Annem beni hic sevmedi.

Bosver bizi nankör bilsinler. Allah görüyor anneye sahip olmamaktan daha kötü ne var. sorusuna verilebilecek cevap, Acıdır, nerene dokunsan oranı acıtır aslında.
O kadar zor ki anlatsam böyle cilt cilt ansiklopedi olur. Ama ne yasadigimi bi ben bide allah bilir

Allahım insanlara, akıl, fikir, merhamet ver! Anneye, ablaya bak yaaaaa!

Bunlar sadece örnegi daha niceleri var hergün dua edıyorum. Ben bunları hakedecek ne yaptm diye babam herzaman sıcak olmuştur hicbirzaman o sekilde yaklasmadı aksine anneme kizardı cocuk bu derdi cocuk birsey dökmezmi ben cocukken birsey döktügümde annem tekme tokat girişirdi. Simdi cocuklarım döktügünde dökülebilir annecim üzülme diyorum. Çunkü ben annem gibi bir anne olmayacagım. Babam annem beni dövdügünde annemle sürekli kavga ederdi ne istiyorsun rahat bırak şu kızı diye. Simdi babamı görmeye gittigimde arasıra beni izledigini yakalıyorum. Usulca beni izliyor göz göze geldigimde gülumsüyor. Babam icin iyiki benim babam diyorum. Ama annem icin aynı seyleri söyleyemiyorum

Çok güzel bir annesiniz
Rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…