- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.360
- 83
Bugüne kadar annemle alakalı konu acacagım zerre aklıma gelmemişti. İnanın suan bile sinir krizi geçiriyorum. Annem 50sine merdiven dayamış aslında bizler icin her anne gibi fedakarlık yapmıs bir kadın. Sevgim de saygım da sonsuz ama ben bir türlü hareketlerini düzeltmesini saglayamadım. Sokakta küfür ederek konusması mı dersiniz, kocamla babamın muhabbetine ki özel bir konuydu sürekli konu ne konu ne diye dalması mı, kocamın yanında küfürlü kelimeleri uyarmama ragmen söylemesi mi hangi birini anlatayım. Uyarıyorum, güzellikle söylüyorum yok almıyor anlamıyor. Dısarıda bişeyden konu acılmıs o... Cocukları diye yorum yapıyor. Yahu diyorum bak benim cocukta senden öğrenecek ulu orta yerde küfür edecek ben hoşlanmıyorum. Tepkisi sadece gülüyor. Nerede nasıl davranması gerekir bilmiyor. Eşim bu konuda beni cok uyardı annen biraz dikkat etsin yasına göre davransın diye. Öyle ayarı yok ki kardesleri dahi saygı duymuyor büyükten saymıyor. Eniştesinin gelininin kardeslerinin yanında bile çekinmeden küfür ediyor. Yerin dibine giriyorum. Allah askına ben senelerdir konustum bir çözüm bulamadım. Sayesinde hamileyken bile sinir krizi geçirdim. Olur olmaz saatlerde arıyor. Mesaj atıyor müsait misin diye attıgı gibi arıyor. Sabah 8de gece 2de pat diye araması da var. Anne belki özel bir isim var bu saatte arama dedim kaç defa. Yine gülüyor. Ama iki gün sonra aynı şeyi yapıyor. Çok seviyorum ama beni tüketiyor artık. Ne yapmalıyım kendinizi yerime koyarak cevap verin. Akıl saglıgımı kaybedeceğim kendisine bu konuda tahammül edemiyorum artık. Bagırıp çağırınca kötü evlat oluyorum ama zerre tahammül edemiyorum. Uyarıları gülerek dinliyor hiç ona denmemiş gibi.