Ehliyeti var ama orada yeniden alacak buradayken arabası varmışYayan gezersiniz artık bu adamın ehliyeti var mı ondan da şüpheliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ehliyeti var ama orada yeniden alacak buradayken arabası varmışYayan gezersiniz artık bu adamın ehliyeti var mı ondan da şüpheliyim
Giyim eşittir kültür demek mi ki
Adam 4 dil biliyor işinde çok iyi konumda tarihten anlıyor Avrupa insanı olmuş bilmediği konu yok sürekli araştırıyor çalışıyor okuyor bir sürü ülke görmüş, olgun sabırlı sakin olumlu yönleri de çook
Bir sorunumu anlatıyorum fikir almak için öyle mantıklı yaklaşıyor bakamadığım pencereden bakıyor ki çok hoşuma gidiyor
Birçok fikrimiz uyuyor hayattan beklentimiz
Ben mesela işten eve gelince iş süresi kadar neredeyse çalışıyorum haftasonları da öyle bu da öyle biri işi bitti mi tamam ben boşum laylaylom yatayım tv izleyeyim değil bu yanlarımız çok uymakta
Market çok yakın tek kişi olunca zaten hazır gıda bilirsin oralarda günlük taze yemekler oluyor o şekilde takılıyor bi de ulaşım çok kolay çok geziyor aksine sürekli geziyor hatta taşınıyor da seviyor gezmeyi evlerde eşyalı oluyor zor olmuyorHiç mi bir yere gitmiyor yafen basitinden markete nasıl gidiyor?? Tatile neyle gidiyor?
Avrupada araçlar gayet uygun fiyatlı, vergi dediğin de öyle ahım sahım bir gider değil. BMW cinsi arabalara yılda max 350euro ödeniyor, ayda 30 kayme yapıyor. Benim spor Audim var, ayda 45Euro ödüyoru. Adam apacaip yani, bu noktaya kadar istersen al diyordum ama bu noktadan sonra kesinlikle hayır diyorum. 40lık adam bir araba alıp binmez mi???
Senden birşey istemiyorum Miss çimEvlen o zaman Rachel bizden ne istiyorsun, kıyafeti de eksik kalsın
Senden birşey istemiyorum Miss çim
Peki canım sağolValla Rachel gözardlıyorum sürekli aynı konu milletin beynini yedin al gitsin sen de kurtul biz de
yoruma gel ya, aldatılması dayak mı yemesi gerej yani birini elemek için?? bu huyu uymamış olamaz mı nasıl bir yokluk buMillet aldatılıyor, dayak yiyor, hakaret görüyor
Yine de şu adamın çorabı kadar eleştirilmiyor herifler
Ablacım çorabını aynı giymesini sağlarsın, ayakkabısını giysisini güzel seçmesine yardım edersin
Ama seviyor musun
Aranızda cinsel çekim var mı
Kişilikli bir adam mı
Önemli olan bunlar
İlk cümlenize çok güldüm:)Millet aldatılıyor, dayak yiyor, hakaret görüyor
Yine de şu adamın çorabı kadar eleştirilmiyor herifler
Ablacım çorabını aynı giymesini sağlarsın, ayakkabısını giysisini güzel seçmesine yardım edersin
Ama seviyor musun
Aranızda cinsel çekim var mı
Kişilikli bir adam mı
Önemli olan bunlar
Evlendikten sonra boyle vasifli kultur duzeyi yuksek bir insanin nasil pasif olduguna sinir olacaksiniz belki nefes alisi bile eziyet gelecek sizeGiyim eşittir kültür demek mi ki
Adam 4 dil biliyor işinde çok iyi konumda tarihten anlıyor Avrupa insanı olmuş bilmediği konu yok sürekli araştırıyor çalışıyor okuyor bir sürü ülke görmüş, olgun sabırlı sakin olumlu yönleri de çook
Bir sorunumu anlatıyorum fikir almak için öyle mantıklı yaklaşıyor bakamadığım pencereden bakıyor ki çok hoşuma gidiyor
Birçok fikrimiz uyuyor hayattan beklentimiz
Ben mesela işten eve gelince iş süresi kadar neredeyse çalışıyorum haftasonları da öyle bu da öyle biri işi bitti mi tamam ben boşum laylaylom yatayım tv izleyeyim değil bu yanlarımız çok uymakta
NE?çorapları birbirinden farklı ve eski hatta dedim çorapta alalım diye ayakkabısı filan eskiydi.
İşte o haliyle bile bakımsız buldu önceki konuda da söylemiştim. Yeni kıyafetler aldı onda sıkıntı yok ama ayakkabısı eskiydi. Montu iyi değildi. Ona takıldı ve bakımlı halini bile beğenmedi annem:)Konu: annem sevgilimi çok özensiz buldu, bu çok paspal ilerde kendini daha çok salar dedi.
Üyeler: annen haklı, bakımsız gelmesi saygısızlık.
Konus sahibi: hayır bakımsız gelmedi, yeni kıyafetler aldı, kuaföre bile gitti.
Bazen konu sahipleri insana ne diyeceğini şaşırtıyor. Bir dedikleri ötekini tutmuyor. Kendi gömdükleri insanı üyeler de gömünce kendi savunduklarını yalanlıyorlar. Annenizin karşısına çok özenli çıktığına göre anneniz paspal olduğunu telepati yoluyla falan anladı
Benim annem avrupadan anlayacak biri değil eğitim seviyesi düşük. Ona göre avrupada yaşamak saçmalık ülkemiz çok güzel. Ama evet anlaşamayacağımı anlamış olabilir ben çok bakımlıyım yediklerime dikkat ederim alkol almam vs bu açıdan uyumsusuzYa hangi anne avrupa gormus etmis 4 dil bilen mesleki anlamda ortalama ustu olan bir damat adayini istememezlik yapar ? Gormus iste kadin ileride anlasamayacagini sen de evleneceksin kafanda kesinlestirmissin belli.Hakkinda hayirlisi olsun ama buradan full olumlu mesajlar bekleme
Yaa şu an bi irkildim.Evlendikten sonra boyle vasifli kultur duzeyi yuksek bir insanin nasil pasif olduguna sinir olacaksiniz belki nefes alisi bile eziyet gelecek size
Egitim seviyesi vs ne olursa olsun anneniz sizi taniyan disaridan bir goz.Erkek arkadasinizin kilik kiyafeti diyerek konuya girdiniz ama anneniz bence ondan daha fazlasini gorduBenim annem avrupadan anlayacak biri değil eğitim seviyesi düşük. Ona göre avrupada yaşamak saçmalık ülkemiz çok güzel. Ama evet anlaşamayacağımı anlamış olabilir ben çok bakımlıyım yediklerime dikkat ederim alkol almam vs bu açıdan uyumsusuz
Anneniz Avrupa’dan anlasın anlamasın, paspal adamdan bir cacık olmaz kadın haklı. Yani tamamen herkes yepyeni ayakkabılara markalara arabalara meraklı olmayabilir çok normal, ama insan bir çift çorabı nasıl eşleştiremez? Bu kadar da salmak olmaz hele de annenizle tanışmaya gideceği gün özensizlik çok saçma. Avrupa görmüş kültürlü adam olarak anlattığınız kişi bu yani bilmiyorum çok çelişkili geliyor. Adamı siz biraz fazla güzelliyorsunuz gibi geliyorBenim annem avrupadan anlayacak biri değil eğitim seviyesi düşük. Ona göre avrupada yaşamak saçmalık ülkemiz çok güzel. Ama evet anlaşamayacağımı anlamış olabilir ben çok bakımlıyım yediklerime dikkat ederim alkol almam vs bu açıdan uyumsusuz