- Konu Sahibi Fotosentez
-
İnsan nasıl üzülüyor bunları duyunca. Ne güzel demişsiniz anneliğin ne anlamı kalır diye. Benim başım dertteyken gelmedi şimdi artık okulum bitmiş kazık kadar olmuşum niye gelsin ki.Gene de söyledim İzmire gel dedim bu sefer alzheimer hastaları yer değiştiremezmiş diyor. Babam da dedi evin bir odasını veririz orda sende rahat bakarsın dedi. Ama yok ben biliyorum evde huzursuzluk çıkar diyor.
Haklı aslında benim anneannem çok sorunlu bir insandı eskidende küfürler eder babamdan nefret eder onu hırsızlıkla suçlardı. Babam sevmediği halde gelsin diyor ama annem yok diyor. Bunun sebebini de biliyorum aslında, kendi rahat edemez onunla aynı evde bu yüzden istemiyor bence.
Sonuç olarak gelmeyecek. Ve o ölürse rahatlarsınız diyor sürekli babama ve bana. Ya bizim ne suçumuz var? Ben neden hayatımı kurmak için bir insanın ölmesini bekleyeyim? Günah değil mi? Kendi seçimlerinin sonucunu bize ölürde rahatlarsınız dedirerek çektiriyor. Ben elbette atsın demiyorum kuzenimde taşınır ikisi bakarlar yada sadece bizde kalır ama yok yok yok anca ölürse kına yakın bilmemne. Ya banane isterse 300 yaşına kadar yaşasın ben 23 yaşında neden bir insanın ölümünü bekleyeyim hayatımı kurmak için.
Bugün kararımı verdim. Benim için bitti madem o bi çocuk bi adam için annesini bırakamazsa bende kendi hayatıma yön çizerim sadece anne olmadığım için burdaki bayanlara sormak istedim gerçekten her anne böyle mi düşünür ben mi yanlış yapıyorum acaba dedim.
Yukari tükürse biyik assagi tükürse sakal gibi bir durum var annen icin ne yazikki. Annesi ve kizi arasinda secim yapmak zorunda birakilmak, gercektende kolay bir sey degil, ama annen belliki secimi kendi annesinden yana yapmis, halbuki hem annesi hemde kizindan vazgecmedende bu sorunu halledebilirdi. Annen annesini gercekten yalniz birakmak istemiyorsa, yaninda istiyorsa ozaman sizinle birlikte annesinide yaninda götürsün, bu sorunu bu kadar büyütüpte kalp kirmanin ne alemi varSenin kirilmis olmani anliyorum ama diger yandan annenin yerinede kendimi koyunca ancak böyle bir orta yolu bulabiliyorum. :44:
Bu arada izmirde rahatsiz edildigin dönemde annenin kesinlikle düsünmeden senin yanina gelip seninle hic tereddütsüz kalmasi gerekirdi, nitekim kalmis ama bir ton laftan sonra.. O konuda tamamen sana hak veriyorum..
Umarim bundan sonraki hayatinda ayni veya benzeri zorluklar yasamazsin. Hakkinda en hayirlisi neresi olacaksa orada master'ini kazanmani dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?