Merhabalar annem ve babam hayatta değiller , vefat ettiler aile olarak teyzem , anneannem ve kuzenlerimle kalıyorum ancak dertliyim çünkü aile olarak elini taşın altına koymak istemiyorlar yani nişanlanacağım , evleneceğim ancak her şeyi erkek tarafı diyerek karşı taraftan bekliyorlar bende her şeyi erkek arkadaşımla halletmeye çalışıyorum ancak hayat şartları her şey çok zorluyor. Teyzemin kendi çocuklarından biri evlenecek diye hep önceliği kendi çocuğunda bir iğne bile faydasını görmedim. Aile tanışması yapılacak onda bile bir şey yapmak istemiyorlar durum böyle olunca erkek arkadaşımda ben neden geliyorum, biz neden ve kiminle tanışacağız diyor bende bu evde yaşıyorum ve buradan çıkacağım bu olmak zorunda diyorum zorunda değil sen istemezsen çekip kapıyı çıksan olur diyor ben de öyle olmaz diye anlatmaya çalışıyorum ama aşırı sinirleniyor onların adını duyunca benim için ses çıkartmıyor erkek arkadaşım ve ailesi ancak teyzem kendisi bir şey yapmadığı gibi yok nişan çarşısı olacak mı yok bilmem ne sorup duruyor ben de olmayacak dedim ama o da kendisi bir şey hazırlamak istemiyor bana söylüyor ben yapayım diye ben de zorlanıyorum. Erken arkadaşımda ben üzülmeyim diye aile tanışmasına falan geliriz diyor ama gergin olup kötü geçmesinden endişe ediyorum. Bende her şey güzel sorunsuz olsun istiyorum ama arada kalıyorum çok yorulduğumu ve yıprandığımı hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım, benim gibi bir durum yaşayan var mı varsa neler yapıyorsunuz?