Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olur niye olmasın. Senden 4 yaş büyügüm, 36 yaşındayım hayallerimin erkeğini yazın tanıdım gordüğümde cnm bnm ne yakışıklı moduna hemen girdim rachel sen bilirsin, içim geçti, sevme derdim yok azıcık kafama uysun dersen olur tabi niye olmasın . Öyle deseydin bu konuyu açmazdin. Pek de bayilmadığın biriyle olmak bence senin de içine pek sinmiyor.
Olur niye olmasın. Senden 4 yaş büyügüm, 36 yaşındayım hayallerimin erkeğini yazın tanıdım gordüğümde cnm bnm ne yakışıklı moduna hemen girdim rachel sen bilirsin, içim geçti, sevme derdim yok azıcık kafama uysun dersen olur tabi niye olmasın . Öyle deseydin bu konuyu açmazdin. Pek de bayilmadığın biriyle olmak bence senin de içine pek sinmiyor.
Aslında biraz da öyle içim geçti sevme modumda yok Gün geçtikçe daha da ısındım baştaki gibi değilim karakteri sayesinde belki de düzgün biri gerçekten avrupa insanı olmuş