Evlenirsem annemi hic dahil etmem... ama bu is evlilige kadar da yürümez istemiyor
Isterlerse gelsinler istemiyorlarsa gelmesinler banane diyor ...
Ya sevgilim diyor ben oraya gelsem annen bi laf edicek sonra annem cvp vercek kavga cikacak diyoe ben o istemeye merasimdan korkuyorum diyor... diken üstüne oturcam diyor annen ailem hakkinda kötü düsünecek kötü konusacak diyor bide onlari o yollu mu sürüklicem diyor onlar bu laflari hak etmediler diyor cocuk da hakli
Değişik bir kadınmış... Evlilik gerçekleşene kadar idare etmeye çalışın, huyuna suyuna gidin...
Peki annenizin ilerde dövme sövme sokağa atma olaylarını yaşatmıycak olma kriteri neymiş? Ben olsam bunu sorgulardım? Bişeyden şüphelenmiş olma ihtimali var mı?Annemin tek derdi illerde bosanirsam mutsuz olursam simdi iyi görünebilir ama sonra seni döver bosar kötü davranir annem her konuyu olumsuz bakiyor
Peki annenizin ilerde dövme sövme sokağa atma olaylarını yaşatmıycak olma kriteri neymiş? Ben olsam bunu sorgulardım? Bişeyden şüphelenmiş olma ihtimali var mı?
Annen sağlıklı düşünemiyor.. Hatta bunu söylemek istemezdim ama annen pek de sağlıklı bi insan değil.. Bence bi terapiste gözükmezse kendisi de dahil biçok insanın hayatı için, geri dönüşü olmayan hatalara neden olacak bi tehlike oluşturuyor.Hayir yok onun evliliginde öyle oldugu icin bende de öyle olcak saniyor bide annesinde depresyon oldugu icin annesi kötü biriymis bana kötü davrancakmis falan filan depresyonu var diye
Annen kendi travmalarını senden çıkarıyor. İleride boşanırsanmış...Bir de hangi anne evladını sağa sola kötüler? Gerçekten yapar mı? Annen rahatsız o zaman, farkında mısın? Sevgilinden eminsen, ailesi hakkında şüphen yoksa anneni bir şekilde ikna edersin. Ama işlere karışmaması için okkalı bir kavga lazım sanki Bir de sana destek olacak aile büyüğü.
Babanı da tanıştırdın mı? O ne diyor?
Lütfen paragraf atın ya yarısından sonra gözüm agrıdı okuyamadım..Hayırlısı
Afedersiniz ama 27 yaşındasınız. Babanızla görüşmenize o karışamaz. Gıcık eder gibi babamla görüşüyorum diye ilan etmeye gerek de yok tabi. Onların aralarında her ne geçerse geçsin. Babanız sizi attı mı sattı mı? Anneyle büyüyen çocuk böyle oluyor işte, yetişkin olsa bile annesinin sözünden çıkamıyor... Yanlış anlamayın, benim de oğlumu var, ben büyütüyorum. Sevgilinizle evlenirseniz(hayırlısıyla) anneniz başınıza iş açacak evet ama siz annenizin karşısında güçlü durabilecek misiniz? Yuvanızı koruyabilecek misiniz? Bence sorun bu.
bence bu iş olmaz. çok yüzgöz olunmuş. annen düzelmez, sevgilin ve ailesi de eğer bu iş olursa ömür boyu bik bik annen şöyle annen böyle diye seni yer bitirirler
Ayrilayim mi yani ? Annemin istedigi mi olsun ?