Memnun etmeye çalıştıkça alttan alttan aldıkça dozu arttırarak devam edecek bilgin olsunDugun de ailemden 3 4 saat uzaktabir şehirde. Annemler 1 gun onceden gelicekti simdi dugun gunu geliriz el gibi de gideriz diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun etmeye çalıştıkça alttan alttan aldıkça dozu arttırarak devam edecek bilgin olsunDugun de ailemden 3 4 saat uzaktabir şehirde. Annemler 1 gun onceden gelicekti simdi dugun gunu geliriz el gibi de gideriz diyor
Ya annenize çok kızdım bu nedir böyle resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Bence artık onu pohpohlamayo susmayı bırakın bir cinnet geçiren siz sustukça zaten kendine hak görüyor bu tür insanlar böyledir.Dugun de ailemden 3 4 saat uzaktabir şehirde. Annemler 1 gun onceden gelicekti simdi dugun gunu geliriz el gibi de gideriz diyor
Anneniz hep olumsuzluklara bakan insanların özgüvenini kırmaktan beslenen toksik bir insan. İlgi çekmek için de küsme alışkanlığı geliştirmiş. Bu davranışı sürdürmesini istemiyorsanız ona istediği ilgiyi vermeyin. Kırıcı olmayan bir dille, evliliğinizle ilgili sürekli olumsuz konuştuğu için çok yorulduğunuzu artık elinizde olmayana değil olana ve hayatın olumlu yönlerine odaklanmak istediğinizi söyleyin. Kendisi dahil kimsenin hayatınıza olumsuzluk küslük üzüntü taşımasına izin vermeme kararı aldığınızı söyleyin. Barışmak ve güzel günlere birlikte mutlulukla olumlulukla bakmak isterse kapınızın sonuna kadar açık olduğunu ama bu olumsuzluğun üzerine gitmeyeceğinizi ondan bir özür ve davranışlarını düzeltmesini beklediğinizi yazın. Bir süre bekleyin derim kendisine çeki düzen verirse ne güzel ama vermezse ve siz ona bu kadar köyü biçimde aradığı ilgiyi verirseniz sizi daha uzun yıllar üzer gibi görünüyor. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.Kızlar buraya sorunlarim icin daha once de konu açmıştım .Yeni evlenicem ekim sonu .Annem sağolsun yardima geldi ailemden 12 13 saat kadar uzakta yaşayacağım. Evimi topladi etti son gün de küsüp gitti şimdi telefonlarımı dahi açmıyor. Ekim sonu düğünüm var hasta oldum artık. Her seyine karisti hep sustum balayinca giyecegin kıyafetten tutun da evden kullanacagim yağdanligima kadar hic birine ses çıkarmadık.Her şeye laf edip durdu sustum hep.Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı. Dogu da memurum 2 senemkz bile kalmadi beyaz esya almadik esimin bekarlik esyalarini kullanicaz. Esimin ailesi de yatak odasi takimi ,yemek takimi,salon takimi aldi 2 tane de halı aldi.Dul kadin gibi evleniyorsun bu ev yeni gelin evi degil diye diye burnumdan getirip durdu.Sagolsun geldi yardim etti temizledi duzenledi kaynanam 70 yasinda onlara daha da uzak yasadigimiz yeronlar gelmedi.Emeklerini göz ardi edemem ama yiprandim gercekten. Ilk gece olunca beni ara diyor mesela,kan bezini sakla her seyine sustum kizlar.Sabah kahvalti yapıyoruzokula gidicem bana diyor ki sen her seyi Ali ye anlatiyorsun evde olan ozel seylerimizi .Anne anlatmıyorum diyorumhayir biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun.Eski sevgilin varken de anlatirdin .Hayir anne diyorum.Anlatiyorsun dedi parmagini felan kaldirdi salladi bana ben de sen kafanda kuruyorsun ne anlatmistim ornek verdedim okula gittim.Okuldan gelince beni arama konusma benimle bizden cıktın zaten dedi.Sildi atti beni kizlar vicdanen rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasil davranmaliyim akıl verin bana ben saglikli dusunemiyorum şu süreçte
Kafanda kuruyorsun dedim ona alinmis .Aile icindeki her seyi Aliye anlatiyirsun dedi ben de hayir dedim üsteledi eski sevgilin de de aynisi yapiyordun simdide yapiyorsun dedi.Hayir dedikce yapiyorsun dedi ben de örnej ver dedim.Biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun dedi ben de sen kafandakuruyorsun dedim.Aglamaya basladi zaten gittim ozur diledim dedim ki kotu amacla demedim sen yanlis anladin ama nafile beni arama dedi aramalrima da cikmiyor zatenSize soru sordum cevap vermediniz ne için özür dilediniz dedim. Cevap yok çünkü özür dilenecek bir şey yok...
Anneniz tedavi fln olmaz şu saatten sonra. Ama siz olabilirsiniz. Herkesin gıpta ile baktığı, saygın bir mesleğiniz var. Evlenmek üzeresiniz, sizce de anne güdümünden çıkmanın zamanı gelmedi mi? Kendinize yazık etmeyin
Annenin içine kaynana duygusu kaçmış... Erkek kardeşin varsa Allah sabır versin inşallah ama anneniz biraz piskolojisi bozuk galiba...Kızlar buraya sorunlarim icin daha once de konu açmıştım .Yeni evlenicem ekim sonu .Annem sağolsun yardima geldi ailemden 12 13 saat kadar uzakta yaşayacağım. Evimi topladi etti son gün de küsüp gitti şimdi telefonlarımı dahi açmıyor. Ekim sonu düğünüm var hasta oldum artık. Her seyine karisti hep sustum balayinca giyecegin kıyafetten tutun da evden kullanacagim yağdanligima kadar hic birine ses çıkarmadık.Her şeye laf edip durdu sustum hep.Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı. Dogu da memurum 2 senemkz bile kalmadi beyaz esya almadik esimin bekarlik esyalarini kullanicaz. Esimin ailesi de yatak odasi takimi ,yemek takimi,salon takimi aldi 2 tane de halı aldi.Dul kadin gibi evleniyorsun bu ev yeni gelin evi degil diye diye burnumdan getirip durdu.Sagolsun geldi yardim etti temizledi duzenledi kaynanam 70 yasinda onlara daha da uzak yasadigimiz yeronlar gelmedi.Emeklerini göz ardi edemem ama yiprandim gercekten. Ilk gece olunca beni ara diyor mesela,kan bezini sakla her seyine sustum kizlar.Sabah kahvalti yapıyoruzokula gidicem bana diyor ki sen her seyi Ali ye anlatiyorsun evde olan ozel seylerimizi .Anne anlatmıyorum diyorumhayir biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun.Eski sevgilin varken de anlatirdin .Hayir anne diyorum.Anlatiyorsun dedi parmagini felan kaldirdi salladi bana ben de sen kafanda kuruyorsun ne anlatmistim ornek verdedim okula gittim.Okuldan gelince beni arama konusma benimle bizden cıktın zaten dedi.Sildi atti beni kizlar vicdanen rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasil davranmaliyim akıl verin bana ben saglikli dusunemiyorum şu süreçte
yaptilar da annem daha fazlasini istiyorAnneniz belkide biraz sizi paylaşmaya alışamadı ondanda yapmış olabılır.
Birde dul gibi gidiyorsun demiş ama erkek taragı baya bir şey yapmış anladıgım kadarıyla...
Benmi yanlış anladım
Belki çok zor olacak ama içinden nasıl geliyorsa öyle davran sen kabul ettiysen eşyaları kulaklarını kapa geç aynı şeyleri yaşadım 24 yaşındaydım annemler beni şişirdi düğünden hiç Birsey anlamadım 33 yaşındayım yeni farkettim ve annemle konuşmuyorum sadece hal hatır soruyorum kafam çok rahatKızlar buraya sorunlarim icin daha once de konu açmıştım .Yeni evlenicem ekim sonu .Annem sağolsun yardima geldi ailemden 12 13 saat kadar uzakta yaşayacağım. Evimi topladi etti son gün de küsüp gitti şimdi telefonlarımı dahi açmıyor. Ekim sonu düğünüm var hasta oldum artık. Her seyine karisti hep sustum balayinca giyecegin kıyafetten tutun da evden kullanacagim yağdanligima kadar hic birine ses çıkarmadık.Her şeye laf edip durdu sustum hep.Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı. Dogu da memurum 2 senemkz bile kalmadi beyaz esya almadik esimin bekarlik esyalarini kullanicaz. Esimin ailesi de yatak odasi takimi ,yemek takimi,salon takimi aldi 2 tane de halı aldi.Dul kadin gibi evleniyorsun bu ev yeni gelin evi degil diye diye burnumdan getirip durdu.Sagolsun geldi yardim etti temizledi duzenledi kaynanam 70 yasinda onlara daha da uzak yasadigimiz yeronlar gelmedi.Emeklerini göz ardi edemem ama yiprandim gercekten. Ilk gece olunca beni ara diyor mesela,kan bezini sakla her seyine sustum kizlar.Sabah kahvalti yapıyoruzokula gidicem bana diyor ki sen her seyi Ali ye anlatiyorsun evde olan ozel seylerimizi .Anne anlatmıyorum diyorumhayir biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun.Eski sevgilin varken de anlatirdin .Hayir anne diyorum.Anlatiyorsun dedi parmagini felan kaldirdi salladi bana ben de sen kafanda kuruyorsun ne anlatmistim ornek verdedim okula gittim.Okuldan gelince beni arama konusma benimle bizden cıktın zaten dedi.Sildi atti beni kizlar vicdanen rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasil davranmaliyim akıl verin bana ben saglikli dusunemiyorum şu süreçte
İşte gelme diye diretecektiniz madem geldi biz evi temizlettik sen otur evde deseydin vermeseydin anahtarları gezdirmeye de bir gün öyle götürürdün. Neyse olan olmuş bence üzülmeyin hasta anneniz söylediği şeyleri çok da takmayınBiz dedik anne gelme temizlickci cagircaz.Dinlemedi ki hep kendi dedigi oluyorben gelicem dedi çeyizlerini yerlestircem evini temizlicemEvi temizledi beni dagitti
ben vicdanen rahat edemiyorum. Eşimjn annesini aramis hasta ettiler beni boğazimdan kan geliyor demiş.Ya olaylari cok gereksiz abartıyorBelki çok zor olacak ama içinden nasıl geliyorsa öyle davran sen kabul ettiysen eşyaları kulaklarını kapa geç aynı şeyleri yaşadım 24 yaşındaydım annemler beni şişirdi düğünden hiç Birsey anlamadım 33 yaşındayım yeni farkettim ve annemle konuşmuyorum sadece hal hatır soruyorum kafam çok rahat
Bundan sonra da hic bir sey yapmasını istemicem.Bir lütuf olarak görüyor sonrasında çok fazla şey istiyor. Ben burada geçiciyim diye perdelerimi annem eski perdelerini getirdi ama ben ailemin evine zebra mı stor mu artik ne denirse ondan yaptırdım bu yaz.Söylenip durdu bir perde bile almadilar bak ben taktım diyip durdu.Ya annem her yaptığını lütuf olarak görüyor Gelme diye cok diretseydim eminim ona da küserdi.Her şey onun dedigi şekilde olacak yoksa küsmeyi nimetten sayıyorİşte gelme diye diretecektiniz madem geldi biz evi temizlettik sen otur evde deseydin vermeseydin anahtarları gezdirmeye de bir gün öyle götürürdün. Neyse olan olmuş bence üzülmeyin hasta anneniz söylediği şeyleri çok da takmayın
Erkek kardeşime o kadar iyi davranıyor ki.Anlamiyorum beni neden sevmiyor.Bekarken de aynıydı. 3 kardesiz diger ikisi ne yapsa kızsa bile yüzlerine hic bir sey demez.Bana gelince süründürür hepAnnenin içine kaynana duygusu kaçmış... Erkek kardeşin varsa Allah sabır versin inşallah ama anneniz biraz piskolojisi bozuk galiba...
Ben de düşünüyorum artik yardim almayi .Başa cikamadigimi düşünüyorum artik yiyip yiyip kendimi bitiriyorumAnnenizi bu saatten sonra değiştiremezsiniz, o zaten kendinde bir sorun olduğunuda kabul etmez. Herkesle küs diyorsunuz demekki var bir sorun. Siz bence psikolojik yardım alın, annenizin yaptıklarının size etkisini en aza düşürmek için. Ben rahmetli kayınvalidem ve kayınpederim bana geldiği zamanlar destek alıyordum. Bana geliyorlar bunu değiştiremiyorum bari kazasız belasız atlatayım diye. Gerçekten çok işe yarıyor.
Annemi duymamazlıktan gelsem de kendi mi cok yıprattım şu süreçte .Gercekten en önemlisi beni hiç sevmediğini anladim.Insan evladını bu kadar kolay siler mi kızsın bağırsın kufir etsin hatta.Ama bu kadar mi sevmmeis ya diyorum kendime .Senin bir suçun yok. Bazı ebeveynler hassas oluyor bu düğün dönemlerinde. Annem ablamın nişan günü neden onun da kuaföre gitmesi için ısrar etmişiz evde işleri varmış onun diye ağlaya ağlaya yaptırmıştı saçını. Annen de belki bilinçaltında gidişinin üzüntüsünü hafifletmek için sana saldırıyor bilemiyorum.
Dediklerini ciddiye alıp kendini doldurmadığın sürece sıkıntı yok. Mesela yatak odası kız tarafınındır genelde gelenek olarak. Karşı taraf elinden geleni yapmış bana göre. Zamanla daha güzel eşyalar alırsınız zaten. Önemli olan huzur, yaşayacak işlevsel bir ev gerisi boş. Son model beyaz eşyalarla oturup borç içinde huzursuz olmanın yeni bir evliliğe hiçbir faydası yok. Gerdek gecesi ile ilgili dediklerini zaten konuşmaya bile gerek duymuyorum. Sende duymamazlıktan gel geç.