Annem benim Evlenmemi kabul etmiyor

Değişik bir kadınmış... Evlilik gerçekleşene kadar idare etmeye çalışın, huyuna suyuna gidin...

Değişik bir kadınmış... Evlilik gerçekleşene kadar idare etmeye çalışın, huyuna suyuna gidin...

Annemin tek derdi illerde bosanirsam mutsuz olursam simdi iyi görünebilir ama sonra seni döver bosar kötü davranir annem her konuyu olumsuz bakiyor

Annemin tek derdi illerde bosanirsam mutsuz olursam simdi iyi görünebilir ama sonra seni döver bosar kötü davranir annem her konuyu olumsuz bakiyor
Peki annenizin ilerde dövme sövme sokağa atma olaylarını yaşatmıycak olma kriteri neymiş? Ben olsam bunu sorgulardım? Bişeyden şüphelenmiş olma ihtimali var mı?

Peki annenizin ilerde dövme sövme sokağa atma olaylarını yaşatmıycak olma kriteri neymiş? Ben olsam bunu sorgulardım? Bişeyden şüphelenmiş olma ihtimali var mı?

Hayir yok onun evliliginde öyle oldugu icin bende de öyle olcak saniyor bide annesinde depresyon oldugu icin annesi kötü biriymis bana kötü davrancakmis falan filan depresyonu var diye

Lütfen paragraf atın ya yarısından sonra gözüm agrıdı okuyamadım..Hayırlısı

Annen kendi travmalarını senden çıkarıyor. İleride boşanırsanmış... Bir de hangi anne evladını sağa sola kötüler? Gerçekten yapar mı? Annen rahatsız o zaman, farkında mısın? Sevgilinden eminsen, ailesi hakkında şüphen yoksa anneni bir şekilde ikna edersin. Ama işlere karışmaması için okkalı bir kavga lazım sanki Bir de sana destek olacak aile büyüğü.

Babanı da tanıştırdın mı? O ne diyor?

Annen degismez gibi geldi bu olaylar sonra sana kotu bi sekilde donebilir.Hadi geldiler diyelelim herkesin icinde annen gene olay cikartirsa cok zor bir durum.Ya sevgilin izmire yerlesecek ya da ayrilman daha hayirli olacak.

Hayir yok onun evliliginde öyle oldugu icin bende de öyle olcak saniyor bide annesinde depresyon oldugu icin annesi kötü biriymis bana kötü davrancakmis falan filan depresyonu var diye
Annen sağlıklı düşünemiyor.. Hatta bunu söylemek istemezdim ama annen pek de sağlıklı bi insan değil.. Bence bi terapiste gözükmezse kendisi de dahil biçok insanın hayatı için, geri dönüşü olmayan hatalara neden olacak bi tehlike oluşturuyor.

Annemle babam ayri görüsmüyorlar babamda tanimak istiyot ama annem ona da izin vermiyor eger gidersen babanla bu eve giremezin diyor böyle laflar edip duruyor

Afedersiniz ama 27 yaşındasınız. Babanızla görüşmenize o karışamaz. Gıcık eder gibi babamla görüşüyorum diye ilan etmeye gerek de yok tabi. Onların aralarında her ne geçerse geçsin. Babanız sizi attı mı sattı mı? Anneyle büyüyen çocuk böyle oluyor işte, yetişkin olsa bile annesinin sözünden çıkamıyor... Yanlış anlamayın, benim de oğlumu var, ben büyütüyorum. Sevgilinizle evlenirseniz(hayırlısıyla) anneniz başınıza iş açacak evet ama siz annenizin karşısında güçlü durabilecek misiniz? Yuvanızı koruyabilecek misiniz? Bence sorun bu.

Annem simdiden birsey dememi izin vermiyor neden evlenmek istedigimi anmam veremiyor oglan cirkin diyor neresine begendin asik oldun diyor..
Kendini ucuzdan satiyorsun deyip duruyor yok neymis hemen evet demicekmisim agirdan alacakmisim kendimi..
Annem herseyime karisiyor ve bi hata yaparsam babami bulcak amcalarimi falan yalan ysnlis seyler anlatacak bana destek olmasinlar diye arkamda durmasinlar diye
Sevgilimde kacalim diyor annenin yolundan gidilmez annenin lafina güvenmiyorum ben deyip duruyor okadar yol geldim arayi düzeltmek icin annen herseyi tersledi diyor bi umutla geldim diyor ama icimde bir heves kalmadi diyor ya bi yandan o da hakli ama ben annem yüzünden sevdigimden vazgwcmek istemiyorum sonucda bizimde bi hayalimiz vardi ama annem engell oluyor herseyi bare telefonda konus diyorum öyle laf ettigin ickn özür dile biraz olumlu konus diyorum cocukla hayir diyor biterse bitsin deyip duruyor annemin mantigi bir kac ay aglar üzülür sonra baskasilya tanisir mantiginda...

Sen izmirden bile evlensen annen eşinle aranızı bozar, uzak olmak bence en güzeli olur. Annen ortalık karıştıran bir tip sanırım, eğer istediği olmazsa ağzınızın tadını kaçırır , ve şimdilerde yaşayacağınız herşeyi zaman geçer bir kavgada eşin yüzüne vurur

bence bu iş olmaz. çok yüzgöz olunmuş. annen düzelmez, sevgilin ve ailesi de eğer bu iş olursa ömür boyu bik bik annen şöyle annen böyle diye seni yer bitirirler

Bizim kız kardeşimizle aramızda 14 saat var..
Onlar mutlularsa biz de mutluyuz.
Ayrıca her 2 tarafında bazı şeylere katlanması lazım.Hiç yorulmadan,etmeden düğün işleri olmuyor ne yazık ki.
Müstakbel kayınvalideniz bunu gözardı etmemeli bence,tek hatası bu olmuş.

Anneniz ise sanırım damadı beğenmediği için bahane uyduruyor.
Siz sakin kalmaya çalışın.2 tarafı da üzmeyin,inşallah durulur her şey.

Annen senin kötülüğünü istemez bu kadar karşıysa eğer vardır bir bildiği .
Ayrıca evet annen neden gitsin ankaraya oda saçma bende olsam bende gitmezdim .
Bence eksikler var konuda annen bu kadar neden karşı buna tam cevap veremiyorsun .

Baştan aşağıya annen haksız. Al sevgilini git nikah memurluğuna, evlen. Yoksa annen vermez seni bu adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…