Annem bizi evine yatıya istemiyor

Annem kırılır diye hiç konuşmadım darılır daha gelmez bize anlamıyor gibi davranıyorum annemlerin kültürü bu misafir gelir onlarda kimsede kalmaz biz hariç benim annem ben içime atar belli etmem eşim anladı üstüne gidiyor gdp orda 2 gün kalıcam bıktırcam diyor bişey derse nasıl annesin diyecekmiş evladım yine annemin kusuru ortaya çıkar diye üzülüyorum dahada gelmez bize

Günübirlik gidip döndüğünüze göre uzak değil yani neden annenizde kalasınız, onlar neden sizde kalıyor? Anneniz yatılı misafir istemeyebilir, bu kendi kızıda olsa değişmez, bi mecburiyet olmadığı sürece.. Sizin orada yiyip içmemenizde bana abartı geldi..

Ayrıca bu konuda eşinize laf konuşma haddini neden veriyorsunuz, ona ne yani?

Yahu ikisinden de yüzü gülmez mi bir insanın! Boşver sıkma o tatlı canını… kim ne istiyorsa öyle olsun. Ama ben senin yerinde olsam anneme açılırım. Anne neden böyle yapıyorsun, bizi istemiyor musun, en azından eşimin yanında böyle yapma çünkü durumu anlıyor derim.
Siz de böyle dertleşin annenizle bakalım be diyecek.

Benim annem de sizin annenizin aynısı. Görüyorum ki zorluyor kendini ama kafası götürmüyor anlıyorum. Sorun etmiyorum hatta eşime kendi ağzımla ben söylüyorum annemin kafası kaldırmıyor diye. Madem babanız düşkün benim arkamda babam var deyin, ben anneme yük olmam çocukları kafası kaldırmıyor bu yaştan sonra deyin. Eşinizin yaptığı çok çirkin.

Annene söyle bence belki bu şekilde düşüneceği aklına gelmiyor kadının evladı ezilsin ister mi hiç. Eşinizin çenesi kapanır siz hiç taviz vermeyin dik durun

Kafası sakinliği seviyor ama sizde kalabiliyor bence annen hem evi kirlenmesin,hem telaş ve masraf olmasın istiyor olabilir mi?
Evet böyle bu durumu ben annem diye kabul ettim bi arkadaşım aynısını yapsa kabul etmezdim ama Kuran'da da anne hakkı çok fazla üzülsemde kabul ettim onlar gelsin yeterki sağlıklı olsun hizmetimi yaparım ama elin oglunun diline düştük

Eşim çok fena çok uyanık yıllar içinde kendi anladı tavırlardan anlamakta kolay zaten anlayınca anneme sizde kalsın bir iki gün deyip onu ölçmeye başladı annem de en son he he yok 15 gün kalsın dedi şakasına iyice anladı yok şaka yaptı diyorum sürekli o lafı tekrarlıyor

Yinede evden çık git 1 saati geçer yani,birde orda yiyip içmemem annem otur yemek ye demiyor kendine koyup yiyor bende kırıldım bir ara yakındık bazen çaya bazen yemege iftara çağırırdık onlar çagırmayınca anladı eşim inanın anlaşılıyor bunca yıl sakladım hani ben annemler geliyor diye özen gösteriyorum bu özeni onda görmeyince anladı eşim de nildigin kadın gibi kusur araştırmayı sever

Yakın zamanda çocuğu okula bıraktıktan sonra dedim ki annemlere ugrayayım havada guzeldi...Yine de aradım babam çıktı..Gelme dedi ..Kardeşim işten gelmiş uyuyormuş,anneminde başı agrıyormuş..Ee o da iş güç öle dolanıyormuş..Müsait değiliz dedi Sonra gel falan dedi Ki gittiğimde yarım saat en fazla max 1 saat otrururum yani...

Ben salağıda onların eve yönelmiştim bile çoktan aslında bişi lazım mı diye de sorcaktım..Geri döndüm ve şok oldum...Sonucta o evde buyudum yeri geldi annem hastaydı onunla ılgılendım evle ılgılendım ya hu ben komşu kızımıyım? Bakıyorum bazı kızlar annelerinden çıkmıyor böyle içli dışlılar mesela biz yakınız ama öyle değiliz ve hoşlanmadıklarını hissediyorum..

Annemde kalkınca neden öyle dedin demiş ne var kalkardım yabancı degıl kı demıs..Bu seferde pişman olmuş muş amacı hani kötü değilmişde binlerce uydurma..

Bitti daha da geleyim mi asla demem sanırım demedim de aylar oldu..Kendileri yemeğe çağırır gideriz o kadar..Bazı aileler çocuklarıyla o bağı kuramıyor ve bencil oluyorlar...

Mesela benim çocuğum evlensede istediği zaman gelsin gitsin hatta odalarını dahi bozmak istemem kendi odalarında kalsınlar...Neyse diceğim şu ki; o an şoka girdim ve babamın o sözünü milyonlarca kez içimde tekrar ettim istemsiz...

Sonra dedim ki amaaaan bir kere geldim dünyaya başka bir insanoğluna üzülerek heba edilecek bir saniyem dahi yok..Sadece tutumumu değiştirdim o kadar..

Bir insan nasıl çocuğunun önünde yer sen ye demez?? Afedersiniz ama niye bu ilişkiyi sürdürmeye çalışıyorsunuz ? Çocuklarınız rezil olmuyor mu o eve gittiğinizde . Ben böyle anne hiç görmedim bu nasıl birşey

Annen bir tabak yemek vermeyince sorun yok . Hayat arkadaşın elin oğlu . Sizin ailece çok değişik bakış açılarıniz var

Annem beni ister de çocuk sesini kafası kaldırmıyor o yüzden madem kalmamı çok istiyorsun al bak çocuklara ben gideyim deyin ve gidin. Birkaç gün kalsın çocuklarla. Daha ağzını açmaz
Çocuk sesini kafası kaldıramayan, kızında da kalmaz. Kocası anlamaz mı sanki.

Ben bile annenizin tepkisini merak ettim.Bir gün gidin akşam da yatıya kalacağız deyin.Gerilirse gerilsin bir güncük ,en fazla ne olabilir ki.

Siz de tuhafsiniz ama, annenizden özel ikram,hizmet bekliyorsunuz anladığım kadarıyla.Annenizde biraz pintilik var gibi.Eliniz kolunuz dolu gidin, beraber pişirip yersiniz." Sen de ye" demesini beklemenize gerek yok.Bir deneyin bakalım ne olacak.

Böyle herkes birbirinin içinden ne geçiyor habersiz,kimse kimseye bir şey demiyor çıkarım yapıyor sadece.İletişim sıfır,garip aile ilişkileri.

Nasıl yani,gidip hiç yemek yemeden,çay içmeden mi dönüyorsun

Eşimin derdi onlar gelip kalıyor neden kabul etmiyorlar haklısınız bende sevmiyorum gidip kalmayı aynı şehirde 10 kilometre yola gerek yok aslında ama eşimin derdi annemin üstüne gitmek
eşinizi annenizle ikili ilişkilere karıştırmayın, ne sebeple olursa olsun annemi ağzına dolayacak alnını karışlarım isterse annem can düsmanım olsun kime ne?
eşiniz mahalle karısı gibi her halta bik bik edeceğime önce adam gibi koca olsun kıçına tekmeyi bassanız onun kahrını başka kim çeker acaba birazda onu düşünsün

Benim eşim de öyle. Ben pek fazla aileme gitmek istemem üst üste gitmem çünkü hep bi kavga surat babam aynı sofraya bile oturmaz yeri gelir. Eşime bunları anlatmam zten de o da ailenle aynı sehirdesin gitmiyursun fln diye lafını yapar.
Sonra bbm kız cocugum var onunla oynar ilgilenirken eşim hep kız çocukları için baba başka der sonra bana bakar tabi seni bilemem der. Benim babam soguk bize asla sevgi göstermeyen biri ben de öyle hep mesafe vardır. Bunu bildigi iicn bana ima da bulunur. O an bir üzülürüm içim ezilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…