Annen senin kötülüğünü istemez bu kadar karşıysa eğer vardır bir bildiği .
Ayrıca evet annen neden gitsin ankaraya oda saçma bende olsam bende gitmezdim .
Bence eksikler var konuda annen bu kadar neden karşı buna tam cevap veremiyorsun .
Bizim kız kardeşimizle aramızda 14 saat var..
Onlar mutlularsa biz de mutluyuz.
Ayrıca her 2 tarafında bazı şeylere katlanması lazım.Hiç yorulmadan,etmeden düğün işleri olmuyor ne yazık ki.
Müstakbel kayınvalideniz bunu gözardı etmemeli bence,tek hatası bu olmuş.
Anneniz ise sanırım damadı beğenmediği için bahane uyduruyor.
Siz sakin kalmaya çalışın.2 tarafı da üzmeyin,inşallah durulur her şey.
Bizim kız kardeşimizle aramızda 14 saat var..
Onlar mutlularsa biz de mutluyuz.
Ayrıca her 2 tarafında bazı şeylere katlanması lazım.Hiç yorulmadan,etmeden düğün işleri olmuyor ne yazık ki.
Müstakbel kayınvalideniz bunu gözardı etmemeli bence,tek hatası bu olmuş.
Anneniz ise sanırım damadı beğenmediği için bahane uyduruyor.
Siz sakin kalmaya çalışın.2 tarafı da üzmeyin,inşallah durulur her şey.
Eğerki burada bahsedilen erkek annesi yani "KV" olsaydı asla bu şekilde konuşmazdınız. Kadını cadaloz şeytan ilan eder linç ederdiniz. Dogruya dogru ve bunu hepimiz biliyoruz.Annen senin kötülüğünü istemez bu kadar karşıysa eğer vardır bir bildiği .
Ayrıca evet annen neden gitsin ankaraya oda saçma bende olsam bende gitmezdim .
Bence eksikler var konuda annen bu kadar neden karşı buna tam cevap veremiyorsun .
Bunu cidden söyledimi? Yuhhhh, bu nasıl bisey ya??onun istedigi olacak eget ondan habersiz birseyde yaparsam beni elalime rezil edecek hakkimda yalan yanlis seyler anlatacakmid
Bir de olayı biz annenin kızından dinliyoruz yaniEğerki burada bahsedilen erkek annesi yani "KV" olsaydı asla bu şekilde konuşmazdınız. Kadını cadaloz şeytan ilan eder linç ederdiniz. Dogruya dogru ve bunu hepimiz biliyoruz.
Fakat söz konusu kız tarafı annesi olunca vardır bildiği mutsuzluğunu istemez bık bık bık... Objektifliğe bak pehhh...
Sensin bik bik bik. .Eğerki burada bahsedilen erkek annesi yani "KV" olsaydı asla bu şekilde konuşmazdınız. Kadını cadaloz şeytan ilan eder linç ederdiniz. Dogruya dogru ve bunu hepimiz biliyoruz.
Fakat söz konusu kız tarafı annesi olunca vardır bildiği mutsuzluğunu istemez bık bık bık... Objektifliğe bak pehhh...
Dimi ama, anlatan bizzat kadının kızı yani. Damat adayi olsa bu kadar olmaz yalan soyluyorsun deriz. Ben çok uzuldum acikcasi hem kiza hem konustugu çocuga.Bir de olayı biz annenin kızından dinliyoruz yani
Damat adayı gelse anlatsa hadi vardır bir bildiği diyelimde öyle de değil olay
Oğlan anası olsam öleceğimi bilsem gitmem bu kadının yanına bir daha ne ararım ne sorarım
Resmen terbiyesizlik yaptıkları
O zaman düşünceni paylaşmadan beyninde tut. Yok buraya yazarsan karsiliginida alırsın.Sensin bik bik bik. .
Benim düşüncemi yargilamakta haddinize değil.
Muhattap olmayalım lütfen .
Hadi canım hadi uğurlar olsun .O zaman düşünceni paylaşmadan beyninde tut. Yok buraya yazarsan karsiliginida alırsın.
Ama muhattap olmamak konusunda hemfikiriz
Ben oğlanın ailesine de üzüldümDimi ama, anlatan bizzat kadının kızı yani. Damat adayi olsa bu kadar olmaz yalan soyluyorsun deriz. Ben çok uzuldum acikcasi hem kiza hem konustugu çocuga.
Benim istedigim olmazsa hakkinda herkese yalan yanlis seyler anlatirim diye dahi kizini tehtid etmis, benim kanim dondu buna. Yani sunu oglanin annesi yapacakki sen forumdaki curcunayi gör ! Ama kizin annesi yapinca herkes suspus olmuş!
Aman aman kardeş bu yazdığın aramızda kalsın, zira burada erkek annesini savunduğun görülürse lince uğrarsın, çok dillendirme bunları buralarda. Zira kk kadinlari birgun kendilerininde erkek annesi olup Kv olacaklarinin henuz farkinda degillerBen oğlanın ailesine de üzüldüm
Evlat büyüt
Gözünden sakın
Onun mutluluğu için elin suratını,saçma kaprislerini, nazını çekip birde yaranama
Yuh
Annenizin psikolojisi iyi değil bu anlattıklarınız doğruysa, yani size veya ailenize kötü davranılmadıysa neden daha evlenmeden dövüp sokağa atacaklar gibi birşey söylüyor, herkes ister evladının iyi biriyle evlenmesini de insanın başına neler geliyor, ne sıkıntılar aşılıyor daha ortada birşey yokken sizi boşanmaya dayağa layık görmesi de iyi değil. Aklı başında bir insan hayır konuşur ve hayır düşünür evladı için, kaldı ki daha gidip görmeden kendi kafasına göre konuşması da yanlış, zanna girer ki bu da günah, bence psikolojik destek alsın, başka kardeşiniz varsa ikna edin bu konuda onu, annesinin depresyonda olduğunu nasıl anladınız sevgiliniz mi söyledi? Psikolojik sorunları olan insanlara anlayışla yaklaşılır ama onların her dediğine uyulmaz. Siz de babanıza ve başka fikrine güvendiğiniz kişilere danışın, yaşınız küçük değil evlenmek istiyorsanız da illa ki düğün olmasına da gerek yok sade bir nikahla da evlenebilirsiniz eğer düğün yeri sebebiyle olay çıkacaksa. Daha evlenmeden dert sahibi olmuşsunuz, zaten evlilik çocuk vs ilerde birçok sorumluluk olacak şimdiden olumsuz düşünceler konuşmalar bence büyük hata.