- 8 Haziran 2018
- 4
- 2
- 86
- 27
- Konu Sahibi Kivircik97b
-
Ailenden kalan maas miras vs hic bir sey yok mu ? Sen calisiyor musun ? Amcan hakan teyzen var mi baba tarafindan ?
Teyzen eve gelecek misafire bile mi hazirlik yaomak istemiyor .kac senedir onlarla oturuyorsun ?
Neden erkek arkadasiniza herseyi anlatiyorsunuz yarin evlendiginde kimseniz yok diye zulmederse size sakin yapmaz oyle biri demeyin en güvendiklerimiz yaralar ya zaten bizi neden calismadiniz bırak teyzeyi ananeyi ben anneme babama bile yaptirmadim birsey evlilik sorumluluk demek neden dik durmak yerine kendinizi hem size bakanlara hemde sevgilinize ezdirecekseniz cok mu zor ise girip çalışmak kusura bakmayin dost aci söyler ama yanlış yapıyorsunuzMerhabalar annem ve babam hayatta değiller , vefat ettiler aile olarak teyzem , anneannem ve kuzenlerimle kalıyorum ancak dertliyim çünkü aile olarak elini taşın altına koymak istemiyorlar yani nişanlanacağım , evleneceğim ancak her şeyi erkek tarafı diyerek karşı taraftan bekliyorlar bende her şeyi erkek arkadaşımla halletmeye çalışıyorum ancak hayat şartları her şey çok zorluyor. Teyzemin kendi çocuklarından biri evlenecek diye hep önceliği kendi çocuğunda bir iğne bile faydasını görmedim. Aile tanışması yapılacak onda bile bir şey yapmak istemiyorlar durum böyle olunca erkek arkadaşımda ben neden geliyorum, biz neden ve kiminle tanışacağız diyor bende bu evde yaşıyorum ve buradan çıkacağım bu olmak zorunda diyorum zorunda değil sen istemezsen çekip kapıyı çıksan olur diyor ben de öyle olmaz diye anlatmaya çalışıyorum ama aşırı sinirleniyor onların adını duyunca benim için ses çıkartmıyor erkek arkadaşım ve ailesi ancak teyzem kendisi bir şey yapmadığı gibi yok nişan çarşısı olacak mı yok bilmem ne sorup duruyor ben de olmayacak dedim ama o da kendisi bir şey hazırlamak istemiyor bana söylüyor ben yapayım diye ben de zorlanıyorum. Erken arkadaşımda ben üzülmeyim diye aile tanışmasına falan geliriz diyor ama gergin olup kötü geçmesinden endişe ediyorum. Bende her şey güzel sorunsuz olsun istiyorum ama arada kalıyorum çok yorulduğumu ve yıprandığımı hissediyorum.Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım, benim gibi bir durum yaşayan var mı varsa neler yapıyorsunuz?
Çalışıyorum zaten ancak ben anlatmasam da onlar durumun farkındalar zaten teyzemler de istemeyerek yapıyor her şeyi ben nasıl durumu anlatmayacağım ki moralim bozuluyor her şeye yetmeye çalışıyorum ve boğuluyorum gibi hissediyorum annem babam olsaydı bunlar olmazdı diyerek ağlarken buluyorum kendimi.Neden erkek arkadasiniza herseyi anlatiyorsunuz yarin evlendiginde kimseniz yok diye zulmederse size sakin yapmaz oyle biri demeyin en güvendiklerimiz yaralar ya zaten bizi neden calismadiniz bırak teyzeyi ananeyi ben anneme babama bile yaptirmadim birsey evlilik sorumluluk demek neden dik durmak yerine kendinizi hem size bakanlara hemde sevgilinize ezdirecekseniz cok mu zor ise girip çalışmak kusura bakmayin dost aci söyler ama yanlış yapıyorsunuz
Çok sert girdiniz olaya bence, teyze ana yarısıdır derler ama bu teyzelik değil, aile tanışmasından kimse g*bermez! Genç kız aile desteğine ihtiyacı var maddi olarak bahsetmiyorum manevi olarak da yoklar çok üzücü bişey bu. Aile olmak bu değildir.Neden erkek arkadasiniza herseyi anlatiyorsunuz yarin evlendiginde kimseniz yok diye zulmederse size sakin yapmaz oyle biri demeyin en güvendiklerimiz yaralar ya zaten bizi neden calismadiniz bırak teyzeyi ananeyi ben anneme babama bile yaptirmadim birsey evlilik sorumluluk demek neden dik durmak yerine kendinizi hem size bakanlara hemde sevgilinize ezdirecekseniz cok mu zor ise girip çalışmak kusura bakmayin dost aci söyler ama yanlış yapıyorsunuz
Sizin kendi konunuz da tum ozelinizi baskasina anlatmak dilinizi tutamamak gibi bir seydi .bu uyeye niye her seyini anlatiyorsun diye sert cikmaniz komik olmus .Neden erkek arkadasiniza herseyi anlatiyorsunuz yarin evlendiginde kimseniz yok diye zulmederse size sakin yapmaz oyle biri demeyin en güvendiklerimiz yaralar ya zaten bizi neden calismadiniz bırak teyzeyi ananeyi ben anneme babama bile yaptirmadim birsey evlilik sorumluluk demek neden dik durmak yerine kendinizi hem size bakanlara hemde sevgilinize ezdirecekseniz cok mu zor ise girip çalışmak kusura bakmayin dost aci söyler ama yanlış yapıyorsunuz
Anneannen ne diyor bu duruma ? Onun tavri nasil ?Çalışıyorum zaten ancak ben anlatmasam da onlar durumun farkındalar zaten teyzemler de istemeyerek yapıyor her şeyi ben nasıl durumu anlatmayacağım ki moralim bozuluyor her şeye yetmeye çalışıyorum ve boğuluyorum gibi hissediyorum annem babam olsaydı bunlar olmazdı diyerek ağlarken buluyorum kendimi.
Canım benim durumu da farketseler onları savunmaya geçmen gerekiyor ki seni sahipsiz sanmasınlar diye neden seni kimsesizliginden ele aliyolar insan sirf sen uzulme diye bile sorup sesini çıkarmaz yarin bi gun esinle anlasamasan yine ananen ve teyzen arkanda olacak ne biliyosun sakin ezdirme kendiniÇalışıyorum zaten ancak ben anlatmasam da onlar durumun farkındalar zaten teyzemler de istemeyerek yapıyor her şeyi ben nasıl durumu anlatmayacağım ki moralim bozuluyor her şeye yetmeye çalışıyorum ve boğuluyorum gibi hissediyorum annem babam olsaydı bunlar olmazdı diyerek ağlarken buluyorum kendimi.
Evet ama sert bir tavır alması lazim evleneceği adam ve ailesi tarafından ezilmemesi icin kimsesi yok diye sonrasinda üstüne cok gelirlerÇok sert girdiniz olaya bence, teyze ana yarısıdır derler ama bu teyzelik değil, aile tanışmasından kimse g*bermez! Genç kız aile desteğine ihtiyacı var maddi olarak bahsetmiyorum manevi olarak da yoklar çok üzücü bişey bu. Aile olmak bu değildir.
Evet ama kesinlikle böyle birseyi anlatip kimsenin eline koz vermezdim en bastan evleneceği adam kimsesiz olusundan vurabilirSizin kendi konunuz da tum ozelinizi baskasina anlatmak dilinizi tutamamak gibi bir seydi .bu uyeye niye her seyini anlatiyorsun diye sert cikmaniz komik olmus .
Kizcagizin boynu bukuk kalmis , sorunun sadece alinacak edilecek degil komple deger gormemekle ilgili oldugu cok belli.
Hay agzina saglik anlatmak istediğim net buBaşınız sağ olsun. Yaşamış olduğunuz durum için çok üzgünüm. Umarım hayatınız güzel ilerler. Benden size bir tavsiye ailenizi karşı tarafa kötülemeyin kötü dahi olsalar. Eğer nişanlınız sizi yeterince önemsese sizi bu hale sokmazdı. Üzülmemeniz için bir kere olsun gelir tanışır giderdi max yarım saat. Ben neden geliyorum ki diyip sinirlenmesi ilerde en ufak bir olayda da böyle tepki verir. Ailen hoşuna gitse de gitmese de karşı tarafa benim kimsem yok imajı verme. Maalesef erkek tarafı bu durumu kullanıyor..
Haklısın illaki başa kalkıyorlar insanlar ama gerçekten eğer insanasa anlayış varsa karşı tarafda belkide bişey demezler tam tersine şeffaf davranırsa daha kolay yol alırlar teyzesis de evlenebilir, zaten bişeye yaradığı yok varlığı..Evet ama sert bir tavır alması lazim evleneceği adam ve ailesi tarafından ezilmemesi icin kimsesi yok diye sonrasinda üstüne cok gelirler
Aslında tam tersi kol kanat germeleri gerekirken Türk aileleri böyle. Bu kızın kimsesi yok der iyice tepesine binerler. Çok üzüldüm gerçekten. Zaten anlayışlı düzgün bir aileyse sorun etmez bir bardak çay içseler yeter. Ben nişanlısının tavrına üzüldüm sadece. Çık gel demesinin amacı bana sadece masraftan kaçmak gibi geldi..Hay agzina saglik anlatmak istediğim net bu
Tamamda , tum ozelini herkese anlatan sen degil misin ?Evet ama kesinlikle böyle birseyi anlatip kimsenin eline koz vermezdim en bastan evleneceği adam kimsesiz olusundan vurabilir
Bende öyle düşünüyorum çok üzüldüm gencecik kız manevi desteğe ihtiyacı varSizin kendi konunuz da tum ozelinizi baskasina anlatmak dilinizi tutamamak gibi bir seydi .bu uyeye niye her seyini anlatiyorsun diye sert cikmaniz komik olmus .
Kizcagizin boynu bukuk kalmis , sorunun sadece alinacak edilecek degil komple deger gormemekle ilgili oldugu cok belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?