Annem yüksek tansiyon hastası 27 yaşında bir ablam ve 21 yaşında bir kız kardeşim var . Ablam eşinden ayrıldı 3 yıl önce kardeşimle ikisi bekar evinde yaşıyorlar ablamla çocukluğumdan beri anlaşamam çok gaddar acımasız kendini düşünen biri narsist bir kişilik açıkçası benim anam babam ailem köyde yaşıyor
Ablam ve kız kardeşim kafalarına göre hayat yaşamak istediklerini için bekar evindeler hiç bir şekilde annemi arayıp sormuyorlar yanına gitmezler babamdan dolayı babamı sevmezler ama annemi de yakarlar yanında bayramda seyran'da gitmek istemiyorlar annemi çok üzüyorlar ben de gurbetteyim kadın da bayramda gitmedikleri için çok üzülmüş kalbi sıkışmış tansiyonu 16-17 hastaneye kaldırmışlar doktor bakmış kanları iyi demiş ama bir kardiyoloğa gitsin demiş çok korkuyorum anneme bir şey olacak diye Ben doğduktan sonra 99 senesinde benim doğumumdan sonra karaciğerinde portakal büyüklüğünde kist çıkmış ameliyat olmuş pankreası yok karaciğerin yarısı alalınmjs doktor pankreas olmadan da uzun yıllar yaşayabileceğini söylemiş acaba Kalp rahatsızlığı olabilir mi diye endişeleniyorum benimde 13 kişi var misafirim eşimin halası annesi giller bizde annemi düşünüyorum