Annem beni evde istemiyor arıyorum çıkmıyor ne yapacağım bilmiyorum

Apart annenin dediği gibi bir yer mi,güvenli değil demiş hani.
Evet o yer burda kızın biri ölmüş adam için kızları pazarladigini falan düşünmüş annem bilmiyorum ne kadar doğru ama çevreden sormuş o apartta kalan bir tanıdığıniz varsa hemen çıksın kurtarsin kendini ordan demişler

Emin değilim bilmiyorum kesildi mi yarın belli olacak yinede o parayi annem çeksin belki okulumun taksidini öder en azindan çünkü ödeyeceğini söylemişti
Babanızdan zaten annenıze para veriliyor diye biliyorum arkadaşımdan hatırlıyorum. Size verilen sizin hakkınız bunu devlet size veriyor niye veriyorsunuz 🤦‍♀️

Erkek arkadasinizla kotu bir kavga ederseniz kalacak baska bir yeriniz olmali. Ya gece yarisi size "defol evimden" derse? Erkekler onlara mecbur kaldigimiz zaman cok saygisiz davranabiliyorlar. Erkek arkadasiniz istedigi zaman sizi evden kovamayacagina dair bir anlasma imzalarsa kalabilirsiniz. Bu anlasma evlilik olabilir baska bir anlasma var mi bilmiyorum.

Emin değilim bilmiyorum kesildi mi yarın belli olacak yinede o parayi annem çeksin belki okulumun taksidini öder en azindan çünkü ödeyeceğini söylemişti

Yetim aylığı senin hakkın sen al. SGKdan seçili banka hesabı senin mi, annen parayı nasıl alıyor?

Ev babandan kaldıysa da yarısı senin, annenin seni eve almama hakkı yok. Polise şikayette bulun şimdi olmazsa kapıyı çilingirle açsınlar artık. Gidebileceği anneanne, babaanne var mı?

1.5 saat duşta kalmak bence rahatsız edici karşı taraflar için. Acaba benzer rahatsız edici huyların mı var farkında olmadığın? Çünkü annem özünde iyi biri ve duygusal demişsin.. Gerçek nedenlere innek lazım bu durumda. Ayrıca neden 1-1.5 saat banyo? Buradada sende bir sorun olduğunu düşündüm açıkçası okb gibi bir durum geldi aklıma..

Ben üniversite öğrencisiyim güzel bir bölümde okuyorum geleceğim parlak gibi ama sorunum annemle anlaşamamam daha doğrusu onun beni sevmemesi ne yaptiysam onun gözüne batti varlığım son bahaneside yüksek gelen fatura oldu çok duş alıyormuşum ona çok masraf oluyormuşum hayatında bensiz daha mutluymuş sanırım yüzüme karşı seni sevmiyorum hiçbir zamanda sevmedim sende baban gibisin onu da hiç sevmedim nefret ettim dedi daha önce seninde sonun baban gibi olur diyordu babam vefat etti bu yüzden Allahtan başka sığınacak kimsem yok benim babam o Yüce Rab, beni esirgiyor biliyorum. Bugünde geçenki gibi annemi aradım ama çıkmıyor telefona geçenlerde kaldığım aparta gelmiş burayı buranin sahibini sormuş soruşturmuş bana güvenli bir yer olmadığını söyledi mesaj yoluyla daha önce kızın biri ölmüş burda. Burdaki kızlarada beni sormuş arkadaşıyım demiş kızlar siz nesi oluyorsunuz diye sorunca döneceksen şimdi dön yoksa çok geç olur izimizi bulamazsin diye tehdit eder gibi mesajlar atti geçen ama sonra aradım ulaşamadım anneme ben anlamiyorum aklim almiyor annemi ve bu davranışlarını zaten inanın benden herşeyi bekliyor daha önce eskortluk mu yapiyorsun yoksa diye üstüme çok gelmişti yılarca sen hastasin sen aptalsin sende beyin yok çocuk gibi davraniyorsun bir kuzenlerine bak ne kadar aklî başında kızlar bide sana deyip durdu beni hiç sevmedi biliyorum artık sana katlanmak zorunda değilim dedi sonunda duş alırken banyodayken sıcak suyu kesti kapatti soğuk suyla devam etmek zorunda kaldım rica ettim aç lütfen anne dedim tamam gideceğim evden dedim açmadı çünkü öncesinde bana internetten kiralik ev bakti defol git bu evden dedi senin yüzünü bile görmek istemiyorum rahatsiz oluyorum dedi artık reşitsin sana katlanmak zorunda değilim büyüdün dedi. Erkek arkadaşımsa beni yanına çağırıyor gel diye ailesiyle yaşıyor işide bıraktım zaten asgari ücretti hakettiğim ücreti vermediler vermeyeceklerde biliyorum. Erkek arkadaşım çok ısrarcı bu konuda gel gerekirse nişan yapariz yüzük takarız diyor ben seni okuturum annen seni istemezse istemesin annenden umudunu kes artık vicdanini kaybetmiş seni istemiyor diyor yakında uzaktan eğitim başlar işe gidip gelemem yorucuda bir yetim maaşım vardi 400 tl onuda kestiler sanırım zaten annemin olsun ben istemiyorum
Okulumu bitirmem lazım özelde okuyorum yarı burslu olarak. Erkek arkadaşım seni alip geleceğim diyor ısrarla anneanneme gitsem uzakta yurtdışında burda bir akrabamda yok napicam bilmiyorum kiraya çıkamam param yok okulum için birikimde yapmam lazim bir aylik çalışma ücretimi harcamamaliyim elimdeki tek para erkek arkadaşım biyere kadar para gönderdi o da haklı annem tek kuruş para vermedi ben giderken gayet mutlu gibiydi
Bakıma muhtaç engelli kardeşlerim var onlari birakmak hiç istemezdim en çok onlar için üzülüyorum o kadar masumlar ki onlari herşeyden çok seviyorum kendi canımdan bile çok :KK43: sığınabileceğim bir babam bile yok bu hayatta sanırım tek çare erkek arkadaşımin yani ama bu son seçenek olsun istiyorum çünkü doğru olmadığını biliyorum annemde kendisini sevmiyor ne yakışıklı bulup yanima yakıştırabiliyor nede ona güveniyor eskiden evinde silah bulundurduğu için ondan iyice soğudu ve ondan ayrılırsam intihar etmekle beni tehdit ediyordu eskiden kendisine mesajlar atmış annem kızım sana göre bir kız değil onun peşini bırak diye kendisini zekide bulmuyor eskiden severdi onu çünkü sevgili olduğumuzu bilmiyordu ama erkek arkadaşım bana ders kitabi göndermek olsun anneme ulaşabileyim diye kullanmadığı telefonu göndermek olsun ve bana arada maddiyat olarak yardımcı oldu.

eski konunu okudum annen haklı,yurdun içindeyken bile neler yapmışsın, bu yurttan da çıkarılmışsın, herkes sana kapıyı gösteriyorsa bir kendi içine dön ben nerde yanlış yapıyorum diye.

eskiden evinde silah bulundurduğu için ondan iyice soğudu ve ondan ayrılırsam intihar etmekle beni tehdit ediyordu eskiden kendisine mesajlar atmış annem kızım sana göre bir kız değil onun peşini bırak diye
Yani annen çok çok haklı, silah bulundurup tehdit eden biriymiş sevgilin. Seni manipüle ettiğini düşünüyorum. Bir de 1-1,5 saat duş cidden sıkıntı kim olsa konuşur. Annenden önce kendinle yüzleşmelisin, sorunun senden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Annen nasıl bir yerde kaldığını öğrenmek için yurda da gelmiş, engelli kardeşlerin olduğu için ve eşi de vefat ettiği için ağır bir depresyonda. Psikopat sevgilini bırakıp ailene yoğunlaşman lazım. Ayrıca yarı burslu okuyorsan geri kalan ödemeyi nasıl hallediyorsun? Bir de işte çalışmayıp başkalarının desteğiyle ayakta kalma olayından kurtulman lazım. Kız kardeşim %25 burslu hukuk fakültesinde okuyup 3 yıl da çalıştı bir hukuk bürosunda, senin beğenmediğin asgari ücrete yakın maaşın çok daha altında çalıştı. Kendine gel lütfen, daha güçlü olmalısın!

Yani başka bir yerde bulamam uzaktan eğitim başlayacak ben işte mi vakit kaybedip çalışacağım yoksa derslerime mi odaklanacağim ki verdikleri ücret asgari ücrete yakın miktar geçinmek çok zor tek eve çıkmak daha iyi ama pahalı iki kişinin yaşadığı bir yerde rahatlik özgürlükte yok ki insanlar soğuk önyargılı onlar kapalı kızlar ben açık batılı bir kızım
Nerenin batisi turkiyenin mi onlar da ortadogulu herhalde. Siz onyargilisiniz gibime geldi konudan bagimsiz.

Eski konuya yazmışım. Herkesten özür dilerim.

Okul ücretinizi kim ödüyor?

Gerçekten hukuk mu okuyorsunuz?

Annenizin tavrı normal gelmemekle birlikte engelli kardeşlerinizin bakımı vs. derken yorulmuş ve bir desteğe ihtiyacı olabilir diye düşünüyorum.

Hem annenizin hem kaldığınız yurt yönetiminin aynı şeylerden şikayetçi olması tesadüf olamaz. Biraz kendinizi de sorgulasanız mı? Bir buçuk saat yurt gibi toplu yaşanan bir alan için cidden uzun bir süre.

Eskiden silah taşıyan sevgilinizi annenizin istememesi çok normal değil mi? Sevgilinizin ailesinin evine yerleşerek ne yaşamayı umuyorsunuz?

Sonuç hiç makul düşünemiyorsunuz.

Okul ücretinizi kim ödüyor?

Gerçekten hukuk mu okuyorsunuz?

Annenizin tavrı normal gelmemekle birlikte engelli kardeşlerinizin bakımı vs. derken yorulmuş ve bir desteğe ihtiyacı olabilir diye düşünüyorum.

Hem annenizin hem kaldığınız yurt yönetiminin aynı şeylerden şikayetçi olması tesadüf olamaz. Biraz kendinizi de sorgulasanız mı? Bir buçuk saat yurt gibi toplu yaşanan bir alan için cidden uzun bir süre.

Eskiden silah taşıyan sevgilinizi annenizin istememesi çok normal değil mi? Sevgilinizin ailesinin evine yerleşerek ne yaşamayı umuyorsunuz?

Ayrıca umarım bu sevgili eski konularınızdaki sevgiliniz değildir.

Sonuç hiç makul düşünemiyorsunuz.

Annen sanırım şizofren. Aklıma direk bu beldi yani. Ne yakışıksız kelimeler insan evladına nasıl söyler anlayamıyorum.
Erkek arkadasın da bana çok güvenilir gelmedi. Evinde silah ne alaka yani silahlarla ne işi olabilir. İkisindende uzaklaşman lazım. Anne tehlikesinden kurtulacaksın diye erkek arkadaş tehlikesine girme sakın. Çok zor olacak ama kendine iş bul hem çalış hem oku. Tek başına hayat kur. Yolun açık ve hep talihli olsun

diğer olaylardan bağımsız olarak söylüyorum

bir buçuk saat banyo yapmak normal mi? herkes rahatsızsa bir de kendinde ara suçu. akan boşa giden suya yazık su kalmadı dünyada. su sadece senin değil yaşayan ve yaşayacak olan tüm canlıların hakkı. ona göre harca.

böyle suyu israf eden insanlardan hiç hoşlanmam . önemsiz gibi gözüken önemli bir detay.

X