde yan gelip yatıyor ekmek elden su gölden bedava hizmet otel gibi kullanabiliyor evinizi. Eşiniz elin oğlu haklı olarak onun gözüne batar. Adamın çocuklarını evine istemeyen bir insanı adam neden ağırlamak istesin ki bende istemem.
Anneniz evi kirlenmesin evde fazla masraf çıkmasın onun derdinde. Ve anne kız bağı kurulamamis aranızda. Kendince kurnaz ve evladını kullanan bir kadın herşeyin farkında siz dillendirmediğiniz sürece salağa yatacak.
Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz, fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir. Karşındaki ailenden olsa kullanır.

Biz kalabalık bir aileyiz ve benim annem de bıkmış durumda.
Farklı şehirden geldiğimiz için kalmamızı idare ediyor bi nebze. Ama kardeşim aynı şehirde ve 2 çocuklu. Üstelik birine de annem bakıyor. Annem de ona söyler bazen hadi kızım çocukların uykusu geldi vs evine git diye.
Tamam anneniz biraz daha ince davransa daha iyi olurdu ama eşiniz tam bir kötü.
Ne demek ya ortada kalırsın gibi laflar etmek, kötü davranmak falan. Ailenizden korktuğu için değil sizi sevdiği için iyi davranması gerekirdi.
Siz çalışıyor musunuz?

Burda ayıp eşinin ayıbı niye ortaya çıkarmak istiyorki?? Akşam annemdeydim ayy oğluşum hadi anneannende kaliyosun dedim annem diyoki bu deli danayla nasıl basedeyim al götür daha doktuklerini topliycam peşinden,yani açık açık istemediği zaman söylüyor,kirilmiyirum çünkü benim bile bazen kafam kaldırmıyor,sen eşine ver ayarı annem istemiyor deme ama dolaylı yoldan yaptığının yanlış olduğunu anlat kocana

Çünkü annesi evde misafir etmediği halde kızına misafirliğe gidiyor. Kayınvalideniz sizi evinde istemediği halde size gelse rahatsız olmaz mısınız?

Çünkü annesi evde misafir etmediği halde kızına misafirliğe gidiyor. Kayınvalideniz sizi evinde istemediği halde size gelse rahatsız olmaz mısınız?
Yani kayın validem hiç gelmek istemez arada gel kal deriz gelir akşamı beklerki oğlu eve götürsün rahat edemez ama sonuçta annesi onun kayınvalidesi değil belki kaynanam yapsa bozulurumda anneme bozulmam yahu yillarca bizim için yaptıklarını yok sayamam sanırım,ben biraz derin bakıyorum bu olaylara kolay kolay kirilmam kusmem kimseye

Eşini sevmedim, oldukça bu durumu kullanıyor gibi. Benim aileme karışma de.

Burası da tuhaf normalde misafirliğe bile gitmek istemez ama size gelebiliyor. Baya psikolojik olarak yıpratılmış herhalde annen geçmişte. Ama anneler çocuklarına baya düşkün olur annem ayrılınca kötü oluyor teyzem desen hayata kimseyi sevmez çocukları tek aşkı hatta evlerinden ayrılırken gittikleri araba yoldan gözükmeyinceye kadar ardından bakıyor.
Bence üzülmen normal.

Eee sizin anneniz de eşinizin kayınvalidesi. O da bozulmakta haklı. Çekmek zorunda değil bu durumu. Karşı tarafın yerine kendinizi koysanız annenizin ne kadar yanlış davrandığını göreceksiniz. Eşiniz sadece ayıbı yüzünüze vuruyor. Çünkü siz görmek istemiyorsunuz.

Anneme bunu söyleyemem, eşime onu belli edemem, kendiliğimden şunu yapamam... Sorunun kaynağı bizzat sizsiniz. Konuşacaksınız soracaksınız ve cevabını vereceksiniz. Anne bizim gelip kalmamızı istemiyorsan açıkça söyle, karşılıklı bilelim yatılı gelip kalabilir miyiz diye sorun. Aynı şehirde 10 km uzaktan yatıya gelmek zaten saçmalık ötesi ama olur da mecbur kalırsam, eşimle anlaşmazlık yaşarsam kapıyı çarpıp buraya gelebilir miyim bilmem lazım deyin. Gündüz oturmalı gidip gelelim birbirimize deyin. Hep kayınvalideleri gömüyoruz ama bazen anneler daha beter çıkıyor.

Eşiniz varken kaynanaya gerek yok. Adama bak, kızın gelsin temizlik yapsın diye olta atıyor. Sen kimsin kardeş milletin anne evlat ilişkisini deniyorsun? Eş olarak, annenler devamlı yatılı geliyorlar ama biz gidemiyoruz, sence de haksızlık değil mi, anne kız ilişkinize karışmak istemiyorum ama bu durum canımı sıkıyor deyip çekilsin kenara.

Bu kadar pısırık olmayın. Çocuklarımın düzeni odası oyuncağı uykusu yemesi içmesi... Ben evimde rahatım mutluyum, annemin evi bile olsa gidip kalmak istemiyorum deyin şu adama. Rahatsız oluyorsan uygun bir dille kendin konuş kendin söyle deyin. İstiyorsa kendisi gitsin, ya da çocuklara baksın siz tek gidin. Terbiyesiz adam, bana bir şey olursa ortada kalırsın diyor.

Anneye degilde es kisisine daha cok kuruldum ben.Neden ısrarla üzülün diye ugrasıyor??

Ben annenize hak vermedim..yatıya istemiyor hadi yakın da zaten ama siz gündüz de yemiyorum rahatsız etmeyeyim diye diyorsunuz. Normal değil..ben olsam böylr anneyi evimde istemem..eşinizin sizin açığınızı araması çok hatalı ama eşinizin yerinde olsam evimde annenizi istemem. Amadirekt derim böyle saçma işlerle uğraşmam

Eşiniz cok garip, düşman gibi açık aramak nedir? Sen bu duruma düşme diye daha erken kalkalım dese bunları kafandan at diye eve geçmeden bı yerlere götürse. Ben de başkasında kalmaktan rahat edemiyorum zaten gibi şeyler diyerek biraz içinizi ferahlatsa o zaman eş olmaz mı aslında bu ayi

Eşimin derdi onlar gelip kalıyor neden kabul etmiyorlar haklısınız bende sevmiyorum gidip kalmayı aynı şehirde 10 kilometre yola gerek yok aslında ama eşimin derdi annemin üstüne gitmek
Aynı şehirde gidip kalmanın mantığını anlamadım ben.
Ne gerek var ?
Gelsin herkes otursun kalksın gitsin evine.
Ailenizin de sizde kalmasına gerek yok iki çocuğunuz varmış onların da size zahmet vermemesi gerek.
Eşiniz de ne olursa olsun sizin ailenizle aranızdaki mevzulara karışmamali.
Sizde açık açık annenizle konuşabilirsiniz çok zor değil size bir şeyler hazırlaması.
Fazla ezik davranıyorsunuz.

Yoo kendinizde gidebilirsiniz.
Gidin vaktiyle kalkıp gelin kalmak istemenizi anlamadım ben.
Neden yani bu kalma isteği ?
Ailenizde sizde kalmamalı ne gerek var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…