- 23 Ekim 2022
- 778
- 1.306
- 28
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Annen narsist birisi , senin yerinde olsam ben de annemi evime yatılı kabul etmezdim ve mesafe koyardım ama siz bu değersizlik duygusunun size verdiği huzursuzluk yüzünden annenize bağımlısınız içten içe, bu dediğimi bu yüzden yapamazsınız zaten...Evet kafası sakinligi seviyor hakta veriyorum bir gece kalırım kovacak degil ama çok gerilir bende öyle ortamda kalamam.kendi gelince bi kaç gün kalırlar babam dediki kaç gün kaldık rahatsız etmişizdir ben olurmu hiç öyle şey dedim annemde biz ne rahatsız edicez dedi empati yapamıyor çocugumun bri büyük zaten zararı yok digeri biraz küçük
Bunu ben yazacaktım amaama eminim özünde iyi biridir
Burda ayıp eşinin ayıbı niye ortaya çıkarmak istiyorki?? Akşam annemdeydim ayy oğluşum hadi anneannende kaliyosun dedim annem diyoki bu deli danayla nasıl basedeyim al götür daha doktuklerini topliycam peşinden,yani açık açık istemediği zaman söylüyor,kirilmiyirum çünkü benim bile bazen kafam kaldırmıyor,sen eşine ver ayarı annem istemiyor deme ama dolaylı yoldan yaptığının yanlış olduğunu anlat kocanaArkadaşlar ben evliyim 2 çocuğum var. yıllardır annemlerde yatıya kalmadım 1 gün bile, annemin istemedigi çok belli gidip yiyip içmem bile rahatsız etmiyim diye.ben bu durumu yıllardır idare ediyorum annemdir olsun kadın yıllarca kayınvalideyle oturmuş kalabalık bir aileye gelin gelmiş şimdide kafa dinlemek ister diyorum annem orta yaşlı düşkün degil çok şükür ama artık misafir kaldıramıyorum gençlik gibi olmuyor diyor laf arasında,neyse asıl konu eşim bunu anladı ve bana annene gidin kalın degişiklik olur diyor maksat istemedigini ortaya çıkarmak haftasonu gidip kalalım diyor sırf inadına bende ortaya çıkacak diye korkuyorum kimsenin hatası ortaya çıksın istemem napıyım annem sonuçta.ben oraya gittiğimde akşam üstü olurdu bana otobüsü kaçırırsın git hemen diyordu.anneme gittigimde asla rahatsız etmem yemiyorum bile yan bize özel hazırlık yapmıyor ben toplarım hani gidip yayılıp yiyp içip yatsam haklı.neyse işte böyle eşim taktı bi insan evladını istemezmi nasıl bagınız var diyor annem normalde çok arar ilgilenir beni sever ,kendisi bize gelir bi kaç gün kalırlar hizmetimi yaparım biraz daha kalın ısrar ederim yine gelin derim geliriz der ama sizde gelin hiç duymadım kalbim çok kırılıyor.eşimde biliyor ben ortada kalsam seni kabul etmezler diyor onun rahatlıgı heralde kötü davranıyor bana sokakta kalsam kabul ederler evine ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..sizce annem haklımı siz ne düşünüyorsunuz? Hepinize teşekkür ederim...
Çünkü annesi evde misafir etmediği halde kızına misafirliğe gidiyor. Kayınvalideniz sizi evinde istemediği halde size gelse rahatsız olmaz mısınız?Burda ayıp eşinin ayıbı niye ortaya çıkarmak istiyorki?? Akşam annemdeydim ayy oğluşum hadi anneannende kaliyosun dedim annem diyoki bu deli danayla nasıl basedeyim al götür daha doktuklerini topliycam peşinden,yani açık açık istemediği zaman söylüyor,kirilmiyirum çünkü benim bile bazen kafam kaldırmıyor,sen eşine ver ayarı annem istemiyor deme ama dolaylı yoldan yaptığının yanlış olduğunu anlat kocana
Yani kayın validem hiç gelmek istemez arada gel kal deriz gelir akşamı beklerki oğlu eve götürsün rahat edemez ama sonuçta annesi onun kayınvalidesi değil belki kaynanam yapsa bozulurumda anneme bozulmam yahu yillarca bizim için yaptıklarını yok sayamam sanırım,ben biraz derin bakıyorum bu olaylara kolay kolay kirilmam kusmem kimseyeÇünkü annesi evde misafir etmediği halde kızına misafirliğe gidiyor. Kayınvalideniz sizi evinde istemediği halde size gelse rahatsız olmaz mısınız?
Eşimi asla savunmam narsist birisi belki annem evinede alsa öyle davranır bilemiyorum..sadece bazen annemin yaptığına üzülüyorum içten içe kendisi size gelicez kalıcaz diyor ama siz hiç gelin demiyor bazen çok takıyorum kimseye anlatamıcsm için burda içimi döktüm
Eee sizin anneniz de eşinizin kayınvalidesi. O da bozulmakta haklı. Çekmek zorunda değil bu durumu. Karşı tarafın yerine kendinizi koysanız annenizin ne kadar yanlış davrandığını göreceksiniz. Eşiniz sadece ayıbı yüzünüze vuruyor. Çünkü siz görmek istemiyorsunuz.Yani kayın validem hiç gelmek istemez arada gel kal deriz gelir akşamı beklerki oğlu eve götürsün rahat edemez ama sonuçta annesi onun kayınvalidesi değil belki kaynanam yapsa bozulurumda anneme bozulmam yahu yillarca bizim için yaptıklarını yok sayamam sanırım,ben biraz derin bakıyorum bu olaylara kolay kolay kirilmam kusmem kimseye
Anneye degilde es kisisine daha cok kuruldum ben.Neden ısrarla üzülün diye ugrasıyor??Arkadaşlar ben evliyim 2 çocuğum var. yıllardır annemlerde yatıya kalmadım 1 gün bile, annemin istemedigi çok belli gidip yiyip içmem bile rahatsız etmiyim diye.ben bu durumu yıllardır idare ediyorum annemdir olsun kadın yıllarca kayınvalideyle oturmuş kalabalık bir aileye gelin gelmiş şimdide kafa dinlemek ister diyorum annem orta yaşlı düşkün degil çok şükür ama artık misafir kaldıramıyorum gençlik gibi olmuyor diyor laf arasında,neyse asıl konu eşim bunu anladı ve bana annene gidin kalın degişiklik olur diyor maksat istemedigini ortaya çıkarmak haftasonu gidip kalalım diyor sırf inadına bende ortaya çıkacak diye korkuyorum kimsenin hatası ortaya çıksın istemem napıyım annem sonuçta.ben oraya gittiğimde akşam üstü olurdu bana otobüsü kaçırırsın git hemen diyordu.anneme gittigimde asla rahatsız etmem yemiyorum bile yan bize özel hazırlık yapmıyor ben toplarım hani gidip yayılıp yiyp içip yatsam haklı.neyse işte böyle eşim taktı bi insan evladını istemezmi nasıl bagınız var diyor annem normalde çok arar ilgilenir beni sever ,kendisi bize gelir bi kaç gün kalırlar hizmetimi yaparım biraz daha kalın ısrar ederim yine gelin derim geliriz der ama sizde gelin hiç duymadım kalbim çok kırılıyor.eşimde biliyor ben ortada kalsam seni kabul etmezler diyor onun rahatlıgı heralde kötü davranıyor bana sokakta kalsam kabul ederler evine ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..sizce annem haklımı siz ne düşünüyorsunuz? Hepinize teşekkür ederim...
Evet kafası sakinligi seviyor hakta veriyorum bir gece kalırım kovacak degil ama çok gerilir bende öyle ortamda kalamam.kendi gelince bi kaç gün kalırlar babam dediki kaç gün kaldık rahatsız etmişizdir ben olurmu hiç öyle şey dedim annemde biz ne rahatsız edicez dedi empati yapamıyor çocugumun bri büyük zaten zararı yok digeri biraz küçük
Aynı şehirde gidip kalmanın mantığını anlamadım ben.Eşimin derdi onlar gelip kalıyor neden kabul etmiyorlar haklısınız bende sevmiyorum gidip kalmayı aynı şehirde 10 kilometre yola gerek yok aslında ama eşimin derdi annemin üstüne gitmek
Yoo kendinizde gidebilirsiniz.Dogru ben anneme hak veriyorum o yüzden ben kendim gitmiyorum nnem çağırdı diyorum ama eşim gıcıklık yapıyor sizde kalsın diyor tepkisin ölçüyor sadece arada biraz kırılıyorum anneme herkes annesine gidiyor imreniyorum bazen ama sonra toparlanıyorum