- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyafete değil sana ve ailene önem vermiyor,bunu hâla anlamadın mı?Evet çok kötü benim yanıma bile öyle gelmemesi gerek
Önem vermiyor kıyafete pis değil ama bakımsız
Arkadaşlar sevgilimi annemle tanıştırdım. Az önce açıkça konuştu olumsuz bakıyor beğenmemiş. 40 yaşına gelmiş adam böyle olmaz bu saatten sonra da değişmez rachel bunu mu bulmuş derler diyor. Resmen istemiyor açıkça. Çok paspal ilerde daha da salar kendini diyor. Bir de sevgilim çekingen başta ne yapıcağını bilemedi hediyeyi veremedi filan. Birebir ilişkide iyi ama dışarı karşı böyle. Alışveriş yaparken filan çok çekingen ben söylüyorum. Bir de kıyafet alırken bir baktım çorapları birbirinden farklı ve eski hatta dedim çorapta alalım diye ayakkabısı filan eskiydi. Çok kültürlü biri ama neden özbakımda bu kadar kötü bilmiyorum. Bundan elenir mi? Annem seni mahcup eder diyor.
Anneler cpcuklari icin en iyisini ister. Belki size verdigi kiymetten dolayi kim olsa ilk boyle diyecek zamanla isinacak bunu bilemem. Ama bence eger anneniz sevgi dolu, sizi onemsedigini bildiginiz biriyse annenizi dinleyin.Arkadaşlar sevgilimi annemle tanıştırdım. Az önce açıkça konuştu olumsuz bakıyor beğenmemiş. 40 yaşına gelmiş adam böyle olmaz bu saatten sonra da değişmez rachel bunu mu bulmuş derler diyor. Resmen istemiyor açıkça. Çok paspal ilerde daha da salar kendini diyor. Bir de sevgilim çekingen başta ne yapıcağını bilemedi hediyeyi veremedi filan. Birebir ilişkide iyi ama dışarı karşı böyle. Alışveriş yaparken filan çok çekingen ben söylüyorum. Bir de kıyafet alırken bir baktım çorapları birbirinden farklı ve eski hatta dedim çorapta alalım diye ayakkabısı filan eskiydi. Çok kültürlü biri ama neden özbakımda bu kadar kötü bilmiyorum. Bundan elenir mi? Annem seni mahcup eder diyor.
Hayır hiç alakası yok yeni kıyafet aldı kuaföre gitti en önem vermiş haliyle çıktı aslında. Ki bize önem verip vermeme değil kendine önem vermiyorKıyafete değil sana ve ailene önem vermiyor,bunu hâla anlamadın mı?
Daha ne kadar net olabilir ki?
Bak bu çok doğru!Hayır hiç alakası yok yeni kıyafet aldı kuaföre gitti en önem vermiş haliyle çıktı aslında. Ki bize önem verip vermeme değil kendine önem vermiyor
Özellikle annen ile tanışacakken buna dikkat etmediyse ve siz bu tür durumlara önem veriyorsanız asla gözü kapalı kabul etmeyinO 38 ben 33
Evet çorapları birbirinden farklıydı ben de üzüldüm
Benim uyarımla aldık çorabı zaten doğru düzgün üst baş getirmemiş
Mesela nasıl? Rengi mi soluk, ütüsüz mü yani erkekler kazak, gömlek,t shirt giyiyor özensiz dediğiniz şey ne?Evet çok kötü benim yanıma bile öyle gelmemesi gerek
Önem vermiyor kıyafete pis değil ama bakımsız
Çorapları eski ve bir gün birbirinden farklıydı.Mesela nasıl? Rengi mi soluk, ütüsüz mü yani erkekler kazak, gömlek,t shirt giyiyor özensiz dediğiniz şey ne?
Rachel sana daha öncede dedim adam cimri yavrum annen o kadar haklıki neyini bekliyorsun ayrilmak için.....sana cok ciddi söylüyorum adam cimri yaa bi corap alamayacak kadarArkadaşlar sevgilimi annemle tanıştırdım. Az önce açıkça konuştu olumsuz bakıyor beğenmemiş. 40 yaşına gelmiş adam böyle olmaz bu saatten sonra da değişmez rachel bunu mu bulmuş derler diyor. Resmen istemiyor açıkça. Çok paspal ilerde daha da salar kendini diyor. Bir de sevgilim çekingen başta ne yapıcağını bilemedi hediyeyi veremedi filan. Birebir ilişkide iyi ama dışarı karşı böyle. Alışveriş yaparken filan çok çekingen ben söylüyorum. Bir de kıyafet alırken bir baktım çorapları birbirinden farklı ve eski hatta dedim çorapta alalım diye ayakkabısı filan eskiydi. Çok kültürlü biri ama neden özbakımda bu kadar kötü bilmiyorum. Bundan elenir mi? Annem seni mahcup eder diyor.
Ha apış arası kokusu da eklendi yaniÇorapları eski ve bir gün birbirinden farklıydı.
Onun dışında hep aynı pantolonu giyiyor iki tane filan var galiba
Kazakta gömlekte sorun yok değişik giyiyor