- 10 Aralık 2017
- 316
- 74
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Aslında çok iyi ama yatılı hiç kimseyle uğraşmak istemiyor kimseye gdip gelmezler yatılı buda psikolojik anlıyorum ben kalmıyorumama eminim özünde iyi biridir
Eşimi asla savunmam narsist birisi belki annem evinede alsa öyle davranır bilemiyorum..sadece bazen annemin yaptığına üzülüyorum içten içe kendisi size gelicez kalıcaz diyor ama siz hiç gelin demiyor bazen çok takıyorum kimseye anlatamıcsm için burda içimi döktümBirazdan gelip eşini savunursa asla şaşırmam. Annesini eleştirir ama kocalarına laf kondurmuyorlar. Annesi yıllar boyunca kalabalık bir ailede yaşamış. Kaynana,görümce derdi çekmiş şimdi rahatladım diyordur. Evet kabul etse daha iyi olur ama kadın artık bunalmış,yaşlanmış. Burada eşinin bilerek canını yakan eş müsveddesi daha suçlu.
Annenin algısı ayrı değişik, eşinin ayrıArkadaşlar ben evliyim 2 çocuğum var. yıllardır annemlerde yatıya kalmadım 1 gün bile, annemin istemedigi çok belli gidip yiyip içmem bile rahatsız etmiyim diye.ben bu durumu yıllardır idare ediyorum annemdir olsun kadın yıllarca kayınvalideyle oturmuş kalabalık bir aileye gelin gelmiş şimdide kafa dinlemek ister diyorum annem orta yaşlı düşkün degil çok şükür ama artık misafir kaldıramıyorum gençlik gibi olmuyor diyor laf arasında,neyse asıl konu eşim bunu anladı ve bana annene gidin kalın degişiklik olur diyor maksat istemedigini ortaya çıkarmak haftasonu gidip kalalım diyor sırf inadına bende ortaya çıkacak diye korkuyorum kimsenin hatası ortaya çıksın istemem napıyım annem sonuçta.ben oraya gittiğimde akşam üstü olurdu bana otobüsü kaçırırsın git hemen diyordu.anneme gittigimde asla rahatsız etmem yemiyorum bile yan bize özel hazırlık yapmıyor ben toplarım hani gidip yayılıp yiyp içip yatsam haklı.neyse işte böyle eşim taktı bi insan evladını istemezmi nasıl bagınız var diyor annem normalde çok arar ilgilenir beni sever ,kendisi bize gelir bi kaç gün kalırlar hizmetimi yaparım biraz daha kalın ısrar ederim yine gelin derim geliriz der ama sizde gelin hiç duymadım kalbim çok kırılıyor.eşimde biliyor ben ortada kalsam seni kabul etmezler diyor onun rahatlıgı heralde kötü davranıyor bana sokakta kalsam kabul ederler evine ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..sizce annem haklımı siz ne düşünüyorsunuz? Hepinize teşekkür ederim...
Eger annemler tam arkamda olsa evine kabul edecegini bilse bana kötü davranmaya cesaret edemez diye düşünüyorum
Eşim zaten ayrı bi konu,annem benimle vakit geçirmek istiyor ama bizim evde bende içten içe kırılıyorum bende haxırlanıyım çocukları alıp gidiyim değişiklik olsun diyorum evleri büyük ama biz gelelim diyor bende yeterki annem babam sahlıklı olsun kabul ederim diyorum ama kalbimde kırılıyor işte Çevremde başka farkedenlerde oldu niye sen gtmiyorsun hep onlar geliyor dedi komşumuz bende eşim kalma diyor dedim sende anneni korumak için üstünü kapatma diyor samimi bi komşumuz insanlar kusur arıyor öalesefEşin ayrı annen ayrı fiyasko bı insan ayda bir kez olsun kızıyla vakit geçirmek istemez mi? Gerçekten şaşırtıcı geçmişte ne kadar yorucu hayatı olursa olsun şu an sizi istememesinin sebebi olamaz bence
Evet mizacı bu bende strese girmesin diye gitmyorum onlar geliyor ama üzülüyorum işte ben kızıma ilerde böyle yapmıcam inşallahBir annenin evladını yanında istememesini artık hiç anlayamam. Ve bunu asla normalleştiremem.
Annenizin mizacı buysa böyle kabul edip bir yanınız buruk şekilde devam edersiniz. Benim anneannem böyleydi annemin içinde anne konusu uktedir.
Eşiniz de patavatsızın teki. Resmen sizi ince yerden vurmaya çalışıyor. Eş değil düşman rakip sanki.
Ben eşime bu durumu hiç demedim gizledim hep ama zamanla anladı tavırlarından eşim anne kızın kalsın 2 gün sana ev temizliğinde yardım eder dedi tavrını ölçmeye yaptı tabi o da he he yok 10 gün kalsın dedi tamamen anladı eşim zaten narsist birisi o tamamen ayrı bi konu yatılı konusunda haklısınız çok uzak degil hiç gerek yok ama işte eşim kendileri gelip kalıyor ama neden bizi kabul etmiyor diyor şimdi evine istemiyor ama muhtaç oluncs seni arar o zaman diyor dline düştüm annemede diyemem bi gece kalıyım diye bayramda bi denicem inşallah bakalım10km mesafe için yatıya kalmak garip değil mi iki çocukla bide anneniz zamanında neler yaşadı kimbilir farklı şehirlerde olsanız görüşmeniz az olsa neyse diyecem. Ben her gün 15km işe git gel yapıyorum bu kadar mesafeler nedir yani beklentiniz saçma. Eşinize bu haddi verdiğiniz içinde siz suçlusunuz ne alaka neden kalacam ben rahat edemiyorum iki çocukla diye işleyip bunu istemeyen sizmiş gibi yapacaktınız anne-kız ilişkinize girmeyecektiniz. Kaldı ki eşinizin bu yorumu yapması haddi değil benim kimseye ihtiyacım yok sen hayırdır diyemiyo musunuz? Aileniz hayatta olmasa ne olacaktı? Bu kadar yüz vermeyin kocacı olacam diye ne yapcağını şaşıyo bazı kadınlar. En kötü annene dersin eşim böyle böyle diye beni darlıyor diye 1 gece gidersiniz
Anneniz sizde niye kalıyor?Ben eşime bu durumu hiç demedim gizledim hep ama zamanla anladı tavırlarından eşim anne kızın kalsın 2 gün sana ev temizliğinde yardım eder dedi tavrını ölçmeye yaptı tabi o da he he yok 10 gün kalsın dedi tamamen anladı eşim zaten narsist birisi o tamamen ayrı bi konu yatılı konusunda haklısınız çok uzak degil hiç gerek yok ama işte eşim kendileri gelip kalıyor ama neden bizi kabul etmiyor diyor şimdi evine istemiyor ama muhtaç oluncs seni arar o zaman diyor dline düştüm annemede diyemem bi gece kalıyım diye bayramda bi denicem inşallah bakalım
AnEş eş değil düşman resmen. Zayıf noktanızı bulmuş ordan vuruyor sürekli.
Anneniz de yatıya iki çocuklu kadını misafir etmek zorunda değil. Ben bunda garip bi şey göremedim. Kadına yetiyor belli ki bi kaç saat görmek, sonrasında kendi halinde kalmak istiyor.
Annem bizim anladıgımızı hiç bilmiyor biz kalmıyoruz diye biliyor hatta önceden eşim annemi bilmedig zamanlar gidip kalma dön eve diyordu annem de biliyordu bunu rahattı ama şimdi eşim kalalım bu gece diyor annem çok strese girecegini hissediyorum yok diyorum anneme ben kalıcam kızın kalmıyor diyor çok arada kaldım annemdekide hastalık ama kendi gelince kalıyorlarYani siz bir defa bir hafta sonu kalmak isteseniz de anneniz kabul etmeyecek mi? Bu kadar kesin bir şekilde istememesi bana garip geldi. Belli ki kocanız da doğru düzgün bir adam değil, en azindan kocanızın bu kadının benden başka kimsesi yok gidecek hiçbir yeri yok gibi düşünmemesi için de mi esneyemez? O kadar da mı halden anlamaz?
Gerçekten üzüldüm yani cok arada kalmışsınız.