Annem baygınlık geçirmiş 🥹 gurbetteyim

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
986
138
23
Annem yüksek tansiyon hastası 27 yaşında bir ablam ve 21 yaşında bir kız kardeşim var . Ablam eşinden ayrıldı 3 yıl önce kardeşimle ikisi bekar evinde yaşıyorlar ablamla çocukluğumdan beri anlaşamam çok gaddar acımasız kendini düşünen biri narsist bir kişilik açıkçası benim anam babam ailem köyde yaşıyor Ablam ve kız kardeşim kafalarına göre hayat yaşamak istediklerini için bekar evindeler hiç bir şekilde annemi arayıp sormuyorlar yanına gitmezler babamdan dolayı babamı sevmezler ama annemi de yakarlar yanında bayramda seyran'da gitmek istemiyorlar annemi çok üzüyorlar ben de gurbetteyim kadın da bayramda gitmedikleri için çok üzülmüş kalbi sıkışmış tansiyonu 16-17 hastaneye kaldırmışlar doktor bakmış kanları iyi demiş ama bir kardiyoloğa gitsin demiş çok korkuyorum anneme bir şey olacak diye Ben doğduktan sonra 99 senesinde benim doğumumdan sonra karaciğerinde portakal büyüklüğünde kist çıkmış ameliyat olmuş pankreası yok karaciğerin yarısı alalınmjs doktor pankreas olmadan da uzun yıllar yaşayabileceğini söylemiş acaba Kalp rahatsızlığı olabilir mi diye endişeleniyorum benimde 13 kişi var misafirim eşimin halası annesi giller bizde annemi düşünüyorum

bir şeyi yoktur telaşlanmayın varsa da çözümü vardır. anlattıklarınıza göre belli çok içine atmış dert etmiş. siz sık sık arayın hal hatır sorun. bir anne için en önemli şey evlatlarıdır.

Evet çok haklısınız çok yanlız kaldi o yüzden üzülüyorum gitmek istiyorum gidemiyorum Allah onu bize bağışlasın canım annem

Geçmiş olsun da ablan ve kız kardeşinin suçu ne nu noktaya birden gelinmedi herkes ektiğini biçer

Geçmiş olsun da ablan ve kız kardeşinin suçu ne nu noktaya birden gelinmedi herkes ektiğini biçer
Valla hepte anne baba suçlu olmuyor hakikaten hayırsız evlatlar da var bunu anlamak lazım. Bayramda seyranda büyük bir sorun yaşamadığın anne babaya da gidilir. O kardeşler benim gözümde maalesef kendilerini hiç yaşlanmayacak ya da hiç anne olmayacak zannediyor galiba. Hiç ilerde çocuklarının ergenliklerinin olmayacağını kendilerinden kaynaklı çocuklarıyla sorun yaşamayacaklarını sanıyorlar. Gün gelir devran döner.

Annem çok iyidir babam aksi dir kardeşlerim serbest hayat kendilerine karışilmasini istemiyor rahat rahat gezip tozmak istiyorlar annemde evlatları sonuçta koruma iç güdüsü ile kızıyor işte sorunları bu açıkça babamlada anlaşamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…