Anladım çorap cok ilginc, aslında pantolan da ilginç kendine bişeyi layik görmüyor mu acaba insan kendine bakmaz miÇorapları eski ve bir gün birbirinden farklıydı.
Onun dışında hep aynı pantolonu giyiyor iki tane filan var galiba
Kazakta gömlekte sorun yok değişik giyiyor
Yok yok onlar yok hergün duş alıyorAy burnuma ter ve pis ayak kokusu ayrıca yağlı saç kokusu geldi
Sen öyle diyorsanYok yok onlar yok hergün duş alıyor
40 yasinda adamin neyi nerede davranacagini veya giyimi bilmiyor nasil kültürlü oluyor?Arkadaşlar sevgilimi annemle tanıştırdım. Az önce açıkça konuştu olumsuz bakıyor beğenmemiş. 40 yaşına gelmiş adam böyle olmaz bu saatten sonra da değişmez rachel bunu mu bulmuş derler diyor. Resmen istemiyor açıkça. Çok paspal ilerde daha da salar kendini diyor. Bir de sevgilim çekingen başta ne yapıcağını bilemedi hediyeyi veremedi filan. Birebir ilişkide iyi ama dışarı karşı böyle. Alışveriş yaparken filan çok çekingen ben söylüyorum. Bir de kıyafet alırken bir baktım çorapları birbirinden farklı ve eski hatta dedim çorapta alalım diyeayakkabısı filan eskiydi. Çok kültürlü biri ama neden özbakımda bu kadar kötü bilmiyorum. Bundan elenir mi? Annem seni mahcup eder diyor.
Hiçbişeyi yok araba alacak parası var.peki bu 40 yaşında adamın tamam işi iyi ama iyi bir arabası ya da evi var mı diğer yönlerini değerlendirmek açısından
neden araba almıyor o yaşta arabasız adam mı olur yaHiçbişeyi yok araba alacak parası var.
Birikmiş parası var ama ne kadar bilmiyorum ev almadığına üzülmüş.
Ailevi travma nedeniyle iş hayatına 3-4 yıl geç atılmış şu an çok çalışkan ama
Evden çalışıyor yurtdışında araba çok mantıklı olmayabiliyor ulaşım zaten kolay işe gitme derdi yok vergisi o su bu su araba mantıksız oluyor ve yatırım aracı de değil değer kaybediyormuş. Bana da saçma gelmişti. Ama alacak araba yine de.neden araba almıyor o yaşta arabasız adam mı olur ya
Aslında bakımlı olsa seviyorum severim. Kafa yapılarımız çok uyuyor. Ben dünyayı gezmek istiyorum mesela o da öyle. Bundan önceki sevgilim euro olmuş bu kadar yurtdışına mı gidilir diyorduAdamı sevmiyordun zaten,ayrılmak ikiniz içinde doğru seçim.
Arkadaşlar sevgilimi annemle tanıştırdım. Az önce açıkça konuştu olumsuz bakıyor beğenmemiş. 40 yaşına gelmiş adam böyle olmaz bu saatten sonra da değişmez rachel bunu mu bulmuş derler diyor. Resmen istemiyor açıkça. Çok paspal ilerde daha da salar kendini diyor. Bir de sevgilim çekingen başta ne yapıcağını bilemedi hediyeyi veremedi filan. Birebir ilişkide iyi ama dışarı karşı böyle. Alışveriş yaparken filan çok çekingen ben söylüyorum. Bir de kıyafet alırken bir baktım çorapları birbirinden farklı ve eski hatta dedim çorapta alalım diyeayakkabısı filan eskiydi. Çok kültürlü biri ama neden özbakımda bu kadar kötü bilmiyorum. Bundan elenir mi? Annem seni mahcup eder diyor.
Eee cimri olan bu değil miydi?Ya da sana hep cimriler mi denk geliyorAslında bakımlı olsa seviyorum severim. Kafa yapılarımız çok uyuyor. Ben dünyayı gezmek istiyorum mesela o da öyle. Bundan önceki sevgilim euro olmuş bu kadar yurtdışına mı gidilir diyordu
Ay bilmiyorum ki böyle diyen eskisi.Eee cimri olan bu değil miydi?Ya da sana hep cimriler mi denk geliyor?
Hiçbişeyi yok araba alacak parası var.
Birikmiş parası var ama ne kadar bilmiyorum ev almadığına üzülmüş.
Ailevi travma nedeniyle iş hayatına 3-4 yıl geç atılmış şu an çok çalışkan ama
Aslında bakımlı olsa seviyorum severim. Kafa yapılarımız çok uyuyor. Ben dünyayı gezmek istiyorum mesela o da öyle. Bundan önceki sevgilim euro olmuş bu kadar yurtdışına mı gidilir diyordu
Giyim eşittir kültür demek mi ki40 yasinda adamin neyi nerede davranacagini veya giyimi bilmiyor nasil kültürlü oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?