- 12 Kasım 2018
- 366
- 361
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Güzel yorumlamissinizYorumlarda anne aklanmış hemen hemen herkes adamın üzerine gitmiş nedense.
Konu sahibi iyi ki yakın bir tanıdığım değilsiniz (asla kırmak için söylemiyorum) yıldızımız barışmazdı belki öyle değilsiniz ama çok mıymıy geldiniz. Tutup sarsmak istedim cevaplarınız bile yordu beni annem de annem sürekli bir aklama durumunuz var.
Eşinizin size karşı olan tutumu çok kırıcı belki de siz eşinizi öyle anlamak istiyorsunuz, çünkü annenizin bencilligini empati yoksunluğunu evlat sevgisizligini aklama peşindesiniz.
Anneniz hasta falan değil kafası da gayet ses götürüyor ki gelip sizde yan gelip yatıyor ekmek elden su gölden bedava hizmet otel gibi kullanabiliyor evinizi. Eşiniz elin oğlu haklı olarak onun gözüne batar. Adamın çocuklarını evine istemeyen bir insanı adam neden ağırlamak istesin ki bende istemem.
Anneniz evi kirlenmesin evde fazla masraf çıkmasın onun derdinde. Ve anne kız bağı kurulamamis aranızda. Kendince kurnaz ve evladını kullanan bir kadın herşeyin farkında siz dillendirmediğiniz sürece salağa yatacak.
Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz, fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir. Karşındaki ailenden olsa kullanır.
Eşimin derdi onlar gelip kalıyor neden kabul etmiyorlar haklısınız bende sevmiyorum gidip kalmayı aynı şehirde 10 kilometre yola gerek yok aslında ama eşimin derdi annemin üstüne gitmek
Ben eşime bu durumu hiç demedim gizledim hep ama zamanla anladı tavırlarından eşim anne kızın kalsın 2 gün sana ev temizliğinde yardım eder dedi tavrını ölçmeye yaptı tabi o da he he yok 10 gün kalsın dedi tamamen anladı eşim zaten narsist birisi o tamamen ayrı bi konu yatılı konusunda haklısınız çok uzak degil hiç gerek yok ama işte eşim kendileri gelip kalıyor ama neden bizi kabul etmiyor diyor şimdi evine istemiyor ama muhtaç oluncs seni arar o zaman diyor dline düştüm annemede diyemem bi gece kalıyım diye bayramda bi denicem inşallah bakalım
Ay sükür mantikli bir yorumAnnen bir tabak yemek vermeyince sorun yok . Hayat arkadaşın elin oğlu . Sizin ailece çok değişik bakış açılarıniz var
Bu annenin yaptığını kaynana yapsa yorumlar ne olurdu acabaBu kk kadinlarinin iki yüzlülügü bayiltacak Beni. Kiz annesi söz konusu olunca aklamak icin yüzde yüz hakli olan adami bile sucluyorlar. Adam hakli madem biri Gelip benim evimde kaliyor, en azindan sizde gelin kalin diye teklifde bulunmali.
eşinize kocaman bir sanane diyemiyor musunuz?Eşim çok fena çok uyanık yıllar içinde kendi anladı tavırlardan anlamakta kolay zaten anlayınca anneme sizde kalsın bir iki gün deyip onu ölçmeye başladı annem de en son he he yok 15 gün kalsın dedi şakasına iyice anladı yok şaka yaptı diyorum sürekli o lafı tekrarlıyor
Aynen öyle onun için evlenecek adamı çok iyi seçmek lazım belki biraz da şans işidir. Ben ve eşimde asla kullanacak insanlar değiliz. Eşim kullanmaya kalkacak olsa inanın her gün başıma kakmasi beni hor görüp ezmesi lazım. Hem eşim dediğiniz gibi o tiynıyette değil hemde ben dik biriyim kendimi ezdirmem çünkü ben kimseden sorumlu degilim, kendine güveniyorum.Yani tabi herkesin ailesi ayni degil, bazi aileler cidden geline / damada laf vermek icin yer ariyor adeta, benim kayinailemde de var bu garip huylar. Ben sacma davranis yakalayip da dusunmeyeyim, eşimin yuzunu egmesine sebep olmasinlae diye resmen evlerinde salaga yatiyorum. Yoksa ohooo duyduklarimi, gorduklerimi, soylenenleri falan kullansam esim donup yuzume bakamaz hale gelir, ama ne var eşim cok ketumdur, asla ailesinin sirrini dokmedi bana. Hoş ben dokse de kullanacak tiynette degilim zaten. Bu biraz da evlendigimiz insanin tiynetiyle alakali.
Bu arkadasimizin eşi bayaği berbat biri, ama annesi de bu sahane damada resmen laf vermek icin yer ariyormus, cok uzucu, insan kendi evladini bu kadar zor durumda birakmamali.
anneniz cok yorulmus vs olabilir vakti zamaninda kv vs lakin sen onun öz kizisin birdeona yük degil üstelik yardimcida oluyorsun evini talan edip savas alanina cevirip gitmiyorsun insan evladini yaninda evinde gecelesin ister esiyle ister essiz yeterki agiz tadini bozacak hareketlerde bulunmasin evlad bilmiyorum neden bu kadar duyarsiz anneniz sizde söyleyin esinizin üzerinize kurdugu bu baskiyi hala ayniysa anneniz yapacak birsey yok benim annemde böyle iste napalim onu öyle kabul ediyorum sonucta annem benim degistiremem huyu suyu bu banada ikide bir annemi kötü göstermeye calisma neyse o diye söyleyin esinize insaAllah anlayisi olurda seni üzmeye cekinir esiniz dile getirmez bundan sonralari diiliyorum Rabbim yar ve yardimciniz olsun iyi yürekli güzel kardesim amin,Arkadaşlar ben evliyim 2 çocuğum var. yıllardır annemlerde yatıya kalmadım 1 gün bile, annemin istemedigi çok belli gidip yiyip içmem bile rahatsız etmiyim diye.ben bu durumu yıllardır idare ediyorum annemdir olsun kadın yıllarca kayınvalideyle oturmuş kalabalık bir aileye gelin gelmiş şimdide kafa dinlemek ister diyorum annem orta yaşlı düşkün degil çok şükür ama artık misafir kaldıramıyorum gençlik gibi olmuyor diyor laf arasında,neyse asıl konu eşim bunu anladı ve bana annene gidin kalın degişiklik olur diyor maksat istemedigini ortaya çıkarmak haftasonu gidip kalalım diyor sırf inadına bende ortaya çıkacak diye korkuyorum kimsenin hatası ortaya çıksın istemem napıyım annem sonuçta.ben oraya gittiğimde akşam üstü olurdu bana otobüsü kaçırırsın git hemen diyordu.anneme gittigimde asla rahatsız etmem yemiyorum bile yan bize özel hazırlık yapmıyor ben toplarım hani gidip yayılıp yiyp içip yatsam haklı.neyse işte böyle eşim taktı bi insan evladını istemezmi nasıl bagınız var diyor annem normalde çok arar ilgilenir beni sever ,kendisi bize gelir bi kaç gün kalırlar hizmetimi yaparım biraz daha kalın ısrar ederim yine gelin derim geliriz der ama sizde gelin hiç duymadım kalbim çok kırılıyor.eşimde biliyor ben ortada kalsam seni kabul etmezler diyor onun rahatlıgı heralde kötü davranıyor bana sokakta kalsam kabul ederler evine ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..sizce annem haklımı siz ne düşünüyorsunuz? Hepinize teşekkür ederim...
Kocan pislikmis.Arkadaşlar ben evliyim 2 çocuğum var. yıllardır annemlerde yatıya kalmadım 1 gün bile, annemin istemedigi çok belli gidip yiyip içmem bile rahatsız etmiyim diye.ben bu durumu yıllardır idare ediyorum annemdir olsun kadın yıllarca kayınvalideyle oturmuş kalabalık bir aileye gelin gelmiş şimdide kafa dinlemek ister diyorum annem orta yaşlı düşkün degil çok şükür ama artık misafir kaldıramıyorum gençlik gibi olmuyor diyor laf arasında,neyse asıl konu eşim bunu anladı ve bana annene gidin kalın degişiklik olur diyor maksat istemedigini ortaya çıkarmak haftasonu gidip kalalım diyor sırf inadına bende ortaya çıkacak diye korkuyorum kimsenin hatası ortaya çıksın istemem napıyım annem sonuçta.ben oraya gittiğimde akşam üstü olurdu bana otobüsü kaçırırsın git hemen diyordu.anneme gittigimde asla rahatsız etmem yemiyorum bile yan bize özel hazırlık yapmıyor ben toplarım hani gidip yayılıp yiyp içip yatsam haklı.neyse işte böyle eşim taktı bi insan evladını istemezmi nasıl bagınız var diyor annem normalde çok arar ilgilenir beni sever ,kendisi bize gelir bi kaç gün kalırlar hizmetimi yaparım biraz daha kalın ısrar ederim yine gelin derim geliriz der ama sizde gelin hiç duymadım kalbim çok kırılıyor.eşimde biliyor ben ortada kalsam seni kabul etmezler diyor onun rahatlıgı heralde kötü davranıyor bana sokakta kalsam kabul ederler evine ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..sizce annem haklımı siz ne düşünüyorsunuz? Hepinize teşekkür ederim...