Annem bizi evine yatıya istemiyor

Güzel yorumlamissiniz
...

Adam annesi sürekli kaldığı için aslında rahatsız olmaya başladığı için sizde kalın diyor. Kızın kalmıyor ben gelip kalacağım diyor.

Annene hiç birsey deme. Kocanı da götür arada kalın alışsın ilgilensin.
Konu sahibi çok fazla düşünüyorsunuz etkilenmissiniz annenizin geçmişinden. Biraz umursamaz olun. Annende kaliyor sonuçta

Cok kotu niyetli bir esiniz var. Bence siz esinize "yoruldum birkac gun annem yatili gelsin cocuklara baksin, sen de istersen arkadaslarinla takil" diyin.

Ayrica ayni sehirdeyseniz sizin yatili gitmenize hic gerek yok. Sahsen annemle ayni sehirde olsak ben de yatili gitmem, kac yasinda kadin evi dagiliyor her ne kadar yardim etsem de o evin sorumlulugu kendisinde. Cocuklar gurultuculer, bizler bile bazen cocuklarimiza tahammul edemiyorken. Ben evlat ve gelin olarak su kafadayim : Annem, k.validem bizleri buyuttu ki cidden zor sartlarda bu kadar bolluk yoktu tek maas ve aile apartmanindaydi. Artik tam rahata ermisken esiyle, arkadaslariyla, kardesleriyle gezmesini keyfine bakmasini destekliyorum. Ama ne yazik ki farkli ulkelerdeyiz ve son 2 senedir cok sık yatili gittim ve annecigimi epey yordum
Ve annemin bana dedigi lutfen 2.yi yapma bu senin oglun 3 cocuga bedel

Eşimin derdi onlar gelip kalıyor neden kabul etmiyorlar haklısınız bende sevmiyorum gidip kalmayı aynı şehirde 10 kilometre yola gerek yok aslında ama eşimin derdi annemin üstüne gitmek

Bence Adam hakli, madem evine Kabul etmiyor niye Gelip kaliyor. Anmelden aldigim vibe kesin bide laf sokan kaynana.....

Bu kk kadinlarinin iki yüzlülügü bayiltacak Beni. Kiz annesi söz konusu olunca aklamak icin yüzde yüz hakli olan adami bile sucluyorlar. Adam hakli madem biri Gelip benim evimde kaliyor, en azindan sizde gelin kalin diye teklifde bulunmali.

Annemle araçla 45 dakika mesafe var aramızda. Bende gidip kalmam,sabah gider akşam dönerim, annemde saat 4 olduğunda hadi trafiğe kalmayın dön yavaş yavaş sen der. Beni yada çocuklarımı istemediğinden değil yani bu. Daha rahat gidelim,trafikte 2 çocukla saatler gecirmeyeyim diye. Annenizde belki eşiniz laf eder diyerek sizi erken gönderiyor. Kalmak istediğinizi,kalacağınızı söylememişsiniz ki hiç. Söyleseniz belki böyle davranmayacak kadın. İletişim kurun yani böyle kendi kendinize kurmayın kafanızda.
Benim annemde birşey hazırlamıyor,her seferinde alıp onu da dışarı cıkarıyorum zira. Kayınvalidemi de aynı şekilde. Cocuklarla evde tıkılmaktansa güzel hava varsa özellikle dısarda vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Oldu da evde kaldıysak ben hazırlarım yada yardım ederim ne var ki bunda. Hizmet bekleyecek değilim zaten.
Eşiniz fena ayrıca söylemeden geçemeyeceğim.
Gidin kalın diyormuş ya,yerinizde olsam sırf cenesi kapansın diye onsuz gider kalırdım 2 gün annemde. Aynı şehirde kalmak saçma olsada ona inat yapardım bunu. Annenizde evinize gidin diyip kovacak değil yani.

İki çocuğunuzla gidip etrafı dağıtıp kirletip, gürültü yapıp kadını yorup gideceksiniz
Keşke biraz annenizi düşünseniz
Tabakları bulaşık makinesine koymakla olmuyor
Kimse anneanneleri bile olsa, çocuklarınızın bıraktığı kaosu çekmek zorunda değil

Haa annenize gittikten bir gün sonra evine temizlikçi kadın yollayacak ve parasını ödeyecekseniz belki olabilir

Ama aynı şehirde olduğunuz halde annenizde kalmak nedir yahu
Herkesin kendi düzeni, tuvaleti, banyosu var

Siz gençsiniz, annenizi ağırlaması gereken sizsiniz

Eşiniz de mercimek kadar beyniyle kurnazlık yapmaya çalışmasın, kötü niyetli bir adam bana göre
Kendisi yemek ve temizlik yapmadığına göre söz hakkı yok bu gibi konularda
Adam olsun da kaynanasına temizliğe kadın yollasın çok istiyorsa

Not: ben de annemle aynı şehirdeyim. Annemde kalmam pek. Ben gittikten sonra yatak yorgan yıkamak zorunda kalsın istemem. Giderken de elim kolum dolu giderim, alışverişini yaparım. Evlat olarak siz onu rahat ettireceksiniz, o sizi değil

Bu annenin yaptığını kaynana yapsa yorumlar ne olurdu acaba

eşinize kocaman bir sanane diyemiyor musunuz?

çoook rahatsız olduysan bu lafı anneme söyle benim kafamı şişirme diyin

ya da olmadı annenizin yanında konuyu açın damadının pek zoruna gitti anne bu lafın falan gibi
biraz da onlar düşünsün

Aynen öyle onun için evlenecek adamı çok iyi seçmek lazım belki biraz da şans işidir. Ben ve eşimde asla kullanacak insanlar değiliz. Eşim kullanmaya kalkacak olsa inanın her gün başıma kakmasi beni hor görüp ezmesi lazım. Hem eşim dediğiniz gibi o tiynıyette değil hemde ben dik biriyim kendimi ezdirmem çünkü ben kimseden sorumlu degilim, kendine güveniyorum.
Konu sahibinin eşi maalesef karakter olarak gelişmemiş birisi. Konu sahibi de çok pasif fırsatını bulan eziyor demek ki

anneniz cok yorulmus vs olabilir vakti zamaninda kv vs lakin sen onun öz kizisin birdeona yük degil üstelik yardimcida oluyorsun evini talan edip savas alanina cevirip gitmiyorsun insan evladini yaninda evinde gecelesin ister esiyle ister essiz yeterki agiz tadini bozacak hareketlerde bulunmasin evlad bilmiyorum neden bu kadar duyarsiz anneniz sizde söyleyin esinizin üzerinize kurdugu bu baskiyi hala ayniysa anneniz yapacak birsey yok benim annemde böyle iste napalim onu öyle kabul ediyorum sonucta annem benim degistiremem huyu suyu bu banada ikide bir annemi kötü göstermeye calisma neyse o diye söyleyin esinize insaAllah anlayisi olurda seni üzmeye cekinir esiniz dile getirmez bundan sonralari diiliyorum Rabbim yar ve yardimciniz olsun iyi yürekli güzel kardesim amin,

Kocan pislikmis.
Annenle konus bence acik acik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…